- 1 Nisan 2018
- 91
- 28
- 3
- 50
- Konu Sahibi Annelikyoluuzun
-
Arabalarla geçiyor zamanımız bakalım :)vardir yanilma ihtimali. 20. haftaya dogru netlesir
Tabiiki var:) bi tanidiga son ana kadar kiz dendi , kiz diye dogurdu oglu oldu:))[/QUOT
Ultrason cihazları çok önemli aslında
Benim de ikili test esnasında gösterdi orda çıkıntı var diyeBen 13.haftamda öğrendim ve resmen pipisini gördük oğluşumun. Renkli ultrasondan bakmıştı. Ama yanılma payı vardır tabiki.
Deme deme öyle demeeeTabiiki var:) bi tanidiga son ana kadar kiz dendi , kiz diye dogurdu oglu oldu:))
Bizim doktor çok deneyimliydi sırf merakımızdan cinsiyet öğrenmek için gitmiştik çünkü çok merak ediyorduk :)) bi baktık millet kapılardan taşıyor herkes cinsiyet öğrenmeye gelmişBenim de ikili test esnasında gösterdi orda çıkıntı var diye
Allah korusunDeme deme öyle demeee
Çocuğun her şeyini kız şeyi aldık resmen öyle demeee
Erkekse erken ortaya cikiyo 12.haftadan itibaren.yanilma payi hep vardrmerhaba hanımlar)
13.haftamdayken kontrole gittiğimde doktorum çıkıntı görüyorum ben erkek diyorum dedi
Tabibi de sağlıklı olsun ama insan ister istemez adapte oluyor
Yanılma şansı yoktur değil mi
Haha onlarda ole hersey pembik:)) haha bu binde birdir yaa..Deme deme öyle demeee
Aynısından bizde de var öyle bi tanıdıkDeme deme öyle demeee
Ben 16. Haftada kostur kostur kontrole gittim, rutin ultrason bakarken goremedik. Ertesi hafta tahlil gostermeye gittim. Rica ettim ultrasona da gireyim cinsiyet icin diye. Bizim cinsiyet soyleme gibi bir zorunlulugumuz yok dedi doktor. Zaten kapida da kiz dediler, sonra erkek dediler falan muhabbetleri donuyordu. Boynumu bukup dondum evime. 22. Hafta ayrintili ultrasonda akkoyun karakoyun belli olacak galiba. Paranin gozu ciksin, ozelde olsak daha uzun sure bakarlardi belki .s neyse saglikli olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?