- 12 Ocak 2010
- 1.813
- 6.074
- 683
- 33
- Konu Sahibi Annelikyoluuzun
-
Rutin kontrolde gorursek soyleriz yoksa sirf cinsiyet icin ultrasona sokmuyoruz dedi drNasil yani cinsiyet soylemiyorlar mi 19 hafta olmus
Allah hepimize gönlümüze göre nasip etsin inş hayırlısıyla <3Rutin kontrolde gorursek soyleriz yoksa sirf cinsiyet icin ultrasona sokmuyoruz dedi dr
merhaba hanımlar)
13.haftamdayken kontrole gittiğimde doktorum çıkıntı görüyorum ben erkek diyorum dedi
Tabibi de sağlıklı olsun ama insan ister istemez adapte oluyor
Yanılma şansı yoktur değil mi
Aynısından bizde de var öyle bi tanıdıkilk doktor kız olacak dedi haftalar sonra başka doktora gittiğinde hangi salak size kız dedi yahu oğlan bu demiş Şimdi 6 aylık çok tatlı bir oğlu var. Biz de 16.hafta bakicaz güvenilir olur mu ki? Sağlıklı olsun da tek başka şey istemiyorum
Yok ya seninki çok fazla onaydan geçmiş16. Haftada doktor kız ama hemen pembe eşyalar almayın dedi
18. Haftada başka bir doktor da kız dedi
23. Haftada detaylı ultrasonda da kız dediler
24. Haftada acilden başka bi doktor da kız dedi
Artık napiyim bakalım erkek çıkarsa da pembeleri çiçeklileri falan giyer
Bunu bende duydum. Cinsel organdan ziyade ayni hafta kurtaj yapilsa erkek olanin organlari daha cok olusmus oluyoYanilma payi her zaman vardir
Ben iki cocugumda da 13.haftalikken ogrendim cinsiyetini kiz dediler kiz cikti.erkek dediler erkek dogdu
Ben sunu farkettim erkek cocugu daha erken belli oluyor sekil olarak
Yanılma payı hep vardır.merhaba hanımlar)
13.haftamdayken kontrole gittiğimde doktorum çıkıntı görüyorum ben erkek diyorum dedi
Tabibi de sağlıklı olsun ama insan ister istemez adapte oluyor
Yanılma şansı yoktur değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?