Cinsiyet yanılmaları

merhaba hanımlar )
13.haftamdayken kontrole gittiğimde doktorum çıkıntı görüyorum ben erkek diyorum dedi
Tabibi de sağlıklı olsun ama insan ister istemez adapte oluyor
Yanılma şansı yoktur değil mi

Her çıkıntı pipi olmuyor. Benimkinde de çıkıntı var dedi ama sonradan kız olduğu anlaşıldı.

Kuzenin oğluna doğana kadar kız denildi ve hiç kız yok onlarda. Bi heves bi heves neler alınmadı neler yapılmadı anam bi doğdu erkek herkes şok. Hayır benziyor yani bi de bize benzemese karıştı dicez yani :)) şimdi benimde kız herkes karnın erkek karnı gibi diyor,hatta bugün ebe bile oğlun mu olucak filan diye sordu yoo kız dedim, aaa dedi aynı erkek gibi duruyor. Herkes aynı şeyi söylüyor inşallah değişmez :))
Daha yeni sizin de belli olmaz hemen herşeyini almayın iyice ilerlesin vakit bence :))

16. Haftada doktor kız ama hemen pembe eşyalar almayın dedi
18. Haftada başka bir doktor da kız dedi
23. Haftada detaylı ultrasonda da kız dediler
24. Haftada acilden başka bi doktor da kız dedi

Artık napiyim bakalım erkek çıkarsa da pembeleri çiçeklileri falan giyer

Yanilma payi her zaman vardir
Ben iki cocugumda da 13.haftalikken ogrendim cinsiyetini kiz dediler kiz cikti.erkek dediler erkek dogdu
Ben sunu farkettim erkek cocugu daha erken belli oluyor sekil olarak

12.haftamda grip oldum ise gidemeyecektim rapor alayım diye gittim doktor cinsiyet söyleyeyim mi dedi yoo daha belli olmaz dedim
Ben gene de söyleyeceğim ben de yanılma olmaz erkek dedi ben de güldüm çıktım.15.haftada başka kadın doğum cu erkek diye tahmin ediyorum ama gene de biraz daha bekle söyleme kimseye dedi
O doktor eşimi almiyodu içeri çünkü devlet hastanesi hastalar üçer beşer içerde.sirf esimde görsün bı kez olsun diye 16.haftamda başka doktora gittik cinsiyet ogrendinmi dedi erkek dendi ama kesin değil dedim.
Aa bu kesin kizz olurmu öyle şey dedi ben sok
Sonra 22 .hafta oldu ayrıntılı ultrason başka doktor yapıyordu adam cinsiyet söyle yeyimmi dedi.ben de bı de siz söyleyin dedim erkek dedi.
Doktor a söyle dim o kadar çok değiştiki biz hiçbir şey alamadık indirim li çok güzel şeyler var ama netlessin dedik.
Doktor sağolsun ayrıntılı ultrason dan pipisini göster di.simdi iki yaşında oğlum masallma
Abingil in üç yaşında oğlu var Doğana kadar her ay gittiklerinde doktor kız dedi.bunlar doğuma almış pembe pembe zibinlar ebeye vermiş.dogum oluyo erkek bebek ebeler kıyafet karıştı sanıyo bı de kızıyolar bize niye pembe veriyorsunuz karışıklık oldu sandık diye.olabiliyo yani böyle seyler

Yok ya seninki çok fazla onaydan geçmiş erkek çıkarsa hepsine tazminat davası ac

Yanilma payi her zaman vardir
Ben iki cocugumda da 13.haftalikken ogrendim cinsiyetini kiz dediler kiz cikti.erkek dediler erkek dogdu
Ben sunu farkettim erkek cocugu daha erken belli oluyor sekil olarak
Bunu bende duydum. Cinsel organdan ziyade ayni hafta kurtaj yapilsa erkek olanin organlari daha cok olusmus oluyo

10 haftalikken doktorum oglan geliyor dedi oglan geldi , kizim ise 20 haftalik olana kadar kendini gostermedi , her ultrasona girisimde arkasini donup oturuyordu
En sonunda doktorum yan odadaki doktoru da cagirdi , ikisi de gobegime vura vura dondurduler de kiz oldugunu gormustuk
Yani 13.haftada kesin teshis konabiliyor ama yanilma ihtimali milyonda bir olsa da var

Doktorum 13. Haftada kızımın cinsiyetini söyledi çok da emindi ama sakın alışverişe çıkma, 18 gibi net olarak tekrar söyleyeceğim bu haftalarda yanılmalar olabiliyor demişti.

12.haftaya girdiğimde kontrolde erkek dedi doktorum.erkek oldu.hiç degişmedi.cok tecrübeliydi doktorum.sanırım tecrübeylede ilgili.

yanılma her zaman vardır
bende ılk 4.5 ay erkek dedı boyu uzun kılosu yerınde ıdı bırde gorduk sandık megerse kızmıs kordon bıze şaka yapmıs
9 ay boyunca erkek sanıp dogumda kız oldugunu ogrenende var olabılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…