Cinsiyet yanılmaları

Doktor tecrübesi, ultrason cihazı kalitesi iyiyse 13. Haftada söylenen doğru olur. Benim doktorum 13+5 te tahmin etti ama %_80 90 dedi. Bazı kız bebeklerin klitorisi büyük oluyor, pipiyle karıştırabiliyoruz dedi. Sonra 15+5 te tekrar kontrole gittim, kesin net erkek dedi. Yani yanılma payı mutlaka oluyor ama bu doktorla da alakalı diye düşünüyorum ben

merhaba hanımlar )
13.haftamdayken kontrole gittiğimde doktorum çıkıntı görüyorum ben erkek diyorum dedi
Tabibi de sağlıklı olsun ama insan ister istemez adapte oluyor
Yanılma şansı yoktur değil mi
Yanılma payı çok yüksek 9.çu aya kadar kız deyip erkek,erkek deyip kız doğan bir sürü bebek duydum

Erkek erken belli efiyo derlergörümcemin ilkinde de 12yada 13. Haftada belli oldu ama söylemedi kimseye zaten 15yada 16da netleşiyo
Şimdi y3ni nesil cihazlara geçildi sürekli renkli bakılıyo hatta görüntü telefonumuzu aktarılıyo şimdilik özellerde var bu cihazlarda daha net görünür kordonu görüp erkek sanmak mümkün yoksa biraz daha sabret artık bana da soruyo herkez belli mi diye

Normal ultrasonda 13.haftada erkek olduğunu öğrenmiştik. Doktor net şekilde erkek demişti.

12.haftadaki tarama testinde ben gördüm gibi gelmişti ama üstünde durmadım ben anlayamam diye. Meğer gördüğüm şey doğruymuş :)

Kız bebeklerinki geç netleşiyor diye biliyorum. Beklemekten başka çare yok..

7 ya da 8. Aya kadar herkes beni erkek sanıyormuş :)) Annemde üzülmüş kıyamam, kız istiyormuş, hep cici cici elbiselere bakıyormuş. Sırtımı filan dönmüşüm ultrasonda hep amaan demişim göstermeeemm
Belli olmaz yani :)

Dün 11+6da dr kıza benziyo dedi erken değilmi dedim erken evet ama kesin demiyorum şuan dedi ben 3çizgi görünce kız dyorum dedi
Tamam popoyu gördük ama kıpır kıpır yani ve çok küçük daha nasıl anladı bilmiyorum
Dr um 2kızım olduğu için kız demekde zorlandı tamam bende değişiklik olsun erkek olsun isterdim ama dr kıza benziyo deyince de gülme krizine girdim hem sevinçden hem de onu kıpır kıpır görmekden

Kimi diyo kız geç belli eder diye kv de dediki yüzü net görünüyosa erkekdir diye biz burnuna varasıya yüzünü çok net gördük utrason resmi de var yüzü net görünüyo ay çok kafam karıştı neyse tarama testi için de kan verdik dün aksilik olmazsa 1yada 1.5 ay sonra görüşcez dedi o zaman netleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…