Cinsiyet yanılmaları

Yaklii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
7
0
1
37
Slm arkadaşlar ilk çocuğum erkek 7 yaşında şimdi ikinciye hamileyim 20 haftalık dr 12.hafta kız gibi dedi çok sevindik çünkü oğlumda bende kız istiyorduk ismi bile hazırdı sevincimiz kısa sürdü taki 16.haftaya kadar dr kesin erkek dedi şok oldum bi sonraki kontrole kadar yine umudum vardı belki yanılmıştır diye bu hafta tekrar gittim 20.hafta dr yine erkek dedi ikihafta sonra detaylı ultrason var ben hep dua ediyorum inşallah yanılmıştır diye çevrenizde acaba cinsiyet yanılması yaşayan oldumu

Ben ben ben :) 25. haftaya kadar erkek diyen 2 doktordan sonra 26. hafta 3. doktorum kız dedi tabi biz şok :) Kıyafetler beşikler filan hep mavi kaldı ama kızım oldu :):)

Ben ben ben :) 25. haftaya kadar erkek diyen 2 doktordan sonra 26. hafta 3. doktorum kız dedi tabi biz şok :) Kıyafetler beşikler filan hep mavi kaldı ama kızım oldu :):)
nası bu şekilde görebiliyorlar peki? yani ultrasonda ne biliyim ikili testte pipi görmediler mi? :) bana da 11. hafta yüzde yüz erkek dendi o yüzden soruyorum :)

Ya kızlar şu yanılmıyı bende çok istiyorum 1 tane oğlum var 4 yaşında 2.ye hamileyim doktor 12.haftada da 16.haftada da erkek dedi ama çevremdekiler kız qibi dio basenlerimden kilo aldım çünkü renkli ultrason içinde taaa temmuzun ortasına qün verdi doktorum bakalım o qüne kadar sabredemeyip başka doktora qidebilirim :)

Belli oldu mu cinsiyetiniz? Kesin erkek mi?

Merhaba.benim bir oğlum var . 14 haftada gttm büyük ihtimal kız dediler. 15. haftada erkek dedi . Ben de değişik oluyo diye sevinmiştim . Bu saatten sonra değişirmi bilemiyorum tabi , hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…