- 23 Şubat 2019
- 361
- 120
- 103
- 34
- Konu Sahibi reyhanruze
-
Ay çok sinir bozucu bişe ya ben de bunu yaşamaktan çok korkuyorum ona göre alışveriş yapıcaz sonuçta15 . Hafta da erkek dendi 15+2 kız 16 kız 19 erkek dendi sizce hangi doktor yanılmış olabilir bunu yaşayan varmı. İlk erkek dendiğinde doktor çıkıntı bile gösterdi . Kız diyen doktor farklı özel deki idi. Erkek diyen doktorlar devlette.
Şuan 19 + 4 haftalık detaylı 1 eylule randevum var. 21 haftalık olacam o zamnAy çok sinir bozucu bişe ya ben de bunu yaşamaktan çok korkuyorum ona göre alışveriş yapıcaz sonuçtadetaylı ultrasonda kesinleşir heralde sizinki kaçıncı haftada yaptıracaksınız detaylıyı ?
Ay çok az kalmış kesinleşir o zaman artık. benim 15 haftalık daha ikizler bide bakalım haftaya kontrolde tahminde bulunacak mı doktorŞuan 19 + 4 haftalık detaylı 1 eylule randevum var. 21 haftalık olacam o zamn
Sağlıcakla kucagina al insallh valla belirsizlilik den dolayı zaman gecmiyorAy çok az kalmış kesinleşir o zaman artık. benim 15 haftalık daha ikizler bide bakalım haftaya kontrolde tahminde bulunacak mı doktor
Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımızaSağlıcakla kucagina al insallh valla belirsizlilik den dolayı zaman gecmiyor
Orası öyle sağlıkla gelsin inşallah .Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımızayani doğru söylüyorsun ama bunlar güzel bekleyişler ya baksana 10 güne netleşecek senin ki öyle düşün kaçarı yok artık
Detaylı ultrason tarihlerimiz aynıŞuan 19 + 4 haftalık detaylı 1 eylule randevum var. 21 haftalık olacam o zamn
Ay bana da 16 ya kadar kız dedi 16 da erkek dedi gösterdi bizede acaba bizimde değişir mi haftaya detaylı ultrason var orda kesin söyler mi cidden insan sürekli değişince psikolojisi bozuluyor15 . Hafta da erkek dendi 15+2 kız 16 kız 19 erkek dendi sizce hangi doktor yanılmış olabilir bunu yaşayan varmı. İlk erkek dendiğinde doktor çıkıntı bile gösterdi . Kız diyen doktor farklı özel deki idi. Erkek diyen doktorlar devlette.
Valla bende bı bilsem artık içim rahatlayacak benimde ayın 1 i detaylı var bakalım ne diyecekAy bana da 16 ya kadar kız dedi 16 da erkek dedi gösterdi bizede acaba bizimde değişir mi haftaya detaylı ultrason var orda kesin söyler mi cidden insan sürekli değişince psikolojisi bozuluyor
1 Eylül de 21 haftalık oluyorum ben bakalım sonucu burda yazarım yine sende yazDetaylı ultrason tarihlerimiz aynıBenim doktorum 12. haftada %70 erkek dedi. 14. haftada ben kıza dönüyorum haberiniz olsun dedi ve 17. haftada kız olduğunu kesinleştirdi. O dönem birkaç kez bazı şeyler için acile gitmiştim farklı doktorlar da kız dedi. Kendi doktorum dahil 4 farklı doktordan kız duymama rağmen ve rüyamda da 3 kez kız görmeme rağmen başta bi erkek sonra kız dendiği için ben bile %100 emin olamıyorum O yüzden 1 eylüldeki detaylı ultrasonumu bekliyorum. Sağlıklı olsunlar da miniklerimiz inşallah
Anlaştıkkk1 Eylül de 21 haftalık oluyorum ben bakalım sonucu burda yazarım yine sende yaz
19 da erkek dediyse doğrudur bence ben 12 de sorduğumda çok erken daha dedi belli olmuyor dedi bida gitmedim 15 haftalikken getcem haftaya bakalim bisey soylicekmi bende meraktayim15 . Hafta da erkek dendi 15+2 kız 16 kız 19 erkek dendi sizce hangi doktor yanılmış olabilir bunu yaşayan varmı. İlk erkek dendiğinde doktor çıkıntı bile gösterdi . Kız diyen doktor farklı özel deki idi. Erkek diyen doktorlar devlette.
12.haftada bisey demismiydi doktor15 . Hafta da erkek dendi 15+2 kız 16 kız 19 erkek dendi sizce hangi doktor yanılmış olabilir bunu yaşayan varmı. İlk erkek dendiğinde doktor çıkıntı bile gösterdi . Kız diyen doktor farklı özel deki idi. Erkek diyen doktorlar devlette.
Yok12.haftada bisey demismiydi doktor
Bugün gittinmi doktor ne dedi . Benim iki kez baktı bacaklarını üst üste atmıştı kesinlikle göremedi12.haftada bisey demismiydi doktor
Yok daha bugün öğlen gidicem bakalimBugün gittinmi doktor ne dedi . Benim iki kez baktı bacaklarını üst üste atmıştı kesinlikle göremedi
19 da erkek demiş demissin sonra tekrar gittinmiydi15 . Hafta da erkek dendi 15+2 kız 16 kız 19 erkek dendi sizce hangi doktor yanılmış olabilir bunu yaşayan varmı. İlk erkek dendiğinde doktor çıkıntı bile gösterdi . Kız diyen doktor farklı özel deki idi. Erkek diyen doktorlar devlette.
Demiştim ya ayın birinde detaylı ya gidecem diye detaylıca da bacağını açmadı maalesef19 da erkek demiş demissin sonra tekrar gittinmiydi
Anladim canım unutmusumDemiştim ya ayın birinde detaylı ya gidecem diye detaylıca da bacağını açmadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?