Cinsiyet yanılması 19. Haftada

reyhanruze

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
345
118
103
34
15 . Hafta da erkek dendi 15+2 kız 16 kız 19 erkek dendi sizce hangi doktor yanılmış olabilir bunu yaşayan varmı. İlk erkek dendiğinde doktor çıkıntı bile gösterdi . Kız diyen doktor farklı özel deki idi. Erkek diyen doktorlar devlette.

Ay çok sinir bozucu bişe ya ben de bunu yaşamaktan çok korkuyorum ona göre alışveriş yapıcaz sonuçta detaylı ultrasonda kesinleşir heralde sizinki kaçıncı haftada yaptıracaksınız detaylıyı ?

Şuan 19 + 4 haftalık detaylı 1 eylule randevum var. 21 haftalık olacam o zamn

Şuan 19 + 4 haftalık detaylı 1 eylule randevum var. 21 haftalık olacam o zamn
Detaylı ultrason tarihlerimiz aynı Benim doktorum 12. haftada %70 erkek dedi. 14. haftada ben kıza dönüyorum haberiniz olsun dedi ve 17. haftada kız olduğunu kesinleştirdi. O dönem birkaç kez bazı şeyler için acile gitmiştim farklı doktorlar da kız dedi. Kendi doktorum dahil 4 farklı doktordan kız duymama rağmen ve rüyamda da 3 kez kız görmeme rağmen başta bi erkek sonra kız dendiği için ben bile %100 emin olamıyorum O yüzden 1 eylüldeki detaylı ultrasonumu bekliyorum. Sağlıklı olsunlar da miniklerimiz inşallah

Ay bana da 16 ya kadar kız dedi 16 da erkek dedi gösterdi bizede acaba bizimde değişir mi haftaya detaylı ultrason var orda kesin söyler mi cidden insan sürekli değişince psikolojisi bozuluyor

Ay bana da 16 ya kadar kız dedi 16 da erkek dedi gösterdi bizede acaba bizimde değişir mi haftaya detaylı ultrason var orda kesin söyler mi cidden insan sürekli değişince psikolojisi bozuluyor
Valla bende bı bilsem artık içim rahatlayacak benimde ayın 1 i detaylı var bakalım ne diyecek

1 Eylül de 21 haftalık oluyorum ben bakalım sonucu burda yazarım yine sende yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…