- 23 Şubat 2019
- 361
- 120
- 103
- 34
- Konu Sahibi reyhanruze
Sen ogtenebildinmiAnladim canım unutmusum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ogtenebildinmiAnladim canım unutmusum
CinsiyetiniAnladim canım unutmusum
Dün gittiğimde erkek dedi ama eşi asagi inmiş ona biraz canım sıkıldı doktor yukarı çıkabilir dedi de bakalim inşallah yoluna girer birde 2 li testim orta riskte çıktı o çok doğru cikmayabiliyormus doktorda öyle dedi bunu kafaya takma dedide inşallah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin rabbimCinsiyetini
Valla tatlım en güzeli detayliyi beklemek ilk erkek sonra ikisi kız hatta sonuncu kontrol de kesin kızdı detaylıya girdim maşallah erkek gibi erkek15 . Hafta da erkek dendi 15+2 kız 16 kız 19 erkek dendi sizce hangi doktor yanılmış olabilir bunu yaşayan varmı. İlk erkek dendiğinde doktor çıkıntı bile gösterdi . Kız diyen doktor farklı özel deki idi. Erkek diyen doktorlar devlette.
Cinsiyetiniz netleşti mi aynı durumdan muzdaribim15 . Hafta da erkek dendi 15+2 kız 16 kız 19 erkek dendi sizce hangi doktor yanılmış olabilir bunu yaşayan varmı. İlk erkek dendiğinde doktor çıkıntı bile gösterdi . Kız diyen doktor farklı özel deki idi. Erkek diyen doktorlar devlette.
son adet tarihiniz nedir15 . Hafta da erkek dendi 15+2 kız 16 kız 19 erkek dendi sizce hangi doktor yanılmış olabilir bunu yaşayan varmı. İlk erkek dendiğinde doktor çıkıntı bile gösterdi . Kız diyen doktor farklı özel deki idi. Erkek diyen doktorlar devlette.
Geçen gün deteylidada bacağını açmadıValla tatlım en güzeli detayliyi beklemek ilk erkek sonra ikisi kız hatta sonuncu kontrol de kesin kızdı detaylıya girdim maşallah erkek gibi erkekşakası bı yana detayliyi beklemke en iyisi
7 nisan .son adet tarihiniz nedir
Maalesef ya detaylidada bacağını açmadıCinsiyetiniz netleşti mi aynı durumdan muzdaribim![]()
İnşallah sağlıcakla kucağına alDün gittiğimde erkek dedi ama eşi asagi inmiş ona biraz canım sıkıldı doktor yukarı çıkabilir dedi de bakalim inşallah yoluna girer birde 2 li testim orta riskte çıktı o çok doğru cikmayabiliyormus doktorda öyle dedi bunu kafaya takma dedide inşallah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Detaylıda yürütüp, çikolata falan yedirip devam ediyorlar normalde. Onları yaptırdı mı? Yine de mi açmadıMaalesef ya detaylidada bacağını açmadı
İnşallah teşekkür ederimİnşallah sağlıcakla kucağına al
Nazlı inat bebek sağlıcakla eli ayağı duzgun olsun da önemli olan buGeçen gün deteylidada bacağını açmadı
erkek7 nisan .
Nasıl tahmin ettiniz
Öncesi yedim gittim açmadı çıktım kahve içtim çikolata kek yedim bir saat sonra yine baktı yine aynı ya açmadıDetaylıda yürütüp, çikolata falan yedirip devam ediyorlar normalde. Onları yaptırdı mı? Yine de mi açmadı
İnatçı bıdıkÖncesi yedim gittim açmadı çıktım kahve içtim çikolata kek yedim bir saat sonra yine baktı yine aynı ya açmadı
Aynen öyle bu gidişle doğumda öğrenecemİnatçı bıdık![]()
Size ne demişlerdi acaba?Cinsiyetiniz netleşti mi aynı durumdan muzdaribim![]()