Cinsiyet yanılması yaşayanlar yardım edin

Hamile anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2020
2
1
1
29
Merhaba ben 21 haftalık hamileyim gebeliğimin 14 haftasında doktor erkek bebek dedi 18. Haftada gitttiğim farklı bi doktor oldu oda erkek bebek dedi 21 haftada gittiğim devlet hastanesinde doktor kesin kız bebek bu dedi böyle bişey yaşayan var mı

Bundan sonra alacagin kiyafetleri cinsiyet belirtmeyen sekilde al. Ayrica kizlar da mavi giyer bir sey olmaz. Bundan sonra alacaklarin beyaz krem kahve siyah vs olsun. Son aylarda iyice büyüyeceği icin netleşir iyice. O zamandan sonra beşik vs alirsin. Adini da deniz umut gibi unisex bir isim belirleyin istersen.

Cinsiyete göre ciddi boyutta pembe/mavi odalar hazırlamadıysanız bir sorun yok bence neden bir problemmiş gibi aksettirdiniz

Seni çok iyi anlıyorum canım bazı arkadaşlar sorun etmene kafayı takmış ama takman Gayette doğal geldi bana birincisi insanın kafası karışıyor kızımı oğlumu olacağını bilmek onu o şekilde sevmek bile insanındaki çok hoşuna gidiyor ikincisi çevrede sülalede aaa hani kızdı hani erkekti bilmem ne muhabbetleri üçüncüsü hamiler hassas olur böyle yüklenilmesine de üzüldüm sana
Rabbim en başta sağlıklı sıhhatli evlat versin elbette bu ilk dileğimiz ama insanda hevesleniyor bir şeyler almak istiyor vs. Soru işareti oluyor tabi böyle durum olunca ama napalım azıcık daha sabret detaylı ultrason yaptırmadıysan onu bekle derim en iyi sonuç orda çıkar Canım olumsuz yorumlara da kafanı takma

Doğana kadar görümcemlere erkek dediler, her şey erkek içindi, bezi dahil, kız doğdu. Bir süre çocuğu benimseyemediler, erkek erkek erkek dediği için doktorlar. İsmi falan her şeyi hazırdı. Oluyor yani.

Bu ne biçim bir üslup ya siz hayırdır?? Konuşmalarınıza dikkat edin. Bi anne dünyaya bebek getirecek en önemli merak edilen konu sağlığı sonrası cinsiyettir. Oğlu olan kızı kızı olan oğlanı yaşamak ister. Bebeğin Adına kadar almışsın ağzına kendine gel haddini bil istersen.....

Bana 7 ay erkek dendi,meğerse bacak arasındaki kordonmus
7.aydan sonra kızım olacağını öğrendim ve 2.prensesim oldu.

Arkadaş kötü bisey dememiş ki öneri sunmuş sadece.

bende şuan 26 haftalık hamileyim 14 haftada bana da erkek dendi bacak arası pipi bile gösterildi 20 haftada kız gibi dendi 24 te gittim göstermiyo dediler bende hala öğrenemedim cinsiyeti

bende şuan 26 haftalık hamileyim 14 haftada bana da erkek dendi bacak arası pipi bile gösterildi 20 haftada kız gibi dendi 24 te gittim göstermiyo dediler bende hala öğrenemedim cinsiyeti
Aynı durumu bende yaşıyorum şuanda. 12de erkek 16da dün kız dedi doktorum. Bakalım ne olucak hayırlısı

Çok gerginsiniz gebeliginize veriyor, doktorunuz yasaklamadiysa papatya melisa çayı oneriyorum.

Aslında doktorlar cinsiyeti yanılma payını hesaba katarak söylemeli, hamileliğimde doktorum %90 kız demişti ama %10'luk yanılma payını da belirtmişti, biz her şeyini hem kız hem erkek bebeğe göre aldık, düşümdüğümüz isimlerde unisex isimlerdi.

Bebeğiniz sağlıkla doğsun inşaallah

Neden ciddi bir konuymuş gibi anlatıyorsunuz bunu? Erkekse erkek kızsa kız. Hayirlisi olsun sağlıklısı olsun. Niye bu kadar dertlendiniz annesi?
İyi de insan kendini o cinsiyete göre hazırlıyor. Birden değişince afallamak normal. Bana kız dediler. O kadar adapte oldum ki. Ya sonra değişirse.

Merhabaaaa , 12. Haftada erkek dedi ama beni hep hissim kızdıı en önemlis sağlıklı olması tabiki ama ama içim içimi yiyiyor doktor emin ama ben emin olamıyorum :) bi bakabilirmisiniz böyle birşey yaşayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…