Cinsiyet yanılması yaşayanlar yardım edin

Benimde en sinir olduğum durum 10-11. haftalarda yorum yapan doktorlar ne gerek var ki emin olduktan sonra konuşsalar keşke
Benim anlamadığım burada ki bayanlar bile biliyor o doktorlar nasil bilemiyor???

Benimde bütün belirtilerim kız ama 12 haftalıkkenn doktorun söylediği erkek
Umarım sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur ama cinsiyeti için hala kız gibi hissediyorum

Tarama testinde cinsiyet çöküyorum onu bile bilmiyordum doktor tarama güzel çıktıı dedi bunun dışında birşey demedi

Plasenta genelde ileriki haftalarda yukarı çıktığı ve hamileler boşa stres yapıp paniklediniz için söylenmeye gerek görülmüyor

Plasenta genelde ileriki haftalarda yukarı çıktığı ve hamileler boşa stres yapıp paniklediniz için söylenmeye gerek görülmüyor

Yapılmaması gereken, dikkat edilmesi gereken vs. noktalar varmış en azından bunları bilgilendirmesi gerekliydi ama tam tersi hiçbir kısıtlamaya gerek görmemişti.

Valla bende ikili tarama testi anladım ama bilmiyordum cinsiyet belli olur mu olmazmıı hiç aklıma gelmedi doktora sormak

İkili taramada cinsiyetle ilgili bişey yoktu bende dna testlerini mi kastediyorsunuz acaba?
İkili tarama testinden bahsetmiyorum kandan bakılan bir test var onda çıkıyor. Yada onu Türkiye de yapmıyorlar mı bilemeyecem

Aynı durumu bende yaşadım rutin kontrole gittim 12. Haftadaydım sizin gibi sormadım bile cinsiyetini görüyorum ama bu gördüğüm dudak mi pipi mi ayırt edemiyorum dedi evdekiler ne diye sordu kız dedim sonra baktı baktı sanki kız dedi yüzde falan da vermedim hayır yani sorduk mu? Emin değilsen bidahaki kontrolde cinsiyeti öğreniriz artık falan de çok gıcık oldum bende doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…