- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Hamile anne
-
Benim anlamadığım burada ki bayanlar bile biliyor o doktorlar nasil bilemiyor???Benimde en sinir olduğum durum 10-11. haftalarda yorum yapan doktorlar ne gerek var ki emin olduktan sonra konuşsalar keşke
Nasıl buradaki bayanlar biliyorBenim anlamadığım burada ki bayanlar bile biliyor o doktorlar nasil bilemiyor???
Nub teorsi falan var ya o sayfada çoğu doğru tahmin ediyorNasıl buradaki bayanlar biliyor
Oyle mi dur bende atayım bi :)))Nub teorsi falan var ya o sayfada çoğu doğru tahmin ediyor
At at benim 6 haftaliga kız dedi gerçi doktorlar 11. Haftada belirginleşmeye başlar derler amaOyle mi dur bende atayım bi :)))
Banada doktor kız dedi 11. Haftada :) ama ben emın degılımAt at benim 6 haftaliga kız dedi gerçi doktorlar 11. Haftada belirginleşmeye başlar derler ama
Belirtilerle kız olmaz yahuBenimde bütün belirtilerim kız ama 12 haftalıkkenn doktorun söylediği erkek
Umarım sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur ama cinsiyeti için hala kız gibi hissediyorum
Plasenta genelde ileriki haftalarda yukarı çıktığı ve hamileler boşa stres yapıp paniklediniz için söylenmeye gerek görülmüyorBenim doktor ben yorum yapmadım diye inkar etmişti bir sinir olup değiştirdim doktoru iyi ki değiştirmişim meğer plesantam aşağıdaymış hiiiç söylememiştii sen cinsiyet yorumundan önce daha önemli konuları konuş sağlıkla gelsinler ❤
Tarama testinden cinsiyet bakılmazTarama testlerinde kesin sonuç çıkmadımı
Hayır cinsiyet bakılmıyorTarama testinde cinsiyet çöküyorum onu bile bilmiyordum doktor tarama güzel çıktıı dedi bunun dışında birşey demedi
Plasenta genelde ileriki haftalarda yukarı çıktığı ve hamileler boşa stres yapıp paniklediniz için söylenmeye gerek görülmüyor
Olur mu en kesin sonuç taramadaTarama testinden cinsiyet bakılmaz
Olur mu en kesin sonuç taramada
İkili tarama testinden bahsetmiyorum kandan bakılan bir test var onda çıkıyor. Yada onu Türkiye de yapmıyorlar mı bilemeyecemİkili taramada cinsiyetle ilgili bişey yoktu bende dna testlerini mi kastediyorsunuz acaba?
İkili tarama testinden bahsetmiyorum kandan bakılan bir test var onda çıkıyor. Yada onu Türkiye de yapmıyorlar mı bilemeyecem
Aynı durumu bende yaşadım rutin kontrole gittim 12. Haftadaydım sizin gibi sormadım bile cinsiyetini görüyorum ama bu gördüğüm dudak mi pipi mi ayırt edemiyorum dedi evdekiler ne diye sordu kız dedim sonra baktı baktı sanki kız dedi yüzde falan da vermedim hayır yani sorduk mu? Emin değilsen bidahaki kontrolde cinsiyeti öğreniriz artık falan de çok gıcık oldum bende doktorumaKızlar merhaba, banada 11 artı 5 te yüzde 80 kız dedi, ama netten bakıyorum daha dıyo üreme organı olusma aşamasında.. Aslında bana farketmez ama insan merak ediyor neden bu kadar erken soyledi ki şüphede kaldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?