- 20 Haziran 2020
- 128
- 102
- 33
- 33
- Konu Sahibi Hamile anne
-
Son usg bacak arasıysa erkek gibi duruyor evet sağlıkla gelsin inşallahMerhabaaaa , 12. Haftada erkek dedi ama beni hep hissim kızdıı en önemlis sağlıklı olması tabiki ama ama içim içimi yiyiyor doktor emin ama ben emin olamıyorum :) bi bakabilirmisiniz böyle birşey yaşayan varmı? Eki Görüntüle 2665454 Eki Görüntüle 2665455 Eki Görüntüle 2665456 Eki Görüntüle 2665454 Eki Görüntüle 2665455 Eki Görüntüle 2665456
Kızlar merhaba, banada 11 artı 5 te yüzde 80 kız dedi, ama netten bakıyorum daha dıyo üreme organı olusma aşamasında.. Aslında bana farketmez ama insan merak ediyor neden bu kadar erken soyledi ki şüphede kaldık.
Ah kuzum be rutin kontrole gittim yaa, birden dedi bu kız evdeki neydi falan dedim oda kız ama farketmez.. Ama daha cok kucuk degıl mı eger yanlıs cıkarsa bu tahmini değiştir em doktoruCanım daha çok erken. En az 16.haftayı bekleyin
Ah kuzum be rutin kontrole gittim yaa, birden dedi bu kız evdeki neydi falan dedim oda kız ama farketmez.. Ama daha cok kucuk degıl mı eger yanlıs cıkarsa bu tahmini değiştir em doktoru
Yani kız olsun sorun degıl de sımdı degıscek mı dıye beklıcez, ya cok ıyi Bi doktor dogru bildi yada oyle sallamasyon tahmın yapıyorDoktorların yanılma payı her zaman var ama daha cinsiyet tomurcukları yeni oluşuyor. 16 17 haftadan önce söylenenlerin tutmama durumu daha yüksek
Kızlar merhaba, banada 11 artı 5 te yüzde 80 kız dedi, ama netten bakıyorum daha dıyo üreme organı olusma aşamasında.. Aslında bana farketmez ama insan merak ediyor neden bu kadar erken soyledi ki şüphede kaldık.
Valla ya ben zaten şartlamısım kendimi 16. Haftaya sen nıye ortalığı karıştırıyosun:)Benimde en sinir olduğum durum 10-11. haftalarda yorum yapan doktorlar ne gerek var ki emin olduktan sonra konuşsalar keşke
Valla ya ben zaten şartlamısım kendimi 16. Haftaya sen nıye ortalığı karıştırıyosun:)
Ben de 11+6’da oglum olacagini ogrenmistim, oglum oldu. Bakan doktor cok iyi bi doktordu. Yani doktoruna gore degise debilir degismeye debilirKızlar merhaba, banada 11 artı 5 te yüzde 80 kız dedi, ama netten bakıyorum daha dıyo üreme organı olusma aşamasında.. Aslında bana farketmez ama insan merak ediyor neden bu kadar erken soyledi ki şüphede kaldık.
Seninki de mi yanıldı canım, hadı ben sorsam da söylese neyse ben normal kontrole gitmişim bana bırden kız dedi, erkeğe dönerse bende değiştiririm bu doktoruBenim doktor ben yorum yapmadım diye inkar etmişti bir sinir olup değiştirdim doktoru iyi ki değiştirmişim meğer plesantam aşağıdaymış hiiiç söylememiştii sen cinsiyet yorumundan önce daha önemli konuları konuş sağlıkla gelsinler ❤
Zaten değişmezse iyi Bi doktor deyip yola devam :) cunku bıde yuzden seksen dedi yuksek Bi olasılık buBen de 11+6’da oglum olacagini ogrenmistim, oglum oldu. Bakan doktor cok iyi bi doktordu. Yani doktoruna gore degise debilir degismeye debilir
Seninki de mi yanıldı canım, hadı ben sorsam da söylese neyse ben normal kontrole gitmişim bana bırden kız dedi, erkeğe dönerse bende değiştiririm bu doktoru
Sana ne dedi ve neye döndü:)Evet :) ben haftaya ayrıntılıda kesinleştiririm inşallah
Hayirli evlat olsun canim bu erkekMerhabaaaa , 12. Haftada erkek dedi ama beni hep hissim kızdıı en önemlis sağlıklı olması tabiki ama ama içim içimi yiyiyor doktor emin ama ben emin olamıyorum :) bi bakabilirmisiniz böyle birşey yaşayan varmı? Eki Görüntüle 2665454 Eki Görüntüle 2665455 Eki Görüntüle 2665456 Eki Görüntüle 2665454 Eki Görüntüle 2665455 Eki Görüntüle 2665456
Yani kız olsun sorun degıl de sımdı degıscek mı dıye beklıcez, ya cok ıyi Bi doktor dogru bildi yada oyle sallamasyon tahmın yapıyor
Yani bide soranlara da söyluyosun ister istemez amann değişik 16 17 de Bı daha giderim olmadı, ilk kızım da12 haftayken ben sordum cinsiyet doktor demistı aaa daha cok kucuk obur ay belli olur, sonra 16 hafta da dedi kız ve degısmedı.. Her doktor farklı işteO yüzden diyorum işte insan ister istemez ona göre birşeyler bakıyor giyim olsun kullanacağı ürünler olsun. Bence bekleyin en güzeli detaylı ultrasonda çıkıyormuş zaten. 20.haftalarda.
Ben 12 haftalık kız demişti 16 da erkek olduğu anlaşıldı . Anneme doktor benim için hep erkek demiş doğduğumda anlamışlar kız olduğumuMerhaba ben 21 haftalık hamileyim gebeliğimin 14 haftasında doktor erkek bebek dedi 18. Haftada gitttiğim farklı bi doktor oldu oda erkek bebek dedi 21 haftada gittiğim devlet hastanesinde doktor kesin kız bebek bu dedi böyle bişey yaşayan var mı
Yani bide soranlara da söyluyosun ister istemez amann değişik 16 17 de Bı daha giderim olmadı, ilk kızım da12 haftayken ben sordum cinsiyet doktor demistı aaa daha cok kucuk obur ay belli olur, sonra 16 hafta da dedi kız ve degısmedı.. Her doktor farklı işte
Değil mi zaten kımse daha cınsiyet sormuyor ki :)Soranlara göstermedi kendini net deyin. Kafanız rahat olsun.sonra kızken erkek erkekken kız demek daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?