Cinsiyet yanılması yaşayanlar yardım edin

Kızlar merhaba, banada 11 artı 5 te yüzde 80 kız dedi, ama netten bakıyorum daha dıyo üreme organı olusma aşamasında.. Aslında bana farketmez ama insan merak ediyor neden bu kadar erken soyledi ki şüphede kaldık.

Canım daha çok erken. En az 16.haftayı bekleyin

Ah kuzum be rutin kontrole gittim yaa, birden dedi bu kız evdeki neydi falan dedim oda kız ama farketmez.. Ama daha cok kucuk degıl mı eger yanlıs cıkarsa bu tahmini değiştir em doktoru

Doktorların yanılma payı her zaman var ama daha cinsiyet tomurcukları yeni oluşuyor. 16 17 haftadan önce söylenenlerin tutmama durumu daha yüksek

Doktorların yanılma payı her zaman var ama daha cinsiyet tomurcukları yeni oluşuyor. 16 17 haftadan önce söylenenlerin tutmama durumu daha yüksek
Yani kız olsun sorun degıl de sımdı degıscek mı dıye beklıcez, ya cok ıyi Bi doktor dogru bildi yada oyle sallamasyon tahmın yapıyor

Benimde en sinir olduğum durum 10-11. haftalarda yorum yapan doktorlar ne gerek var ki emin olduktan sonra konuşsalar keşke

Valla ya ben zaten şartlamısım kendimi 16. Haftaya sen nıye ortalığı karıştırıyosun:)

Benim doktor ben yorum yapmadım diye inkar etmişti bir sinir olup değiştirdim doktoru iyi ki değiştirmişim meğer plesantam aşağıdaymış hiiiç söylememiştii sen cinsiyet yorumundan önce daha önemli konuları konuş sağlıkla gelsinler

Ben de 11+6’da oglum olacagini ogrenmistim, oglum oldu. Bakan doktor cok iyi bi doktordu. Yani doktoruna gore degise debilir degismeye debilir

Seninki de mi yanıldı canım, hadı ben sorsam da söylese neyse ben normal kontrole gitmişim bana bırden kız dedi, erkeğe dönerse bende değiştiririm bu doktoru

Yani kız olsun sorun degıl de sımdı degıscek mı dıye beklıcez, ya cok ıyi Bi doktor dogru bildi yada oyle sallamasyon tahmın yapıyor

O yüzden diyorum işte insan ister istemez ona göre birşeyler bakıyor giyim olsun kullanacağı ürünler olsun. Bence bekleyin en güzeli detaylı ultrasonda çıkıyormuş zaten. 20.haftalarda.

O yüzden diyorum işte insan ister istemez ona göre birşeyler bakıyor giyim olsun kullanacağı ürünler olsun. Bence bekleyin en güzeli detaylı ultrasonda çıkıyormuş zaten. 20.haftalarda.
Yani bide soranlara da söyluyosun ister istemez amann değişik 16 17 de Bı daha giderim olmadı, ilk kızım da12 haftayken ben sordum cinsiyet doktor demistı aaa daha cok kucuk obur ay belli olur, sonra 16 hafta da dedi kız ve degısmedı.. Her doktor farklı işte

Ben 12 haftalık kız demişti 16 da erkek olduğu anlaşıldı . Anneme doktor benim için hep erkek demiş doğduğumda anlamışlar kız olduğumu eşim için de hep kız demişler ama onunda doğduğunda anlaşılmış erkek olduğu şimdi evimizin babası. Olabiliyo yani. Siz alışveriş yaparken renk konusunda mavi pembe gitmeyin ben öyle yaptım . Şuan dokuz aylık ama yine de cinsiyetçi renleri tercih etmiyorum. Yeşil sarı vb renkleri alıyorum

Soranlara göstermedi kendini net deyin. Kafanız rahat olsun.sonra kızken erkek erkekken kız demek daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…