Cinsiyet yanılması yaşayanlar

Arkadaşlar merhaba. 14+4 de Dr a gittim. Büyük ihtimalle kız dedi. Ama bu ay alışveriş yapma önümüzdeki ay bakalım dedi. Vajinaya benzer 3 çizgi gördüğünü söyledi. Bu durumu yaşayıp erkek çıkan oldu mu? Yani 3 çizgi görüp te erkek çıkan oldu mu? Önemli olan sağlıklı olması ama insan merak ediyor.

Ben de 3 yıl önce, kucağıma alamadan kızımı kaybettim ve toparlanamadım. 3 yıl sonra hamile kaldım, yaşım 40..12.haftada dr erkek görünüyor dedi, pipi fotosu verdi ama ben pek seçemedim. Üzüldüm de erkek dediği için, çünkü kızım içimde çok ukte kaldı. Kız istiyordum. Şimdi 16.haftadayım, haftaya kontrolüm var, tekrar baktıracağım. Yine de alıştım biraz, sağlıklı olması en önemlisi..

Ben de 3 yıl önce, kucağıma alamadan kızımı kaybettim ve toparlanamadım. 3 yıl sonra hamile kaldım, yaşım 40..12.haftada dr erkek görünüyor dedi, pipi fotosu verdi ama ben pek seçemedim. Üzüldüm de erkek dediği için, çünkü kızım içimde çok ukte kaldı. Kız istiyordum. Şimdi 16.haftadayım, haftaya kontrolüm var, tekrar baktıracağım. Yine de alıştım biraz, sağlıklı olması en önemlisi..
Başınızdan kötü bir olay geçmiş Allah birdaha yaşatmasın size ve kimseye..
Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı.
Rabbim ne güzel yeniden anne olabilmeyi nasip etmişken erkek diye üzülmeyin ben böyle düşünmenize çok üzüldüm düşünsenize karnınızdaki bebeğin de bu hisleri hissettiğini.😔Ne acı annesi erkek diye üzülüyor. Hamile kalamayan o kadar çok insan var ki deli gibi isteyen, kendimden biliyorum da kolay olmadı. Cinsiyet en son düşüncem oldu hep. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.🙏

Arkadaşlar merhaba. 14+4 de Dr a gittim. Büyük ihtimalle kız dedi. Ama bu ay alışveriş yapma önümüzdeki ay bakalım dedi. Vajinaya benzer 3 çizgi gördüğünü söyledi. Bu durumu yaşayıp erkek çıkan oldu mu? Yani 3 çizgi görüp te erkek çıkan oldu mu? Önemli olan sağlıklı olması ama insan merak ediyor.
10+5te erkeğe biraz benziyor demişti doktorum 14+2de çok yüksek ihtimalle kız ama 16. Hafta gelmeden kesin demem demişti. Değişmedi son tahminden sonra. Ama biz de 16. Haftayı bekledik alışveriş için

Sizin cinsiyet sonucu ne oldu ayni mi benimde ablama demiş doktor uc cizgi var diye cok merak ediyor??(??

Back
X