Doğuma Hazırlık Cinsiyet yanılması

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Misketoglan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2020
156
51
48
28
Kızlar merhaba 1 oğlum var ve 2. Hamileliğim 5gün önce doktor kzıa benziyor dedi bugün de erkeğe yine ner olmamakla birlikte açıkçası tabiki kıza da heveslendik bu 5 günde . Erkek kız fark etmez sağlıklı olması yeterli ama çok bozuldum yani 5 gündür kız diye geziniyorduk etrafta. Ultrasondan çıkarım yapabilen varsa yorum yapabilir mi? Doktoruma hâla güvenemiyorum.arkadaşımın yengesine de ilk erkek diyip kız çıkmış.
4120892D-E168-43AA-953C-5C317CBE3D30.webp

Bende biraz dr.mehmet boz sayesinde cinsiyet anlar oldum. İki bacak arasını bulup ortaya bakıyor. Bu şekilde bişey görünmüyor.

Videolarını inceleyin bence.

Bende biraz dr.mehmet boz sayesinde cinsiyet anlar oldum. İki bacak arasını bulup ortaya bakıyor. Bu şekilde bişey görünmüyor.

Videolarını inceleyin bence.

Takip ediyorum kendisini bayağı da izledim hatta 5 gün önceki ultrasonda 11+2 iken o çizgileri gördüm doktoruma da dedim evet kız gibi duruyor dedi bugün de çıkıntı var dedi. Bakım diğer ultrasonu atayım

Eklentiler

• 85736AE3-115D-416E-9C72-38B3561322FE.webp
    85736AE3-115D-416E-9C72-38B3561322FE.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 566
Takip ediyorum kendisini bayağı da izledim hatta 5 gün önceki ultrasonda 11+2 iken o çizgileri gördüm doktoruma da dedim evet kız gibi duruyor dedi bugün de çıkıntı var dedi. Bakım diğer ultrasonu atayım
Hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah. bize doktor 12.haftalarda yorumda bulunmadı ama nub teorisine göre filan kız cıkıyordu, cinsiyet tahmini yapan sayfalar da yuksek olasılık kız dedi ama sonra oglum olacagını ogrendim 15.haftada cok net. erken haftalrda doktora ya da etrafa sormayın insan cok beklentiye giriyor ben cok kıza hazırladım kendimi 4-5 hafta sonra bir afalladım. tabiki kız erkek hiç farketmez saglıkla gelsin yeter

Hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah. bize doktor 12.haftalarda yorumda bulunmadı ama nub teorisine göre filan kız cıkıyordu, cinsiyet tahmini yapan sayfalar da yuksek olasılık kız dedi ama sonra oglum olacagını ogrendim 15.haftada cok net. erken haftalrda doktora ya da etrafa sormayın insan cok beklentiye giriyor ben cok kıza hazırladım kendimi 4-5 hafta sonra bir afalladım. tabiki kız erkek hiç farketmez saglıkla gelsin yeter
Eşim çok merak ettiği için sordu ama doktpr da cevap vermese iyiydi yani alelade bakıp kız demek ne bileyim çok saçma. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeklerimiz

benim ultrason fotolarıma cok benziyor, örnek olsun diye gönderiyorum

Eklentiler

• 20220829_114256.webp
    20220829_114256.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 678
  • 20220829_114314.webp
    20220829_114314.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 561
Süzinkinde pipisi görünüyor uzun ince ben bizde onu göremedim zaten küçük daha ama eski doktorum 10. Haftada şak diye göstermişti
erken haftalarda kızlarda ve erkeklerde bu şekilde iki çizgi görünüyor, nub teorisine göre üstteki çizgi yataysa kız, dikeyse erkek oluyor. yani o gördüğünüz şey pipi degil erken haftalarda. ben bu fotografı cinsiyet tahmini yapan sayfalara da gönderdim biri yuzde 90 kız biri yuzde 70 kız dedi, erkek oldugunu duyunca şaşırdılar. sizinkinde de o çizgi var, gönlünüze göre olsun inşallah :KK200:

genetik testler var nifty (nipt) adı bunlar da erkenden kromozomlara bakarak cinsiyeti gösteriyorlar. 9. haftadan itibaren. hem de tarama testlerinden daha kapsamlı.

genetik testler var nifty (nipt) adı bunlar da erkenden kromozomlara bakarak cinsiyeti gösteriyorlar. 9. haftadan itibaren. hem de tarama testlerinden daha kapsamlı.
O kadar derdine düşmedik aslında sadece ilk kız diyince içten içe heveslenmişim ki güvenmemiştim bile kadına çok kısa baktığı için ama işte psikolojik de oluştu kaç gecedir doktoru görüyoeum flaan. Sağlıklı olsun napalım. Şuan 12. Haftadayız bidaha 16 da vakar zaten orda net öğreniriz. Ama erkektir çıkıntı gördüm dedi çünkü

O kadar derdine düşmedik aslında sadece ilk kız diyince içten içe heveslenmişim ki güvenmemiştim bile kadına çok kısa baktığı için ama işte psikolojik de oluştu kaç gecedir doktoru görüyoeum flaan. Sağlıklı olsun napalım. Şuan 12. Haftadayız bidaha 16 da vakar zaten orda net öğreniriz. Ama erkektir çıkıntı gördüm dedi çünkü
Benim de 12. Haftada bakan doktor kız dedi. Sonra ben doktorumu değiştirdim,o 15. Hafta da erkek dedi . Ben de başta şok oldum . İlk cocugim erkek ikinci kiz diye sevinmiştim içten içe . Sonraki kontrolumde doktora kız olma ihtimali var mı diye sormuştum hatta. Doktor bana belki döner diyip gülmüştü 😅😂 sonuç olarak oğlum oldu. Sağlıklı çok şükür diyip sevindim

Benim de 12. Haftada bakan doktor kız dedi. Sonra ben doktorumu değiştirdim,o 15. Hafta da erkek dedi . Ben de başta şok oldum . İlk cocugim erkek ikinci kiz diye sevinmiştim içten içe . Sonraki kontrolumde doktora kız olma ihtimali var mı diye sormuştum hatta. Doktor bana belki döner diyip gülmüştü 😅😂 sonuç olarak oğlum oldu. Sağlıklı çok şükür diyip sevindim
Benim de ilk çocuğum erkek o yüzden 2. Kız olsun istemiştik 3. Çocuk düşüncemiz de olmayınca son kozu kullanmış olduk 😂 sağlıklı olsunlar yeter ki 🥰🥰

Kızlar merhaba 1 oğlum var ve 2. Hamileliğim 5gün önce doktor kzıa benziyor dedi bugün de erkeğe yine ner olmamakla birlikte açıkçası tabiki kıza da heveslendik bu 5 günde . Erkek kız fark etmez sağlıklı olması yeterli ama çok bozuldum yani 5 gündür kız diye geziniyorduk etrafta. Ultrasondan çıkarım yapabilen varsa yorum yapabilir mi? Doktoruma hâla güvenemiyorum.arkadaşımın yengesine de ilk erkek diyip kız çıkmış.Eki Görüntüle 3156430
Banada ilk kıza benziyo kesin değil demişti doktorum 16. Haftada kesin emin olduk erkek olduğuna bacak arasını açtı ben bile gördüm 🙈

Back
X