Cinsiyet yanılması

Valla gerçekten öyledir. Herşey nasip bişey nasipse gelir yoksa yoktur. Ama insani olarak insan istiyor gerçekten bu elde değil. Bi de önce erkek dendi o hevesi içimize girdi ister istemez. İşte insan bişeye umutlanınca daha çok üzülüyor

İnşallah gönlünüze göre olsun ne diyelim

Benimde 13.haftada bebiş poposunun üstüne oturduğu için doktorum tahmin bile yürütemedi 15.haftada ise bacak arası pozisyonu uygundu ve yüzde yüz erkek dedi ama forumda o kadar sonradan değişen cinsiyet okudum ki kafam çok karıştı sizce pipi olarak görünen kordon olabilir mi lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• fd58a507-f4ff-409c-a91b-ce4fa69f4e4f.webp
    32 KB · Görüntüleme: 87
Sizin belli mi şimdi. O belirsizlik çok kötü 3 kızım var erkeğe çok hazırlamıştım psikolojik olarak. Tabi önce hayırlısı olsun ama gönül isterdi
Merhaba tekrar gittinizmi doktora inşallah gönlünüze göre olur benimde 3 kızım var hamileyim bende sizin gibi umutlaniyorum birde oğlum olurmuki diye

Niye ki üç cizginin üstünde bi cikinti var kordon gibi

Nub çizgisi ne oluyor

Bulantı ve kusurlarınızı flan varmi

Bazı insanlar normal görmüyor. Çevremde çok var oğlu olan kız isteyince tuhaf olmuyor ama kızı olan erkek isteyince tuhaf
Gercektende öyle insanlar çok tuhaf kız isteyenlere çok sevimli bakıyorlar erkek isteyenlere tuhaf karşılıyorlar

Vallahi etrafımda oğlu olanlara kimse demiyor çocuk ne zmn düşünüyorsun. Ama beni kim görüyor ne zaman çocuk getireceksin. Bi oğlunda olsun yeter sanki siparişle oluyor gibi insanı kırıyorlar
Ay demekki heryerde aynı seylermi oluyor ya ben 3.kizima hamileyken bile soran oluyodu 4.yu düşünüyormusun diye yuh diyodum ya ben zaten hamileyim sorduklarında bak yani oğlanı peşine duscekmiyim diye meraklarindan sırf soruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…