- 17 Temmuz 2021
- 8.446
- 26.470
- 498
Yuzde 90 kiz dedi ama tabi 11 haftalikti 12 olduk bu haftaDoktor hıc tahmin yaptı mı
Bana da kız dıyorduYuzde 90 kiz dedi ama tabi 11 haftalikti 12 olduk bu hafta
Sizin var mi usgBana da kız dıyorduerkek cıktı
Ben doğum bekliyorum hastanedeSizin var mi usg
Valla gerçekten öyledir. Herşey nasip bişey nasipse gelir yoksa yoktur. Ama insani olarak insan istiyor gerçekten bu elde değil. Bi de önce erkek dendi o hevesi içimize girdi ister istemez. İşte insan bişeye umutlanınca daha çok üzülüyorBenim ablamın üç oğlu var üçüncünün cinsiyet öğrenirken erkek diyince ağladım ama sonradan da ağladığım için ağladım demişti tabii şimdi onun küçük oğlu da büyüdü. Ama herkesin bir nasibi var olmayacaksa olmaz Rabbim sağlıklı güzel ahlaklı etsin. Ben de dün ikinci kızım olacağını öğrendim mesela:) bir yandan bir kızım var bir de oğlum olsa isterdim bir yandan da kız çocuk gerçekten çok tatlı bir tane kız bebek daha büyütmek fikri çok tatlı geliyor. Hayırla sağlıkla gelsinler
İnşallah gönlünüze göre olsun ne diyelimValla gerçekten öyledir. Herşey nasip bişey nasipse gelir yoksa yoktur. Ama insani olarak insan istiyor gerçekten bu elde değil. Bi de önce erkek dendi o hevesi içimize girdi ister istemez. İşte insan bişeye umutlanınca daha çok üzülüyor
Nubundan tahmin yürütüyorum o şekilde bilmiyorum . Bunlar tahmin zaten öyle eğlencesine
Daha belirsiz maalesef. Türkiyeye gelince öğrenirim artıkSize ne dediler
Merhaba tekrar gittinizmi doktora inşallah gönlünüze göre olur benimde 3 kızım var hamileyim bende sizin gibi umutlaniyorum birde oğlum olurmuki diyeSizin belli mi şimdi. O belirsizlik çok kötü 3 kızım var erkeğe çok hazırlamıştım psikolojik olarak. Tabi önce hayırlısı olsun ama gönül isterdi
Niye ki üç cizginin üstünde bi cikinti var kordon gibi
Nub çizgisi ne oluyorKese olayina ben pek inanmiyorum armut gibi kese olunca erkek diyorlar yuvarlak olunca kiz diyorlar benim oglumun yuvarlakti kesesi
Sagda olunca kiz diyorlar ramziye gore
Oglumun sagdaydi mesela
Nub daha bilimsel sahsen
Ama kafa yapisi kizlarin kafasi daha yuvarlak oluyor diyorlar
Ama en buyuk ayrim nub cizgisi bence
Merhaba hanımlar 17+2 haftalık hamileyim. 15 haftada erkeğe benziyor dedi 16+4 te erkeğe benziyor baya uğraştı belli erkek dedi bacak arasını gösterdi bende gördüm. Bugün tekrar gittim başka doktora bana kız gibi dedi kesin mi dedim %70 dedi kesin diyemem dedi. Bana erkek dediler hatta gösterdi diyor ben görmedim 3 çizgi gördüm kız gibi dedi. Kafamı allak bullak ettiler. Bu da ultrason görüntüsü
Bulantı ve kusurlarınızı flan varmiMerhaba hanımlar 17+2 haftalık hamileyim. 15 haftada erkeğe benziyor dedi 16+4 te erkeğe benziyor baya uğraştı belli erkek dedi bacak arasını gösterdi bende gördüm. Bugün tekrar gittim başka doktora bana kız gibi dedi kesin mi dedim %70 dedi kesin diyemem dedi. Bana erkek dediler hatta gösterdi diyor ben görmedim 3 çizgi gördüm kız gibi dedi. Kafamı allak bullak ettiler. Bu da ultrason görüntüsü
Netten bakin ayrintili yaziyorNub çizgisi ne oluyor
TmNetten bakin ayrintili yaziyor
Gercektende öyle insanlar çok tuhaf kız isteyenlere çok sevimli bakıyorlar erkek isteyenlere tuhaf karşılıyorlarBazı insanlar normal görmüyor. Çevremde çok var oğlu olan kız isteyince tuhaf olmuyor ama kızı olan erkek isteyince tuhaf
Ay demekki heryerde aynı seylermi oluyor ya ben 3.kizima hamileyken bile soran oluyodu 4.yu düşünüyormusun diye yuh diyodum ya ben zaten hamileyim sorduklarında bak yani oğlanı peşine duscekmiyim diye meraklarindan sırf soruyorlarVallahi etrafımda oğlu olanlara kimse demiyor çocuk ne zmn düşünüyorsun. Ama beni kim görüyor ne zaman çocuk getireceksin. Bi oğlunda olsun yeter sanki siparişle oluyor gibi insanı kırıyorlar
Belli oldumu sizin acaba?Muhtemelen bizimde kesin kızdır. Hayırlısı olsun herkes için
Bende merak ettim buralara girmedi sanırımBelli oldumu sizin acaba?
Netten bakin ayrintili yazıyordu kadınlar kulübünün indirilecek programı varmi acaba
P tesi perinatolojiye gdcm tam belli olur herhaldeBelli oldumu sizin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?