- 7 Kasım 2022
- 241
- 153
- 33
Niye ki üç cizginin üstünde bi cikinti var kordon gibi durmuyorİnşaallah kız diyen yanılmıştır ama sanırım yanılmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye ki üç cizginin üstünde bi cikinti var kordon gibi durmuyorİnşaallah kız diyen yanılmıştır ama sanırım yanılmadı
Bu görüntü kaç haftalıkken 17. Haftadaysa artık pipi gibi duruyor çünkü benim oğlumdada 18. Haftada gitmiştim baya böyle belliydiKimisi de diyor altta 3 çizgi var vallahi kafamız gitti
Sanırım 16+6 fotosu bu ama inan doktor bana gösterdi dedi belli erkek bacak arasında vardı bişey ama bi doktor kıza benziyor diğeri %70 kız gibi dedi ama 15+5 haftalıkken erkeğe benziyor 16+6 erkeğe benziyor dedi dedim hocam geçen hafta öyle dediniz net değil m baya uğraştı ben erkek diyorum dedi bariz belli ama çok test uyumuş falan dedi bacak arasında bişey gösterdi nasıl olur diyorum aklım almıyorBu görüntü kaç haftalıkken 17. Haftadaysa artık pipi gibi duruyor çünkü benim oğlumdada 18. Haftada gitmiştim baya böyle belliydi
Vallahi bilemiyorum bana da tuhaf geldi 3 çizgi var doğru ama çok alttakız olsa 3 çizgi bu kadar altta gözükmez bence
Ah bi bilsem sanki bi görüntü de hem kız hem erkek. İnanın belki yanlış anlarsınız erkek istiyorum diye. Ama baştan umutlandık heveslendik hayal kurduk 3 kızdan sonra o yüzden çok üzüldük baştan kız deselerdi üzülmezdk heveslenmedenNiye ki üç cizginin üstünde bi cikinti var kordon gibi durmuyor
Yoo neden yanlış anlayayım erkek çocuk istenir tabi tam tersi olsa kız istersiniz Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsinAh bi bilsem sanki bi görüntü de hem kız hem erkek. İnanın belki yanlış anlarsınız erkek istiyorum diye. Ama baştan umutlandık heveslendik hayal kurduk 3 kızdan sonra o yüzden çok üzüldük baştan kız deselerdi üzülmezdk heveslenmeden
Ayın 21 inde perinatolojiye randevum var onu bekliyecem inşaallah kız diyen yanılmıştır. Ama sanırım kızBence üzülmeyin öncelikle rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ama bence erkek tekrar bir doktora gidin bence beklemenize gerek yok özele gidin olmadı
Allah razı olsun anlayışınız inşaallah gerçekten öyle insanın neyi varsa diğerini gönlü ister elbette hayırlısıyla. Ama istemek normal insani bi duyguYoo neden yanlış anlayayım erkek çocuk istenir tabi tam tersi olsa kız istersiniz Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin
Çok normal bence herkesin içinden geçen bi cinsiyet oluyor istiyorAllah razı olsun anlayışınız inşaallah gerçekten öyle insanın neyi varsa diğerini gönlü ister elbette hayırlısıyla. Ama istemek normal insani bi duygu
Ben erkek diyorum lütfen öğrenince yazınAyın 21 inde perinatolojiye randevum var onu bekliyecem inşaallah kız diyen yanılmıştır. Ama sanırım kız
Bazı insanlar normal görmüyor. Çevremde çok var oğlu olan kız isteyince tuhaf olmuyor ama kızı olan erkek isteyince tuhafÇok normal bence herkesin içinden geçen bi cinsiyet oluyor istiyor
Ay evet öyle gerçekten erkek isteyince sanki geri kafalı olunuyor eskiden kız çocuğuna yapilan şimdi erkek çocuğuna yapiliyor kız daha iyi kız iste bunlar denilince normal ama erkek istiyorum diyince tuhaf karşılarlarBazı insanlar normal görmüyor. Çevremde çok var oğlu olan kız isteyince tuhaf olmuyor ama kızı olan erkek isteyince tuhaf
Vallahi etrafımda oğlu olanlara kimse demiyor çocuk ne zmn düşünüyorsun. Ama beni kim görüyor ne zaman çocuk getireceksin. Bi oğlunda olsun yeter sanki siparişle oluyor gibi insanı kırıyorlarAy evet öyle gerçekten erkek isteyince sanki geri kafalı olunuyor eskiden kız çocuğuna yapilan şimdi erkek çocuğuna yapiliyor kız daha iyi kız iste bunlar denilince normal ama erkek istiyorum diyince tuhaf karşılarlar
Muhakkak yazacam ama kızdır muhtemelenBen erkek diyorum lütfen öğrenince yazın![]()
Sağlıklı olsunda allah hayırlısını nasip etsin inşallahMuhakkak yazacam ama kızdır muhtemelen
Hiç takma üzülme belki senin erkek istediğini düşündükleri için diyorlardırVallahi etrafımda oğlu olanlara kimse demiyor çocuk ne zmn düşünüyorsun. Ama beni kim görüyor ne zaman çocuk getireceksin. Bi oğlunda olsun yeter sanki siparişle oluyor gibi insanı kırıyorlar
Amin inşallahSağlıklı olsunda allah hayırlısını nasip etsin inşallah
İnanın bununla ilgili hiç konuşmadığım insanlar da bunu söylüyor ailem ve yakın arkadaş hariç kimseye dememişimHiç takma üzülme belki senin erkek istediğini düşündükleri için diyorlardır