Cinsiyet yanılması

Bu görüntü kaç haftalıkken 17. Haftadaysa artık pipi gibi duruyor çünkü benim oğlumdada 18. Haftada gitmiştim baya böyle belliydi
Sanırım 16+6 fotosu bu ama inan doktor bana gösterdi dedi belli erkek bacak arasında vardı bişey ama bi doktor kıza benziyor diğeri %70 kız gibi dedi ama 15+5 haftalıkken erkeğe benziyor 16+6 erkeğe benziyor dedi dedim hocam geçen hafta öyle dediniz net değil m baya uğraştı ben erkek diyorum dedi bariz belli ama çok test uyumuş falan dedi bacak arasında bişey gösterdi nasıl olur diyorum aklım almıyor

Niye ki üç cizginin üstünde bi cikinti var kordon gibi durmuyor
Ah bi bilsem sanki bi görüntü de hem kız hem erkek. İnanın belki yanlış anlarsınız erkek istiyorum diye. Ama baştan umutlandık heveslendik hayal kurduk 3 kızdan sonra o yüzden çok üzüldük baştan kız deselerdi üzülmezdk heveslenmeden

Bence üzülmeyin öncelikle rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ama bence erkek tekrar bir doktora gidin bence beklemenize gerek yok özele gidin olmadı

Ah bi bilsem sanki bi görüntü de hem kız hem erkek. İnanın belki yanlış anlarsınız erkek istiyorum diye. Ama baştan umutlandık heveslendik hayal kurduk 3 kızdan sonra o yüzden çok üzüldük baştan kız deselerdi üzülmezdk heveslenmeden
Yoo neden yanlış anlayayım erkek çocuk istenir tabi tam tersi olsa kız istersiniz Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin

Bence üzülmeyin öncelikle rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ama bence erkek tekrar bir doktora gidin bence beklemenize gerek yok özele gidin olmadı
Ayın 21 inde perinatolojiye randevum var onu bekliyecem inşaallah kız diyen yanılmıştır. Ama sanırım kız

Yoo neden yanlış anlayayım erkek çocuk istenir tabi tam tersi olsa kız istersiniz Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin
Allah razı olsun anlayışınız inşaallah gerçekten öyle insanın neyi varsa diğerini gönlü ister elbette hayırlısıyla. Ama istemek normal insani bi duygu

Bazı insanlar normal görmüyor. Çevremde çok var oğlu olan kız isteyince tuhaf olmuyor ama kızı olan erkek isteyince tuhaf
Ay evet öyle gerçekten erkek isteyince sanki geri kafalı olunuyor eskiden kız çocuğuna yapilan şimdi erkek çocuğuna yapiliyor kız daha iyi kız iste bunlar denilince normal ama erkek istiyorum diyince tuhaf karşılarlar

Ay evet öyle gerçekten erkek isteyince sanki geri kafalı olunuyor eskiden kız çocuğuna yapilan şimdi erkek çocuğuna yapiliyor kız daha iyi kız iste bunlar denilince normal ama erkek istiyorum diyince tuhaf karşılarlar
Vallahi etrafımda oğlu olanlara kimse demiyor çocuk ne zmn düşünüyorsun. Ama beni kim görüyor ne zaman çocuk getireceksin. Bi oğlunda olsun yeter sanki siparişle oluyor gibi insanı kırıyorlar

Vallahi etrafımda oğlu olanlara kimse demiyor çocuk ne zmn düşünüyorsun. Ama beni kim görüyor ne zaman çocuk getireceksin. Bi oğlunda olsun yeter sanki siparişle oluyor gibi insanı kırıyorlar
Hiç takma üzülme belki senin erkek istediğini düşündükleri için diyorlardır

Back
X