- 7 Kasım 2022
- 241
- 153
- 33
Hayırlısı olsun hiç sıkma canını ama mutlaka haber ver bana da olur mu ben erkek diyorumİnanın bununla ilgili hiç konuşmadığım insanlar da bunu söylüyor ailem ve yakın arkadaş hariç kimseye dememişim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun hiç sıkma canını ama mutlaka haber ver bana da olur mu ben erkek diyorumİnanın bununla ilgili hiç konuşmadığım insanlar da bunu söylüyor ailem ve yakın arkadaş hariç kimseye dememişim
İnşaallah haber verecem dua edin bana da. Bende tanımadığım insanlarla dua ederim istediklerindeHayırlısı olsun hiç sıkma canını ama mutlaka haber ver bana da olur mu ben erkek diyorum![]()
Anlıyormusunuz acaba? Bende de aynı belirsizlikBende gordum 3 cizgiyi
Eski usg fotolari var mi erkek denilen zamandan
Bende de aynı durum. Belirsizlik. 16.hafta. Acaba anlarmısınızHayırlısı olsun hiç sıkma canını ama mutlaka haber ver bana da olur mu ben erkek diyorum![]()
Özellikle erkek bebeklerde kordonu pipi sanıp yanılabiliyorlarmış bazen. Yine de bir sonraki kontrolde netleşir artık diye düşünüyorum.Merhaba hanımlar 17+2 haftalık hamileyim. 15 haftada erkeğe benziyor dedi 16+4 te erkeğe benziyor baya uğraştı belli erkek dedi bacak arasını gösterdi bende gördüm. Bugün tekrar gittim başka doktora bana kız gibi dedi kesin mi dedim %70 dedi kesin diyemem dedi. Bana erkek dediler hatta gösterdi diyor ben görmedim 3 çizgi gördüm kız gibi dedi. Kafamı allak bullak ettiler. Bu da ultrason görüntüsü
Kıza benzettim erkek olsa çok belli olurdu benceBende de aynı durum. Belirsizlik. 16.hafta. Acaba anlarmısınız
Size ne dedilerBende de aynı durum. Belirsizlik. 16.hafta. Acaba anlarmısınız
Banada bakar mısın canımUsg fotosu kız gibi duruyor sağlıkla gelsin inşallah
Kız bebek gibi 3 çizgisi varBanada bakar mısın canım
Baska yok mu goruntuAnlıyormusunuz acaba? Bende de aynı belirsizlik
MaalesefBaska yok mu goruntu
Bu görüntüyü de yorumlarmısınızKız bebek gibi 3 çizgisi var
Çok küçük maalesefBu görüntüyü de yorumlarmısınız
Erkek gibi
16haftalık. Genital bölgeyi çekmiş direk. Ama bir şey söylemediÇok küçük maalesef
Hadi ya:) herkes kiz diyor bakalim hayirlisi olsunErkek gibi
Nubundan tahmin yürütüyorum o şekilde bilmiyorum . Bunlar tahmin zaten öyle eğlencesine16haftalık. Genital bölgeyi çekmiş direk. Ama bir şey söylemedi
Doktor hıc tahmin yaptı mıHadi ya:) herkes kiz diyor bakalim hayirlisi olsun![]()