Cinsiyet yanılması

Eklentiler

• IMG_0588.webp
    IMG_0588.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba hanımlar 17+2 haftalık hamileyim. 15 haftada erkeğe benziyor dedi 16+4 te erkeğe benziyor baya uğraştı belli erkek dedi bacak arasını gösterdi bende gördüm. Bugün tekrar gittim başka doktora bana kız gibi dedi kesin mi dedim %70 dedi kesin diyemem dedi. Bana erkek dediler hatta gösterdi diyor ben görmedim 3 çizgi gördüm kız gibi dedi. Kafamı allak bullak ettiler. Bu da ultrason görüntüsü
Özellikle erkek bebeklerde kordonu pipi sanıp yanılabiliyorlarmış bazen. Yine de bir sonraki kontrolde netleşir artık diye düşünüyorum.

Benim ablamın üç oğlu var üçüncünün cinsiyet öğrenirken erkek diyince ağladım ama sonradan da ağladığım için ağladım demişti tabii şimdi onun küçük oğlu da büyüdü. Ama herkesin bir nasibi var olmayacaksa olmaz Rabbim sağlıklı güzel ahlaklı etsin. Ben de dün ikinci kızım olacağını öğrendim mesela:) bir yandan bir kızım var bir de oğlum olsa isterdim bir yandan da kız çocuk gerçekten çok tatlı bir tane kız bebek daha büyütmek fikri çok tatlı geliyor. Hayırla sağlıkla gelsinler

Back
X