Htckbrysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
1.728
2.627
83
Allah herkese sağlıklı gebelik ve sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin.. Temmuz 2013 anneleri cinsiyeti öğrenen var mı? Sağlıklı olsun diyorum ama merak..

Rabbim sağlıklı versin evlatlarımızı ilk önce tabi ama bende cok merak ediyorum ona göre kıyafetler almak istiyorum. gönlümüzden kız geçiyor İnşallah rabbim önce sağlıklı sonra gönlümüze göre verir bebeklerimizi.
Amin..

canım merhaba ben pazartesi gittim doktora birşey demek istemedi bugün tarama için başka bir doktora gittim ondanda rica ettim bir tahminde bulunun diye o söyleyecekti ama benim küçük yavrum yüz üstü yatıyordu bacak arasını göstermeyede pek niyeti yoktu, doktor baya ugraştı ama olmadı.
çok merak ediyorum bende kıyafetleri gördükçe içim gidiyor 20 gün sonra inşallah ögrenicm.
sen ögrenebildinmi
bir soru daha sormuşsun karnım öncekine göre büyüdü tabi kıyafetlerden biraz belli oluyor

Son düzenleme:
kızlar benimde size bir sorum olacak özel hastaneye mi gidiyorsunuz devlet hastanesinemi ben bugüne kadar hep özele gittim bugün ikili tarama için devlet hastanesine gittim.
gittigim doktor çok iyiydi özel deki doktorumdan daha ilgiliydi hiç böyle beklemiyordum. zaten o gittigim özel hastaneyi degiştirmeyi düşünüyordum bir başka özel hastane var ya ona devam edicem yada devlet hastanesine okadar kararsızımki.
devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum aslında ama ya sanclarm tutunca dayanamazsam sezeryan olmak istersem devlet te böyle birşansım yok sanırım. beni birazda korkuttular akrabam normal isterken son anda sancıları başlayıncadayanamadı sezeryan oldu. aslında ben epidural normal doğum istiyorum devlet hastanesi gündüz doğumlarında yapıyormuş epidurali ama yaşadığım yer çok büyük bir il degil epiduralde ne kadar tecrübelilerdir bilemiyorum. ne yapmamı önerirsiniz

Allah gönlünüze göre versin hepimizin.. Sağlıkla..

Hayırlısı olsun canım.. Bende 24 ocakta gideceğim cinsiyet için ikili test iyi çıktı şükür.. Heyecanla bekliyorum..

Canım ben özel hastaneye gidiyorum geçen yıl kürtajı da ameliyatımı da özel hastanede olmuştum devlet hastahanesine birkaç kez gittim pek ilgilenen doktor bulamadım hem yaşadıklarımın da etkisi korkusu var çok doktor dolaştım birkaç özel hstaneyle devlet hastanesine ama pek kafama yatan olmadı en son çok şükür ki bu doktorumu buldum hem dili tatlı hem bilgisine güveniyorum devlet hastanesinde de iyi vrdır emininm ama burada bulamadım insana insan hissi vermiyorlar kaç kez çıkarken hıçkırıklarla ağladığımı biliyorum.. Hayırlısıı ama ben bu süreçte hele de hormonlar karışıkken yaklaşıma önem veriyorum. doğum için de henüz erken ama düşünmek lazım tabiki ama bende normal doğum hakkında pek normal eler duymuorum korkuyorum( imse önermiyor artık

ben gecen hafta ikili test için gittim doktor kan alınmadan önce ultrasonda baktı o arada esim cinsiyetine sordu doktorda dedi ki biraz önce olsaydı erkek derdim ama dedi net degil kızda olabilir bende basından berii erkek gibi hissediyorum bakalım ne olacak dün gittim yine cinsiyetine bakabilirmiyiz dedim şu sıralar bizi yanıltma olasılıgı yüksek 16. haftada gel dediiiiiii

biz 16 haftalığız.temmuz annesi olacağım inşallah. 13 haftalıkken doktorum kız bebek dedi; ama ben hiç güvenemiyorum. etrafımda kız denilip erkek bebeği, erkek denip kızı olanlar var, sanırım ondan güvenemiyorum. allah bütün hamilelere sağlıkla bebeklerine kucağına almayı nasip etsin...

Bende en son ikili test için gitmiştm bana da 16.haftaya randevu verdi hayırlısı herkes için de merk ediyorum işte aynı dönem olup da öğrenen var mı diye:)

Eve bende o olayı çok duydum en yakın örneğim dayım ilk çocuğunda kız olacak diye neredese okul çağına kadar olabiecek kıyafet aldı dizdi dolaba çocuk erkek doğdu:)hem kıyafetler boşa gitti hem erkek bir süre kız kıyafetiyle dolaştı Alllahtan ikinc kız oldu da işe yaradı:) hayırlısı olsun hakkımızda ALlah gönlümüze göre versin sağlıklı bir evlat..

12 haftalıkken gittiğimiz kontrolümüzde %80 erkek demişti,bir ay sonra yani 16. haftamızı doldurduğumuz haftada erkek olduğu söyledi,sabredin arkadaşlar :)
çok heyecanlı bir bekleyiş :)

Ben öğrenemedim hala, devlete gitmiştim, doktor bizim cihazımız çok yüksek çözünürlüklü değil şimdi söyleyemem dedi.
Daha iyi ultrasonlarda görünüyormuş. Ben de merak ediyorum. Ama erkek olacak gibi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…