Evet ya devlet hastanelerinde problem öyle oluyor hayırlısı bakalım...

biz 13+3 te gittiğimizde doktorum daha sormadan büyük ihtimalle kız demişti... 16+3 de gittiğimizde eeevvveeett bileziği hazırlayın kızımız geliooo dediii... sağlıklı hayırlı olsun da hiç farketmez...fakat cinsiyet söylenince insan etkileniyor yaa... şimdiden kızııııııımmm diyee karnımı sevmeye başladım bilee:))

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağa aldırsın.. Bana hiç öyle erkenden bişey demedi ya doktorum

Dün doktora gittik.. Oğlumuz olacak hayırlısıyla.. Enine boyuna uzanmış oğluşum ya çok tatlı görünüyordu:) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..

2 hafta öncesinde doktorumuz erkek olacak diye hissediyorum demişti eminim ki bir dayanağı vardır. Şimdi 15+5 deyiz ve yarın randevum var bu gece uyuyabilir miyim acaba Allah sağlıklı nasip etsin inşallah bir çok kişide erkek olacağını düşünüyor şimdiden göbeğimiz çıkmaya başladı :)

Ben de 15 haftalık hamileyim :) 13 haftalıkken söyleyecekti ama net değil 2 hafta sonra kesin bişey soylicem dedi bu cuma kontrolüm bakalım hayırlısı herkes kız diyor ama bakalım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasil etsin de :)

Hayılrısıyla inşaALlah.. Sağ salim kucağımıza alırız..

Bende 15 haftalık bebeğime kesin erkek dedi dr ama ben kız hissediyorum hala değişimi acaba bi oğlum var bide kızım olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…