zumram42

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
47
96
33
mrb kızlar...13+5 hamileyim.bitane kızım var bu bebeğimin cinsiyetini de çok merak ediyorum öncelikle sağlıklı olsun tabiki illa erkek olsun demiyorum ama bi kızım var birde oğlum olsun isterim tabiki.mide bulantım hiç olmadı bu gne kadar.sadece uykuya düşkünlük halsizlik var.ekşide yiyorum tatlıda eriği çok severek yiyorum ama ilk hamileliğimdede böyleydi.baştan beri sol kasığım ağrıdı bazende sağ.duymumlarıma göre sol kız demekmiş doğruluk payı varmı? birde karnım dar elbise giyince belli oluyo .ultrason fotosuna göre cinsiyet tahmini yapıyorlar benimki tam yuvarlak değil bi tarafı köşeli sağ tarafa yakın duruyor doğruluk payı varmı ....yorumlarınızı bekliyorum tşkler şimdiden

mrb kızlar...13+5 hamileyim.bitane kızım var bu bebeğimin cinsiyetini de çok merak ediyorum öncelikle sağlıklı olsun tabiki illa erkek olsun demiyorum ama bi kızım var birde oğlum olsun isterim tabiki.mide bulantım hiç olmadı bu gne kadar.sadece uykuya düşkünlük halsizlik var.ekşide yiyorum tatlıda eriği çok severek yiyorum ama ilk hamileliğimdede böyleydi.baştan beri sol kasığım ağrıdı bazende sağ.duymumlarıma göre sol kız demekmiş doğruluk payı varmı? birde karnım dar elbise giyince belli oluyo .ultrason fotosuna göre cinsiyet tahmini yapıyorlar benimki tam yuvarlak değil bi tarafı köşeli sağ tarafa yakın duruyor doğruluk payı varmı ....yorumlarınızı bekliyorum tşkler şimdiden
Merhaba canım ben de 14+3 günlük hamileyim Bebeğim solda geçen muayenede doktorum erkeğe benziyor dedi

arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyim dün doktora gittim kesin erkek dedi. erkek bebek sanırım erken belli ediyor. ben bile fark ettim ultrasonda gösterince bak pipisi diye. sizin haftalar daha ileri benim nasıl belli oldu hiç beklemiyordum ben de bir sonraki kontrolde çıkar diyordum.

arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyim dün doktora gittim kesin erkek dedi. erkek bebek sanırım erken belli ediyor. ben bile fark ettim ultrasonda gösterince bak pipisi diye. sizin haftalar daha ileri benim nasıl belli oldu hiç beklemiyordum ben de bir sonraki kontrolde çıkar diyordum.
11 haftalikken iyi kesin konuşmus çok şaşırdım..
bana da 14 haftalikken gittigimde erkek olabilir dedi ama hic net konuşmadi belli olmaz dedi. Ben de üstelemedim doğrusu pek merak etmiyorum. Hayırlı sağlıklı olsun da..

Az kalmis yakında ogrenirsin canım. Evet erkek olsa iyi ama kiz olursa da kizina arkadas olur. Insanin ilerde ozellikle evlendikten sonra bir baciya çok ihtiyacı oluyor. Düğünde nisanda dogumda hertürlü destek oluyorlar birbirlerine. Bir de böyle düşün :KK66:

Allah hayırlı evlat versin ilk temennimiz o sonra gönlünce olsun inşallah :)

valla kıza kız kardes lazım
benım sadece abım var 2 kardesız
kız kardesı eksıklıgını cok fazla yasadım abım kardes eksıklıgı yasamadı ama ben cok yasadım
2 kız 1 erkek en guzelı sanırım :)

Merhaba canım ben de 14+3 günlük hamileyim Bebeğim solda geçen muayenede doktorum erkeğe benziyor dedi
cvp verdiğin için çok tşk ederim.baştan beri sol kasığım ağrıyor sol tarafımda seyrime oluyor ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun kız olsada asla üzülmem oda canım sonuçta ama insanız işte hepimiz hem kız hem erkek evladıtatmak istiyor insan

valla kıza kız kardes lazım
benım sadece abım var 2 kardesız
kız kardesı eksıklıgını cok fazla yasadım abım kardes eksıklıgı yasamadı ama ben cok yasadım
2 kız 1 erkek en guzelı sanırım :)
bende hep 2 kız 1 erkek evladım olsun isterdim bi kızım var hayırlısı ile bi erkek birde kızım olmasını isterim ama Allahtan hayırlısını diliyorum sağlıklı olsun gerisi çokta önemli değil

Az kalmis yakında ogrenirsin canım. Evet erkek olsa iyi ama kiz olursa da kizina arkadas olur. Insanin ilerde ozellikle evlendikten sonra bir baciya çok ihtiyacı oluyor. Düğünde nisanda dogumda hertürlü destek oluyorlar birbirlerine. Bir de böyle düşün :KK66:

Allah hayırlı evlat versin ilk temennimiz o sonra gönlünce olsun inşallah :)
Allah razı olsun canım üzel dileklerin için rabbim herkese gönlünde geçeni hayırlısıyla nasip etsin.bi kızım daha olmasını çok istiyorum tabiki ama oğlum olsunda isterim insanız işte her ikisinide tatmak istiyor insan.kontrolede gitmedm daha pazartesi giderim belki randevum var ama kızım da küçük olunca tek başına gidemiyorum zor oluyor.gider ve öğrenirsem sizinlede paylaşırım

erkek bebek erken belli oluyormuş ablamda erken öğrendi ben en son 8 haftalıkken gitmiştim doktora bakalım hayırlısı olsun rabbim sağlııklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin cümlemize

Kızlar bende 20+3 günlük hamileyim. Doktoralar kız dedi ama herkes değişir diyor bende emin olamıyorum. Sağlıklı olsun yeter tabii ama aldıklarımın bir çoğunu kız için aldık ve yıkayıp ütüledim kalan 2,3 parça bir şey kaldı. Sizce de yanılınabilinir mi?

Kızlar bende 20+3 günlük hamileyim. Doktoralar kız dedi ama herkes değişir diyor bende emin olamıyorum. Sağlıklı olsun yeter tabii ama aldıklarımın bir çoğunu kız için aldık ve yıkayıp ütüledim kalan 2,3 parça bir şey kaldı. Sizce de yanılınabilinir mi?
eğer ilk haftalarda öğrendiyseniz değişebilir çünkü erkekn yapılan tahminlerde değişiklik olabiliyor ama 16. haftadan sonra öğrendiyseniz büyük ihtimal değişmez.benim kızımda 15 haftalıktı öğrendiğmde

eğer ilk haftalarda öğrendiyseniz değişebilir çünkü erkekn yapılan tahminlerde değişiklik olabiliyor ama 16. haftadan sonra öğrendiyseniz büyük ihtimal değişmez.benim kızımda 15 haftalıktı öğrendiğmde

Canım 15 haftalıkken de kız dediler dün gittim doktor da kız dedi :)

cvp verdiğin için çok tşk ederim.baştan beri sol kasığım ağrıyor sol tarafımda seyrime oluyor ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun kız olsada asla üzülmem oda canım sonuçta ama insanız işte hepimiz hem kız hem erkek evladıtatmak istiyor insan
Inşallah Allah gönlüne göre verir canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın Evet benim de baştan beri sol tarafımda seğirme oluyor cnm cinsiyetini ögrenince bana da bildir çok merak ettim :)

bana doktor 13.haftada erkek olabilir dedi 17.haftada kız dedi. ama hala eski inançlara falan bakarsak herkes erkek bu doktor yanlış bilio modundalar =) bana kalsa farketmez sağlıklı gelsin ne olursa olsun 24.haftada ayrıntılı taramam olcak. o zaman kesin belli olur die düşünüorm o yüzden ben bişi almamaya çalışıyorum henüz yada aldıklarımı unisex seçmeye çalışıorm =)

belirtilerimiz aynı yani anlattıklarını bende yaşadım kız dediler ama erkek hissettim hep bu gün öğrendim ve Selim'ciğim geliyor inşallah :)

bende baştan beri hep kız hissetimve kızım olacakmış Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsn.17. haftada amniyotik bant var dedi doktor.eğer bebeğin bu banda dokunursa kolu bacağı kopar dedi o andan sonra cinsiyet umrumda olmadı.başka bi hastaneye gittim orada bant göremedim dedi.net bişy söylemeyince perinatolji bölümüne tıpa gittim.Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki bant denen şey yokmuş.cinsiyetide kız dedi çok şükür Rabbime duamı kabul etti.öldüm öldüm dirildim bebeğime bişey olacak diye.Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

X