Çünkü kadınlar da kadınları gömüyor maalesefPeki erkekler neler neler yapıyor kadınlara iş hayatında bilmiyorsunuz sankiaman çok şaşırmadım zaten bu konuda kadınları gömen kadınlar tabiki daha çok olucak
Bu konularda kadınlarda suç yok iki tarafı idare edemeyen koca var karısını ezdiren sindiren kötü davranan insan yerine koymayan koca varÇünkü kadınlar da kadınları gömüyor maalesef
Burada konu örnek veriyorum
Kadınlar araba kullanmasın diyen bir erkek olsaydı
Bende burada cinsiyetçi yaklaşım olarak görürdüm
Ama idareci olunca kendi yaşadıklarımı düşünüp yorum yaptım
Allahınızı severseniz
Tüm gün okuyoruz
Kaynana
Elti
Komşu kadın
Görümce
Aldatıldım
Konuların %90nı başka kadınlar yüzünden
Bir kadın tarafından açılıyor
Neyse ben diyeceğimi dedim
İyi geceler
Kadınlar en çok kocaları/sevgilileri yüzünden konu açıyor.Çünkü kadınlar da kadınları gömüyor maalesef
Burada konu örnek veriyorum
Kadınlar araba kullanmasın diyen bir erkek olsaydı
Bende burada cinsiyetçi yaklaşım olarak görürdüm
Ama idareci olunca kendi yaşadıklarımı düşünüp yorum yaptım
Allahınızı severseniz
Tüm gün okuyoruz
Kaynana
Elti
Komşu kadın
Görümce
Aldatıldım
Konuların %90nı başka kadınlar yüzünden
Bir kadın tarafından açılıyor
Neyse ben diyeceğimi dedim
İyi geceler
Bu konularda kadınlarda suç yok iki tarafı idare edemeyen koca var karısını ezdiren sindiren kötü davranan insan yerine koymayan koca var
Hiç söylemek istemezdim ama adam haklıİyi geceler hanımlar
Arkadaşlar ile toplandık bu akşam
Konu döndü dolaştı kadınların kadınlarla ilişkisine geldi
Bayan bi arkadaş çalıştığı okula yeni müdür atandığını ve bayan olduğunu söyledi
Erkek olan diğer bir arkadaş problem yaşayacaksiniz dedi
Neden diye sorunca kadın bir idareci değil erkeklerin kadınların bile tercihi değil dedi
Konunun muhatabı olan arkadaş ise onayladı evet şimdiden yaşamaya başladık dedi
Bir kaçımız buna karşı çıkınca adam (çok sinir bozucu biri bu adam) ya ne diyorsunuz siz hadi idareci olayını geçelim siz daha kaynanası ile anlaşan gelin yada kaynana gördünüz mü istisnadır
Kadınlar böyleler işte dedi
Bu adam her toplumda bunu yapıyor
Derdi ne anlamıyorum
Çok sinir bozucu bir gündu paylaşmak istedim
Hanımefendi bakın tekrar söylüyorumKadınlar en çok kocaları/sevgilileri yüzünden konu açıyor.
İş hayatında kadınlar asabi, hırslı deseniz neyse de kıskanç deyince işin rengi değişiyor.
Sanki iş ortamlarında çok mutlu çok rahatlarmış da başkalarının yerine göz koyuyorlarmış falan gibi.
Bir kadının müdür olabilmesi bile bir erkeğe kıyasla çok zor. Bunu başarmak da hırs gerektiriyor. Ayrıca hatalarını bekliyor erkekler. Erkekler mi kadınların başarısını daha çok kıskanıyor kadınlar mı ? :)
+10000Kadın yöneticiler cidden zor ama ya:) Erkekler işe daha konsantre. Kadın evi ve özel hayatını arkada bırakamıyor. Biraz da kendini kanıtlama çabasıyla agresifleşiyor. Hırslı da olup çalışanları ezebiliyorlar.
12 yıllık çalışma hayatım var, çok yöneticim oldu. Kadın mı erkek mi olsun diye sorsalar 1 sn düşünmem erkek derim.
Kadınlar kendi arasında sorun çıkarmasa mı? Yok artık sayın seyircilerKadınlar kendi aralarında sorun çıkarmasa
Kocaların idare etmesine gerek kalmayacak
Neden bu açıdan bakmıyorsunuz?
Yahu bi taraftan bi taraf sorun çıkarıyor işteKadınlar kendi arasında sorun çıkarmasa mı? Yok artık sayın seyircilerşizofrensek demek ne kv demle ne görümcelerimle nede eltilerimle aram kötü çok iyi anlaşırız söylediğiniz kategoriye girmiyorum zaten bu algıyı bir kenara bırakın bir zahmet
Boşverin anlatmayınBir de şunu söyliyeyim
Kadınlar da resmen merhamet yok
39 derece ateşle aldığım rapora sorun çıkardı bir gün kadın
Erkek müdür böyle hiç yapmadı sürekli rapor alan biri değilim sene de bir gün gelmedim böyle yaptı
Diğer yaptıklarını anlatsam roman yazarım
Allaha havale ediyorum
Neyse zaten bu düşüncelerinizi değiştiremem o yüzden uzatmaya da gerek yokYahu bi taraftan bi taraf sorun çıkarıyor işte
Amma gelin amma kaynana VS. VS.
Hem üstünüze niye alındınız?
Ben anlaşamayan kıskanç sorunlu hanımlar için söyledim
Algıda falan yapmıyorum
Sabaha kadar yazsanız değişmez fikrimNeyse zaten bu düşüncelerinizi değiştiremem o yüzden uzatmaya da gerek yoksadece kadınlar bile böyle düşünırken adamların düşünmesi çok normal tabi iyi geceler
Sizin gibiSabaha kadar yazsanız değişmez fikrim
Tekrar söylüyorum
KADININ EN BÜYÜK DÜŞMANI YİNE KADINDIR
İyi geceler
Keşke herkes benim gibi olsaSizin gibi
Evdeki sorununu çalışanlara yansıttiklari özellikle çözüme değil soruna odaklı olmalari kadın çalışanlara özellikle zorluk çıkarmaları vs.Bir kadin calisan olarak is hayatinda hepimiz gibi cinsiyetçi hareketlere maruz kalıyorum.
Beni az cok taniyanlar varsa da asla cinsiyetci, toplumcu ve gelenekci olmadigimi bilirler.
Ancak sunu da kabul etmek zorundayiz ki erkeklere gore daha kaprisli ve gecimsiziz. Bunu yetiştirilme tarzina, kulturel yapiya vs baglayabiliriz. Artık her ne boksa, olaylari cok kisisellestirip, ozellikle hemcinslerimize üstünlük kurmaya calisarak egomuzu tatmin etmeye çalışıyoruz.
Ben hizmet sektöründe calistigim icin yonetici vasfında bir insanla muhatap olmadim henuz. Mesleki hiyerarsik duzenin oldugu bir sektordeyim. 4 senelik cikarimlarim sonucu, kadin üstün olmasi gercekten zor.
Mesela ayni hatayi bir ben, bir de erkek arkadasim yapsin; ben hakaret isitirken erkek arkadasim isitmiyor genelde. Ya da ayni hatayı bir erkek ustle calisirken yaptigimda cok daha az oranda azar isittigimi düşünüyorum. Bunlar tabii ki 1-2 kisilik genellemeler degil. 4 senedir sayisiz yerde sayisiz insanla calistim. Esim ve bir suru arkadasim da aynı meslekte oldugu icin dolayli olarak bir suru de insan tanidim. Ama bu konuda kesinlikle artik suphem yok ne yazik ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?