Cinsiyetçi yaklaşım!

Peki erkekler neler neler yapıyor kadınlara iş hayatında bilmiyorsunuz sanki aman çok şaşırmadım zaten bu konuda kadınları gömen kadınlar tabiki daha çok olucak
Çünkü kadınlar da kadınları gömüyor maalesef

Burada konu örnek veriyorum
Kadınlar araba kullanmasın diyen bir erkek olsaydı
Bende burada cinsiyetçi yaklaşım olarak görürdüm
Ama idareci olunca kendi yaşadıklarımı düşünüp yorum yaptım

Allahınızı severseniz
Tüm gün okuyoruz

Kaynana
Elti
Komşu kadın
Görümce
Aldatıldım

Konuların %90nı başka kadınlar yüzünden
Bir kadın tarafından açılıyor

Neyse ben diyeceğimi dedim
İyi geceler

Bu konularda kadınlarda suç yok iki tarafı idare edemeyen koca var karısını ezdiren sindiren kötü davranan insan yerine koymayan koca var

Kadınlar en çok kocaları/sevgilileri yüzünden konu açıyor.

İş hayatında kadınlar asabi, hırslı deseniz neyse de kıskanç deyince işin rengi değişiyor.
Sanki iş ortamlarında çok mutlu çok rahatlarmış da başkalarının yerine göz koyuyorlarmış falan gibi.
Bir kadının müdür olabilmesi bile bir erkeğe kıyasla çok zor. Bunu başarmak da hırs gerektiriyor. Ayrıca hatalarını bekliyor erkekler. Erkekler mi kadınların başarısını daha çok kıskanıyor kadınlar mı ? :)

3 isyerimden 2 si kadin biri erkekti ucunun de ayri kaprisi vardi.
onu babasi mi dogurmus keske sorsaydiniz...

Bir de algı var tabi.

Burada size bir hikayeyi,
Bir beyin cerrahı var, adına kürsüler kuruluyor, teknikleri okullarda okutuluyor vs diye anlatsam %99 un aklında erkek profil canlanır.

Hatta elimdeki beyinsiz akıllı telefon bile klavyesinde, doktor, cerrah, yönetici kelimelerinden sonra bir erkek figürü öneriyor :)

Buna rağmen Kendine bir şekilde yer bulmayı başarmış kadına bir de biz dikmeyelim gözlerimizi.
Erkek yöneticinin yaptığı hatayı olağan karşılarken, kadının üzerinde ne zaman hata yapacak baskısı var.
Sonra Yok adeti Yok kaprisi...

Bu konularda kadınlarda suç yok iki tarafı idare edemeyen koca var karısını ezdiren sindiren kötü davranan insan yerine koymayan koca var

Kadınlar kendi aralarında sorun çıkarmasa
Kocaların idare etmesine gerek kalmayacak

Neden bu açıdan bakmıyorsunuz?

Hiç söylemek istemezdim ama adam haklı
Kadın idareciyle çalışana kadar böyle düşünenlerle kavga ederdim ben
Şimdi hak veriyorum

Hanımefendi bakın tekrar söylüyorum
Ben kendi hayat tecrübemi yazdım
Genelleme yanlış olabilir dedim
Benim başarımı engelleyecek bir erkek müdürüm olmadı
Olsaydı onuda yazardım inanın ki

Neden iyi geceler dediğim halde hâlâ diretiyorsunuz?

+10000

Kadınlar kendi aralarında sorun çıkarmasa
Kocaların idare etmesine gerek kalmayacak

Neden bu açıdan bakmıyorsunuz?
Kadınlar kendi arasında sorun çıkarmasa mı? Yok artık sayın seyirciler şizofrensek demek ne kv demle ne görümcelerimle nede eltilerimle aram kötü çok iyi anlaşırız söylediğiniz kategoriye girmiyorum zaten bu algıyı bir kenara bırakın bir zahmet

Yahu bi taraftan bi taraf sorun çıkarıyor işte
Amma gelin amma kaynana VS. VS.
Hem üstünüze niye alındınız?
Ben anlaşamayan kıskanç sorunlu hanımlar için söyledim
Algıda falan yapmıyorum

Bir de şunu söyliyeyim
Kadınlar da resmen merhamet yok
39 derece ateşle aldığım rapora sorun çıkardı bir gün kadın
Erkek müdür böyle hiç yapmadı sürekli rapor alan biri değilim sene de bir gün gelmedim böyle yaptı
Diğer yaptıklarını anlatsam roman yazarım
Allaha havale ediyorum

Boşverin anlatmayın
Sonra sizinle de polemiğe girerler
Bana yaptıkları gibi

Yahu bi taraftan bi taraf sorun çıkarıyor işte
Amma gelin amma kaynana VS. VS.
Hem üstünüze niye alındınız?
Ben anlaşamayan kıskanç sorunlu hanımlar için söyledim
Algıda falan yapmıyorum
Neyse zaten bu düşüncelerinizi değiştiremem o yüzden uzatmaya da gerek yok sadece kadınlar bile böyle düşünırken adamların düşünmesi çok normal tabi iyi geceler

Neyse zaten bu düşüncelerinizi değiştiremem o yüzden uzatmaya da gerek yok sadece kadınlar bile böyle düşünırken adamların düşünmesi çok normal tabi iyi geceler
Sabaha kadar yazsanız değişmez fikrim

Tekrar söylüyorum
KADININ EN BÜYÜK DÜŞMANI YİNE KADINDIR

İyi geceler

Bir kadin calisan olarak is hayatinda hepimiz gibi cinsiyetçi hareketlere maruz kalıyorum.
Beni az cok taniyanlar varsa da asla cinsiyetci, toplumcu ve gelenekci olmadigimi bilirler.
Ancak sunu da kabul etmek zorundayiz ki erkeklere gore daha kaprisli ve gecimsiziz. Bunu yetiştirilme tarzina, kulturel yapiya vs baglayabiliriz. Artık her ne boksa, olaylari cok kisisellestirip, ozellikle hemcinslerimize üstünlük kurmaya calisarak egomuzu tatmin etmeye çalışıyoruz.
Ben hizmet sektöründe calistigim icin yonetici vasfında bir insanla muhatap olmadim henuz. Mesleki hiyerarsik duzenin oldugu bir sektordeyim. 4 senelik cikarimlarim sonucu, kadin üstün olmasi gercekten zor.
Mesela ayni hatayi bir ben, bir de erkek arkadasim yapsin; ben hakaret isitirken erkek arkadasim isitmiyor genelde. Ya da ayni hatayı bir erkek ustle calisirken yaptigimda cok daha az oranda azar isittigimi düşünüyorum. Bunlar tabii ki 1-2 kisilik genellemeler degil. 4 senedir sayisiz yerde sayisiz insanla calistim. Esim ve bir suru arkadasim da aynı meslekte oldugu icin dolayli olarak bir suru de insan tanidim. Ama bu konuda kesinlikle artik suphem yok ne yazik ki.

Keşke herkes benim gibi olsa
O zaman hiç kimse kimsenin kocasına sevgilisine nişanlısına kötü gözle bakmaz

Kimse kimsenin aldığı eşyayı mal varlığını kıskanmaz

Başarılı çalışkan kadınlar, eğer üstleri kadın olsaydı iş hayatında olması gereken yerde olurdu

Ayrıca beni tanımadan yargılamanızı
Cahilliğinize veriyorum

Bende kıskanç ve ahlaksız bazı kadınlar tarafından hayatta istediğim şeyleri yapamamış bir kadınım oysa

Sizde bir düşmansınız şu durumda
Beni öyle görerek
Çünkü sizde bende bir kadınız

Yazık

Evdeki sorununu çalışanlara yansıttiklari özellikle çözüme değil soruna odaklı olmalari kadın çalışanlara özellikle zorluk çıkarmaları vs.
Erkekler çok daha profosyonelce davraniyor gördüğüm

Ayrıca resmen kötülük yapıp arkadan kuyu kazıyor bir de benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…