Cinsiyete önce erkek sonra kız dediler

sarisintweety

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
87
27
18
Merhaba kızlar
17 ve 19. Haftalarda iki farklı doktora gittim ikisi de yüksek ihtimalle erkek dediler cinsiyete. Hatta biri pipisini gördüm dedi emindi baya.
20. Haftada detaylı ultrasona gittim, cinsiyeti görmekte baya zorlandı üstüne oturmuş bacaklarını kapatmış vs dedi, biraz uğraştıktan sonra kız dedi.
Ben şimdi hangisine inanmalıyım sizce? Alışveriş yapamıyorum hazırlık yapamıyorum. Kesin olduğuna inanamıyorum şuan

Biraz daha bekle acele etmeye gerek yok alisveris icin vakit var bi kac muayene daha ol tekrar tekrar sor

bir sonraki kontrolü bekle ama kordonu pipi sanıp erkeğe benzettikleri için yanılma ihtimali olabiliyormuş erkeklerde bir sonrakinde netleşir tamamen bence

Selamlar benimde 11,13,16 da erkek dendi 17 haftada dr. Kesinlikle kız dedi yani olabiliyor böyle şeyler hazırlık için biraz daha bekleyin emin olunca başlarsınız.

Aynisi benimde basima geldi 16.haftada %80 erkek dedi devletteki doktorum, 22.hafta detaylida kesin kiz dedi radyoloji doktoru, bizde herkese kiz dedik artik kesindir illaki

Selamlar benimde 11,13,16 da erkek dendi 17 haftada dr. Kesinlikle kız dedi yani olabiliyor böyle şeyler hazırlık için biraz daha bekleyin emin olunca başlarsınız.

Aynisi benimde basima geldi 16.haftada %80 erkek dedi devletteki doktorum, 22.hafta detaylida kesin kiz dedi radyoloji doktoru, bizde herkese kiz dedik artik kesindir illaki

Bebeğimde bağırsak parlaklığı göründü ultrasonda, down sendromu veya başka bi genetik hastalık olabilir dediler. Amniyosentez yaptırmak zorunda kaldım.
Amniyosentezde cinsiyet kesin çıkıyormuş doktor öyle söyledi.
Ama şuan cinsiyetten çok çıkacak sonucu merak ediyorum, çok gergin ve yıpratıcı bir bekleyiş maalesef

Insallah bir problem cikmaz, cok gecmis olsun, saglicakla gelir umarim bebeginiz

Bunun için neden amniyosentez istediler ki? Benim kızımda da bağırsaklarında parlaklık vardı bize nipt önermişti doktorumuz yani sadece kan verdim sonuçlar çok şükür temiz çıkmıştı. Kanama alanlarınız var mıydı önceki haftalarda? Kanama olduğu zaman kan da yuttuklarında bağırsakları parlak görünüyormuş, benimkinin sonuçları temiz çıkınca sebebi buna bağlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…