- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Kızlar 12 haftalik olmayı bekleyen sabırsız bir anne adayıyım.üclü test yapacak doktor.saglikli olması tek temennimiz tabiki...ama yani şimdi cinsiyetinide öğrenmek için çıldırıyoruz ne yapalım.sizce ben ogrenirmiyim.yani doktorum tahmin yapabilir mi ? Siz en erken ne zaman öğrendiniz ??
Anladım canım.insallah görürüz.13+2 de öğrendim canım ben. Biraz doktorundan doktoruna değişen bişey bu. Bazıları 16 olmadan söylemiyor. Bazıları 12. Haftada kesin bişey söylüyor.
İnşallah şansım yaver giderde görürüz canım..13+2 de öğrendim canım ben. Biraz doktorundan doktoruna değişen bişey bu. Bazıları 16 olmadan söylemiyor. Bazıları 12. Haftada kesin bişey söylüyor.
Biraz şans bu işler o zaman.ay inşallah görürüz.Ben 12. de öğrendim kesin olmamakla birlikte. Kesin olarak 17. hafta bekleniyor. :) Bizim sansımıza bacak arası fotosu yakalanabildi, 17.de değişmedi :)
İnşallah canım. :)Biraz şans bu işler o zaman.ay inşallah görürüz.
Önce sağlığı tabi...bakalım inşallah görürüz bizde.senin içine dogmusmuydu peki?12+1 de ikili test kontrolünde söyledi doktor biz sormadan. Özellikle erkekse daha erken anlaşılıyor sanırım.
HayırÖnce sağlığı tabi...bakalım inşallah görürüz bizde.senin içine dogmusmuydu peki?
Sağlıklı olsunlar canım. Allah oglusunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)HayırBen hep kız hissediyordum doktor erkek deyince şok oldum. Eşim erkek hissediyordu. Hatta tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben hep tutmadığını hissetim eşim tuttu diyordu. Altıncı hissim iyi değil sanırım.
Çok ilginç.nasil anladın ya ?Ben 12.5 haftalık iken kalp ultrasonuna girdim doktora bak dedim tersledi daha çok erken diye ama kendim gördüm kız olduğunu. Çok net belli oluyor ama tabi benim ki tecrübe meselesi.
Hadi bakalım...haberlerini bekliyoruz o zaman.ama bazı doktorlar biliyorlarmis ya...önceden yani.16.haftaya giricem gecen gostermedi cuma gunu insallah gosterir
11.hafta öğrendimKızlar 12 haftalik olmayı bekleyen sabırsız bir anne adayıyım.üclü test yapacak doktor.saglikli olması tek temennimiz tabiki...ama yani şimdi cinsiyetinide öğrenmek için çıldırıyoruz ne yapalım.sizce ben ogrenirmiyim.yani doktorum tahmin yapabilir mi ? Siz en erken ne zaman öğrendiniz ??
Doktor kontrolün ne zaman tatlım.peki ? Ay öğrenirsen burdan yaz olur mu yada özelden mesaj atBende bugun 12 haftaligim tam :))
Senin gibi cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?