Cinsiyeti en erken ne zaman öğrendiniz kızlar?

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Kızlar 12 haftalik olmayı bekleyen sabırsız bir anne adayıyım.üclü test yapacak doktor.saglikli olması tek temennimiz tabiki...ama yani şimdi cinsiyetinide öğrenmek için çıldırıyoruz ne yapalım. sizce ben ogrenirmiyim.yani doktorum tahmin yapabilir mi ? Siz en erken ne zaman öğrendiniz ??

13+2 de öğrendim canım ben. Biraz doktorundan doktoruna değişen bişey bu. Bazıları 16 olmadan söylemiyor. Bazıları 12. Haftada kesin bişey söylüyor.

Ben 12. Haftada öğrenmiştim canım cinsiyeti :)

Ben 12. de öğrendim kesin olmamakla birlikte. Kesin olarak 17. hafta bekleniyor. :) Bizim sansımıza bacak arası fotosu yakalanabildi, 17.de değişmedi :)

12+1 de ikili test kontrolünde söyledi doktor biz sormadan. Özellikle erkekse daha erken anlaşılıyor sanırım.

Önce sağlığı tabi...bakalım inşallah görürüz bizde.senin içine dogmusmuydu peki?
Hayır Ben hep kız hissediyordum doktor erkek deyince şok oldum. Eşim erkek hissediyordu. Hatta tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben hep tutmadığını hissetim eşim tuttu diyordu. Altıncı hissim iyi değil sanırım.

Ben 12.5 haftalık iken kalp ultrasonuna girdim doktora bak dedim tersledi daha çok erken diye ama kendim gördüm kız olduğunu. Çok net belli oluyor ama tabi benim ki tecrübe meselesi.

Sağlıklı olsunlar canım. Allah oglusunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)

11.hafta öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…