Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah annelere malum oluyor demek ki sağlıkla büyütün inşallahBen ikizlere hamileydim ve ayrı günlerde rüyamda kızım ve oğlum olduğunu görmüştüm. Rüyaların öncesinde de bir kız, bir erkek hissediyordum
Ben de erkek gibi hissediyorum ilk zamandan beri bakalım tutacak mıBen kızımı hissetmiştim ve kız oldu ama kardeşim de kız hissediyorum dedi erkek dediğin doktor ama ben çok hissetmiştim
Ayy çok etkilendim çok güzel bir hikaye anı sizin için rabbim ayaklarina taş degdirmesin hayırlı günler görsünler inşallahOğlumda , hamilelik testi yapmadan bir gün önce bir rüya gördüm .Rüyamda üzerinde sadece bezi olan bir bebek vardı , bezini açıp " aaa erkekmis " dedim sonra rüyanın devamında 4-5 yaşlarında bir oğlum vardı koşuyordu , ben dur koşma diyordum , kolundan yakaladım ,yüzume baktı ve gülümsedi .Oğlum şuan 15 yaşında .
2 gebeligimde ilk başta rüya görmedim ama hamile olduğumu ogrenir öğrenmez çok güçlü bir şekilde kız olacağını hissettim,hep kız bebek kiyafetleri aldım. Sonradan rüyamda şöyle gördüm ,doktorun odasına giriyorum ve ultrason ekranında bizden önce giren hamilenin ultrason görüntüsü kalmış , bebek net bir şekilde erkek , sonra benim ultrason yapılıyor ve bebeğin kız olduğunu görüyoruz . Kızım şuan 5 buçuk aylık .
Tabii ki sağlıklı olsun ne olursa olsun da illa hissediyor demek ki annisler ben daha 5. Haftayı bitirmek üzereyim sağlıkla kucağımıza alalım bebisleri inşallahben 3 kere rüyamda erkek gördüm, kayınbabam ben gebe kalmadan 3 ay önce 1 kere erkek gördü. 9 haftalık gebeyim tamamıyla erkek hissediyorum, sadece rüyamda gördüğüm için değil bütün belirtilerim ve ultrason görüntüsü erkek gibi. Zamanla göreceğiz Allah nasip ederse ne olacağını minnoşun![]()
Ne kadar süre sonra göbek çıkıyor benim ilk acemiliğim her şeyin heyecanlı oluyorumBende ilk andan itibaren erkek hissediyordum, göbeğim ilk başlarda hiç yoktu ve yüzüm çok solmuştu bundan dolayı herkes kız diyordu. Psikolojik olarak etkilenip erkek hissediyorum diyemiyordum.
Maşallah şu anda 2 aylık oğlum var.
İlk 5 ay hiç göbeğim çıkmadı kilo da almadım.Ne kadar süre sonra göbek çıkıyor benim ilk acemiliğim her şeyin heyecanlı oluyorumanneler hisseder lafını dogrulamissiniz en bastan rabbim güzel günler göstersin nice 2 aylara yıllara insallah
![]()
Böyle yemek istediğiniz aserdiginiz şeyler var mıydı pekiKız olduğunu en başından beri hissetmiştim. Hatta doktor yanlışlıkla erkek dediğinde içimden "olamaz, benim kızım olacak" diye geçirdim. Haftalar sonra kız olduğu netleşti.
İlk 5 ay hiç göbeğim çıkmadı kilo da almadım.
Keşke hiç kilo almasaydım son 3 ay görmen lazım davul gibi şişt
Ben de aynı durumdayim o kadar çok kız istiyorum ki ama inanılmaz erkek hissediyorum bakalım bende durum ne olcak saglikli olsunlar daKız istememe rağmen oğlum olacağını çok kuvvetli hissetmiştim. Oğlum oldu
Tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar.Ben de aynı durumdayim o kadar çok kız istiyorum ki ama inanılmaz erkek hissediyorum bakalım bende durum ne olcak saglikli olsunlar da![]()
Amiin inşallahhTabiki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar.