Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz..

simdi baktım aynaya sol gozumde v seklinde damar var. Gogus olarak sag taraf sanki daha buyuk geldi ":) bunlara pek takılma derim ya :))

Canim bende takilmamak icin sordum sordukarim kiz bebek belirtisi benim de sol gözümde o damar var ve sol gogsum daha buyuk. Catlicam ben meraktan yusra:-( ama ozellerde çok pahali ya

Canim bende takilmamak icin sordum sordukarim kiz bebek belirtisi benim de sol gözümde o damar var ve sol gogsum daha buyuk. Catlicam ben meraktan yusra:-( ama ozellerde çok pahali ya

Hangi şehirdesin merak ettim. Bizim memleketin taşına toprağına hayran olayim. Ozellerimiz yeniliye 20 oldu onceden 15 tl idi. Tıp merkezleri 12 tl :) hemde 4lu ultrasonlari da var ve ucretsiz bakıyorlar. Burda okuduguma gore disarilarda dörtlü ultrason icin 50-60 veya dah fazla oduyorlarmis

Canim ben bursadayim kime sorsam 50 ila 35 arasi değişiyor ultrosanda renkli ultrosana bile sokuyolarmis ama 50 cok bana hatta 30 bile

bu kadar bekledin bari bi hafta daha bekle yaa. 12 de erkekse belli oluyo. Degilsede belli aslinda. 11 biraz daha küçük. Bir hafta bile farkediyo inan. Insallah gönlüne gore olur :)

Mecburi kontrol canim dr randevu verdi...cinsiyet icin gitmiyorum yani:))saglikli olsunda hiiiic farketmez..bide hayirli evlat olmasi önemli. .ben hayirsiz evladi kaldiramam büyük konusmayayimda

Mecburi kontrol canim dr randevu verdi...cinsiyet icin gitmiyorum yani:))saglikli olsunda hiiiic farketmez..bide hayirli evlat olmasi önemli. .ben hayirsiz evladi kaldiramam büyük konusmayayimda

VallA canim etrafimda oyle seyler görüyorum ki Allahim diyorum banada baskasinada boyle evlatlar verme. Annesine küfür edenler hakaret edenler arayıp sormayanlar ziyaret etmeyenler Allahım esirgesin.

Ben 13+2 de gittim hala söylemedi Doktor. Ben birşey göremiyorum dedi apış arasına bakıp. Acaba oluşmadı mi yada söylemek mi istemedi yada cihaz mi eski model. Bilmiyorum ki yaa. Valla olcem meraktan. 16. Hafta gel dedi. Sizce kız mi acaba. Ondan mi oluşmadı. Erkek olunca erken mi oluşuyor bu organ. Anlamadım ki. Kafamda deli sorular

ilk çocuğum için 17+0 da net bir şekilde kız denildi..12.haftada erkeğe benziyor demişti doktorum ama kız hissediyordum kimseye söylemedim :) ki baldan tatlı kızımız oldu..
ikinci çocuğum için kız denildi 12.haftada yine kaptırmadım kendimi ve kimseye söylemedim 16+5 de kesin erkek denildi :) bakalım değişmez ise şimdi de oğlumuzu bekliyoruz..
16.haftadan sonra yapılan tahminlerin doğruluk oranı çok fazla..erkenden hamileliği söyleyip çevrenin yorumları ile iç sesimizi dinleyemiyoruz aslında..sabırlı olsak rabbim neyi razı gördüyse öğrenicez işte ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…