Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz..

Oglumda 9*3 gunlukken oglan demisti..
simdi ikinci gebeligim 12*3 de hic bacak acilmadi sohleyemedi..busefer kuz istiyorumm

Son düzenleme:
14 +4 Günlüğüm bugun gittim. Cikinti görüyorum %80 erkek dedi.. insallah degismez ve yanilmaz doktorum. Bi kizim var çünkü :)

14 +4 Günlüğüm bugun gittim. Cikinti görüyorum %80 erkek dedi.. insallah degismez ve yanilmaz doktorum. Bi kizim var çünkü :)

Kiz cok sevindim bak hic benim topigime yazmiyorsun darısı benim başıma bakalim ben ne zaman ogrencem;-) muhtemelen haziran da ama

Yoğunum biraz tatlim :) senin kac ay oldu allahın izniyle.. kiz mi istiyorsun erkek mi :)

Sen beni unutmussun canım ya:-(iki kizi olan spiralle hamile kalan cinsiyeti merak edenler konusunda konustuk ya;-) benim 12 haftalik oldu suan bakalim artık hayırlısı sana cok sevindim ama;-)

Bnmde 14 haftalikken erkege bnziyo burda bi fazlalik var dedi.16 haftada %90 kiz dedi ve 6.aya kdr bse almayin belli olmaz dedi.bunalima girdim tam net ogrenemedigim icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Demekki soulesede yanilma payi olabilecegini dusunerek 6.aya kadar alusveris yapmaaaliyiz ohalde

Sen beni unutmussun canım ya:-(iki kizi olan spiralle hamile kalan cinsiyeti merak edenler konusunda konustuk ya;-) benim 12 haftalik oldu suan bakalim artık hayırlısı sana cok sevindim ama;-)

Haklısın canim gerçekten Özür diliyorum. Ismen hatırlıyorum seni fakat benim konumda 300den fazla yorum var ve hepsinin hikayesini ayri ayri dinlemekten unutuyorum artk kimle neler yazistigimi. Simdi hatırladım ama iki kizinin oldugunu. Inşallah erkektir seninde. 12 haftayken gittim dokt. Bi iki hafta sonra gel demisti. 14 haftayken yani dün gittigimde erkek gibi cikinti var dedi. Sende bi iki hafta bekle oyle git cnm. Haberdar et beni mutlaka

önemli değil canım ya. valla kendi bebeğimin cinsiyetini öğrenmiş kadar çok sevindim. bende ikili testi yaptırdım 15 gün sonra kontrole gidicem ama muhtemelen ultroson vermez versede devlet hastahanesinde 17-18 den önce söylemiyorlar canım brnim biraz daha sabır etmeml lazım anlıyacağın. artık hayırlısı bakalım ben hiç kızım diyemiyorum hiç kız ismi düşünemiyorum istemediğim için değil kızda olsa sevinirim ilk zaman kız gibi geldi ama şimdi içimden bi ses hep erkek diyor umarım yanılmam Rabbim sağlıklı hayırlı salih bi erkek evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese bana da. sende netleşince bana yaz tamam.

Dal merkezi yokmu sizin oralarda hic? Onlar hem daha uygun hemde erken donemde söylüyorlar cinsiyetini. Yaa hakkimizda hayirli ve salih olanini versn inşallah. Nette evde yapilan cinsiyet testleri varmis buldum ama 80 tl eczaneden aliyomussun. Bi ara dedim alayim sonra vazgectm nedense :)

Canim ozel mesajimi aldinmi ...gorebiliyormusun profilimi bu sekilde ....evet yada hayir demen yeterlii...

Canim sen en azindan yüzde seksen erkek cevabını aldim sanirim artik değişmez 80 tl ona verene kadar 50 tl ozele verir ogrenirim kiz lavoba aciciyla yaptim ben erkek cikti ama dogruluk nedir bilemiyorum. Sen cin takvimine bakmismiydin?

Çin degilde rus takvimine bakmistim erkek çıkmıştı. Cin takvimi subat doğumlu olanlar için normal yasimiza kac eklemek gerektiğini pek anlamadim die yapamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…