Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz..

Çin degilde rus takvimine bakmistim erkek çıkmıştı. Cin takvimi subat doğumlu olanlar için normal yasimiza kac eklemek gerektiğini pek anlamadim die yapamadim

Şubat 90 doğumluyum benim 1 eklemem gerekiyordu canım. Rus takvimi bna erkek dedi

Şubat 90 doğumluyum benim 1 eklemem gerekiyordu canım. Rus takvimi bna erkek dedi

Hmm bende Şubat 93 doğumluyum :) bazi sayfalarda 2, bazi sayfalarda 1 eklemek gerektiği yazmis bende anlayamadım.. Bugün ayri bi doktora daha gittim o da erkek dedi. Sanirim benimki kesinlesti artk sende bian evvel ogren artk merakta koyma bizi :)

Şimdi baktım Çin takviminine cinsiyet erkek diyo, rus takvimi de erkek diyo.. ikiside tuttu :))

Çok sevindim canım ya oglusunu saglikla kucagina al inşallah. Sen ne hissediyordun cinsiyeti ile ilgili? Hamileligin nasıldı canim? Sanirim bende dayanamicam ozele gidicem ya catlicam artık bu sene hep erkek galiba ya insalah hayırlısı yla benimkide erkektir bana da dua et kiz cin takvimi umarım bendede tutar

Valla bacim hep erkek doguyodu icime allah da biliyo ya. Hamileligim kizima gore değişik oldu bıraz ordan anladım bende.. sizin oralarda ozellerde muayene ucreti fazla aliyolar heralde. Bizim burda en fazla 20tl ozel hastanelerde... diger ozel tip merkezlerinde ise 12 tl

Yok güzelim bi kızım var. Bu 2.olacak, bugun ayri bi doktora daha gittim kesinlesti erkek oldugu :)

Cok sevinmissindir ne guzel ya:)))allah anali babali buyutsun hayirli evlat yapsin....bende yarin gificem..11+3 de soyleyecegini sanmiyorum..kiz ise zaten bekleriz en az 15 haftaya kadar bakalim hayirlisi

Tskr ederim sizinkinide allah analı babalı büyütsn ztn 14 haftaya kadar normal alakası yok gören doktor görüyo bnce 12 haftada gtmiştm bn başka doktora gördü emin olmk için bşkasına gittm o göremdi evet erkek

Cok sevinmissindir ne guzel ya:)))allah anali babali buyutsun hayirli evlat yapsin....bende yarin gificem..11+3 de soyleyecegini sanmiyorum..kiz ise zaten bekleriz en az 15 haftaya kadar bakalim hayirlisi

bu kadar bekledin bari bi hafta daha bekle yaa. 12 de erkekse belli oluyo. Degilsede belli aslinda. 11 biraz daha küçük. Bir hafta bile farkediyo inan. Insallah gönlüne gore olur :)

Bizim burda 30 ila 50 arasi canim:-( benumse icime erkek doguyo ama bu sabah bi korku bi heyecan dustu içime ya kizsa diye elbet sevinirim ama ne bilem gonlum oglan istiyor

Canim gene ben cinsiyeti öğrendin ya merak ettim acaba sol gozunde v seklinde damar var mı ve sol gogsun saga gore daha buyuk mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…