- 13 Mart 2016
- 360
- 115
- 103
- 35
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
Cnm galiba başta hep erkek diyorlar banada 13 ve 14.haftada erkek dedi 17.haftada kız olduğunu öğrendik :)) hayırlısıMerhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim bugün doktora gittim baktı başta erkeğe benziyo ama kesin bişey diyemem dedi başta ama bebiş o kadar hareketliki her açıdan görme şansımız oldu ve galiba kesin erkek dedi bu kadar erken öğrenip doğru çıkan var mı
Hadi yaa benim doktorum çok temkinli aslında başta söylemedi söylediğinde de kesin bişey yok dedi ama her açıdan görünce kesin erkek dedi bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlardaCnm galiba başta hep erkek diyorlar banada 13 ve 14.haftada erkek dedi 17.haftada kız olduğunu öğrendik :)) hayırlısı
Bana da kemik yapisina gore erkek demisti devlet hastanesinde ama tutmadi kizim olduKızlar doktorlar kemik yapısından bile bakiyormus
Böyle erkek deyip de kız çıkıyor ya ister istemez insanın aklina bir şüphe düşüyor. Acaba yanilma olabilir mi acaba kiz olabilir mi aman allahım aklımda deli sorularBana da kemik yapisina gore erkek demisti devlet hastanesinde ama tutmadi kizim oldu
Nasıl hep kız dendi. Devlet hastanesine mi gidiyordunuzBana da 16 erkek gibi görünüyo 18 ci haftada cok büyük ihtimalle erkek dedi. Ilk çocuğum da hep kız dendi ama oglum oldu. Bu yüzden biraz daha bekleyip özel bir hastanede tekrar ultrasona girmeyi düşünüyorum. Insallah kesin ve net bir sonuc alırım
Evet devlet hastanesine gidiyodum. Bide ilk oldugu icin insan cok tecrübesiz oluyo. O heycanla baska doktora gitmek de aklima gelmediNasıl hep kız dendi. Devlet hastanesine mi gidiyordunuz
Yani kız bekliyordunuz, oğlunuz mu olduEvet devlet hastanesine gidiyodum. Bide ilk oldugu icin insan cok tecrübesiz oluyo. O heycanla baska doktora gitmek de aklima gelmedi
Aynen öyle oldu. Bide tam herseyini pembe almıştık. Bütün aile şok gecirdi. Ozellikle eşim baya bi şok yasadi. Çünkü kendinizi kıza adapte ediyosunuz ona göre hazirlik yapiyorsunuz ve oglunuz oluyo. Anlatilmaz birseydi benim icinYani kız bekliyordunuz, oğlunuz mu oldu
Eminim öyledir. Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah . Kendi başıma gelse ben de şok olurdum sanırımAynen öyle oldu. Bide tam herseyini pembe almıştık. Bütün aile şok gecirdi. Ozellikle eşim baya bi şok yasadi. Çünkü kendinizi kıza adapte ediyosunuz ona göre hazirlik yapiyorsunuz ve oglunuz oluyo. Anlatilmaz birseydi benim icin
Merhaba 12. Haftamda erkek dedi doktor, sonraki her kontrolde ve detaylı ultrsondan sonra da erkek dedi, 31. Haftamdayim 2 hafta once yine sordum, kiz olma ihtimali yok demi artik diye, pipisini gosterdi:)Merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim bugün doktora gittim baktı başta erkeğe benziyo ama kesin bişey diyemem dedi başta ama bebiş o kadar hareketliki her açıdan görme şansımız oldu ve galiba kesin erkek dedi bu kadar erken öğrenip doğru çıkan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?