Doğuma Hazırlık Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

burcuburak1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
360
115
103
35
Merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim bugün doktora gittim baktı başta erkeğe benziyo ama kesin bişey diyemem dedi başta ama bebiş o kadar hareketliki her açıdan görme şansımız oldu ve galiba kesin erkek dedi bu kadar erken öğrenip doğru çıkan var mı

Cnm galiba başta hep erkek diyorlar banada 13 ve 14.haftada erkek dedi 17.haftada kız olduğunu öğrendik :)) hayırlısı

Cnm galiba başta hep erkek diyorlar banada 13 ve 14.haftada erkek dedi 17.haftada kız olduğunu öğrendik :)) hayırlısı
Hadi yaa benim doktorum çok temkinli aslında başta söylemedi söylediğinde de kesin bişey yok dedi ama her açıdan görünce kesin erkek dedi bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda

Ben 30.haftama kadar erkekk diye bekledim. Meger kizmis detayli ultrason yapilinca velli olur daha net bi sekilde.

Bende 16.ci haftada öğredm meleğim Kizms 20 haftalim olduk bugun detayli utrasona girdm plasentada kan var biraz dedi yat dinlen tekrar bakacz dedi cok korkuyorm neyden oluyor acaba .s.s.

Ben de 14. Hafta dayım doktora bana kız dedi bakalım iki hafta sonra üçlü test için gideceğim o zaman ne diyecek

Bana da aynı şekilde 11. Haftada erkeğe benziyor dedi. Yarın başka bi doktorla randevum var 14 haftalığız bakalım bu doktor bu haftada kesin bişey söyler herhalde:)

Bana da 16 erkek gibi görünüyo 18 ci haftada cok büyük ihtimalle erkek dedi. Ilk çocuğum da hep kız dendi ama oglum oldu. Bu yüzden biraz daha bekleyip özel bir hastanede tekrar ultrasona girmeyi düşünüyorum. Insallah kesin ve net bir sonuc alırım

Arkadasim bizdeydi az once kendi doktoruna gidememiş 10. Haftada kesin bir dille erkek demişler 14. Haftada kendi doktoruna gittiginde o da erkek demiş.
Yani 10.haftada ogrenmiş. Biraz erken sanki ama demkki ogreniliyormuş...

Nasıl hep kız dendi. Devlet hastanesine mi gidiyordunuz

Yani kız bekliyordunuz, oğlunuz mu oldu
Aynen öyle oldu. Bide tam herseyini pembe almıştık. Bütün aile şok gecirdi. Ozellikle eşim baya bi şok yasadi. Çünkü kendinizi kıza adapte ediyosunuz ona göre hazirlik yapiyorsunuz ve oglunuz oluyo. Anlatilmaz birseydi benim icin

Eminim öyledir. Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah . Kendi başıma gelse ben de şok olurdum sanırım

Merhaba 12. Haftamda erkek dedi doktor, sonraki her kontrolde ve detaylı ultrsondan sonra da erkek dedi, 31. Haftamdayim 2 hafta once yine sordum, kiz olma ihtimali yok demi artik diye, pipisini gosterdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…