CİNSİYETİ KAÇINCI HAFTADA ÖĞRENDİNİZ

14 haftalıkken öğrendik net şekilde ama özel hastanede bu devlette daha geç görünüyor aletler iyi olmadığı içinn

Aslinda doktorlar 12 haftada goruyorlar ama solemiyorlar ozellkle devlettekiler ama benim gttigim devletteki doktor daha once kendi ozel muanesi varmis cok mukkemmel bir doktor cok memnunum cokta yogun bir doktor bizede ikili test sonucunu ogrenmeye gttigimizde 14.haftada bisiler dedi bakalim insallah degismez :)

15+2 de öğrendik.bugün ben de düşündüm.görüyorlar da aldırma olmasın diye mi söylemiyorlar diye
Her Bebek sağlıkla ,vaktinde doğar inşallah

Valla benim durum karışık, 12.haftada ben sormadan erkeğe benziyor dedi, dün kontrolüm vardı 15+5 oldum bu sefer de kız dedi, sonrada 20 hafta gibi kesinleşir emin olamıyoruz ama bacak arasında birşey görmüyorum sanırım kız dedi, şimdi bir ay sonrasını bekliyorum

kötü bir durum aslinda doktorun tecrübesiyle alakali bir durum yoksa normalde 13 haftada kizin cikinti yok olur erkegin ki uzar banada doktor daha iki gun once erkege benziyor dedi 15.haftaligiz 16 haftada kesinlesir dedi bakalim bizimki de degiscekmi

Yani baştan kendiliğinden erkek demese kafam hiç karismayacakti ama, şimdi açıkçası karıştı, sen şu an tam kaç haftalik kaç günlüksün?

13 te gittim daha erken obur ay soylerim dedi .. Obur ay gittim kiz dedi :) yani 17.haftada kiz dedi .. Haftaya kontrolüm var bakalim degisecekmi :))

Yani baştan kendiliğinden erkek demese kafam hiç karismayacakti ama, şimdi açıkçası karıştı, sen şu an tam kaç haftalik kaç günlüksün?
ben suan 15.hafta 3 gunlugum doktora hatta 13 haftada cinsiyet sordum daha belli olmaz 16 haftayi bekle dedi 15.haftadada bacak arasinda cikinti var erkege benziyor dedi 16 haftada kesinlesir dedi bakalim beklioz o yuzden kesinlesmeden kendimi kaptirmam ben ilk kizimda da aynisini yasadim kizimada kiza benziyo demisti bir doktor sonra baska doktora gttim tekrar ogrenmek icin kiz kesinlesti bakalim buda kesinlescekmi .

Sagol canim... Degismez belki kesinmi dedm evet dedi .. Bizim kiz hemen gösterdi pesin pesin:))
Bizimkinde doktor ben geçen kontrol size ne demiştim dedi, bende erkeğe benziyor demiştiniz dedim, sonra baktı baktı yok ben bacak arasında birşey görmüyorum kıza benziyor ama 20.hafta gibi tam belli olur dedi, birde burdaki forumları okuyunca bence bir ay daha kesin konusmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…