Hayirli olsun saglikla gelsin insallah .Bugün öğrendik 16. Haftamız bitti, erkek olacak
kötü bir durum aslinda doktorun tecrübesiyle alakali bir durum yoksa normalde 13 haftada kizin cikinti yok olur erkegin ki uzar banada doktor daha iki gun once erkege benziyor dedi 15.haftaligiz 16 haftada kesinlesir dedi bakalim bizimki de degiscekmiValla benim durum karışık, 12.haftada ben sormadan erkeğe benziyor dedi, dün kontrolüm vardı 15+5 oldum bu sefer de kız dedi, sonrada 20 hafta gibi kesinleşir emin olamıyoruz ama bacak arasında birşey görmüyorum sanırım kız dedi, şimdi bir ay sonrasını bekliyorum
Yani baştan kendiliğinden erkek demese kafam hiç karismayacakti ama, şimdi açıkçası karıştı, sen şu an tam kaç haftalik kaç günlüksün?kötü bir durum aslinda doktorun tecrübesiyle alakali bir durum yoksa normalde 13 haftada kizin cikinti yok olur erkegin ki uzar banada doktor daha iki gun once erkege benziyor dedi 15.haftaligiz 16 haftada kesinlesir dedi bakalim bizimki de degiscekmi
ben suan 15.hafta 3 gunlugum doktora hatta 13 haftada cinsiyet sordum daha belli olmaz 16 haftayi bekle dedi 15.haftadada bacak arasinda cikinti var erkege benziyor dedi 16 haftada kesinlesir dedi bakalim beklioz o yuzden kesinlesmeden kendimi kaptirmam ben ilk kizimda da aynisini yasadim kizimada kiza benziyo demisti bir doktor sonra baska doktora gttim tekrar ogrenmek icin kiz kesinlesti bakalim buda kesinlescekmi .Yani baştan kendiliğinden erkek demese kafam hiç karismayacakti ama, şimdi açıkçası karıştı, sen şu an tam kaç haftalik kaç günlüksün?
Allah saglikli kavusturmayi nasip etsin13 te gittim daha erken obur ay soylerim dedi .. Obur ay gittim kiz dedi :) yani 17.haftada kiz dedi .. Haftaya kontrolüm var bakalim degisecekmi :))
Allah saglikli kavusturmayi nasip etsin13 te gittim daha erken obur ay soylerim dedi .. Obur ay gittim kiz dedi :) yani 17.haftada kiz dedi .. Haftaya kontrolüm var bakalim degisecekmi :))
Amin canimm aminn seninkinide insallahhhhAllah saglikli kavusturmayi nasip etsin
Degiscegini sanmiyorum 13 .haftada sordum daha belli olmaz dedi gene 15 haftada kiyamadi doktorum :)Allah saglikli kavusturmayi nasip etsin
Şimdiden hayırlı olsun, bakalım değişecek mi?13 te gittim daha erken obur ay soylerim dedi .. Obur ay gittim kiz dedi :) yani 17.haftada kiz dedi .. Haftaya kontrolüm var bakalim degisecekmi :))
Degismez de belki yinede herşeye hazırlıklı olmak lazim benim.ilk cocugum.. Cinsiyet farketmiyor hayirli sağlıkli olsunlar insallah :)Degiscegini sanmiyorum 13 .haftada sordum daha belli olmaz dedi gene 15 haftada kiyamadi doktorum :)
Sagol canim... Degismez belki kesinmi dedm evet dedi .. Bizim kiz hemen gösterdi pesin pesin:))Şimdiden hayırlı olsun, bakalım değişecek mi?
Bende senin gibiyim valla degismese bile kendiki kesinlesmeden kaptirmiyorum daha karnimi oglusum die sevemedim korkudan degisirse kiza ayip olmasinDegismez de belki yinede herşeye hazırlıklı olmak lazim benim.ilk cocugum.. Cinsiyet farketmiyor hayirli sağlıkli olsunlar insallah :)
Bizimkinde doktor ben geçen kontrol size ne demiştim dedi, bende erkeğe benziyor demiştiniz dedim, sonra baktı baktı yok ben bacak arasında birşey görmüyorum kıza benziyor ama 20.hafta gibi tam belli olur dedi, birde burdaki forumları okuyunca bence bir ay daha kesin konusmayalimSagol canim... Degismez belki kesinmi dedm evet dedi .. Bizim kiz hemen gösterdi pesin pesin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?