20 de bile söylemeyen Dr var. Benim Dr gördüğü zaman söylüyor devlet hastanesi. Doğum hastanelerimde söylemiyorlarYaa kızlar ben devlet hastanesine gidiyorum 17 haftalikken gittim doktor yasak diye söylemedi cinsiyeti. Yarın 18 haftalık oluyoruz gene gidicem ama niye soylemiyorlar yaaa
Canım ben sormadan, bana söylediler de ne oldu, bir erkek dendi, en son kıza benziyor dedi, yani aslında 20.haftadan önce çok net değilse hiç yorum yapmamaları bence de iyi olmuşYaa kızlar ben devlet hastanesine gidiyorum 17 haftalikken gittim doktor yasak diye söylemedi cinsiyeti. Yarın 18 haftalık oluyoruz gene gidicem ama niye soylemiyorlar yaaa
13. HaftadaSELAM KIZLAR 11 HAFTALIK HAMİLEYİM CİNSİYETİ ÇOK MERAK EDİYORUM NE ZAMAN ÖĞRENDİNİZ ACABA
Ben 14+3'te öğrendim canımSELAM KIZLAR 11 HAFTALIK HAMİLEYİM CİNSİYETİ ÇOK MERAK EDİYORUM NE ZAMAN ÖĞRENDİNİZ ACABA
CNM NORMALDE DOKTORUM ÖZELDE ÇOK İYİ BU ARALAR DEVLETE GTMEK ZORUNDAYM ONDANMecbur değilsin ki o doktora ???
Doktorunu değiştirme şansın var mı?
ÇOK İYİ KEŞKE BENDE ÖĞRENEBİLSEM11.haftamda öğrendim ben
NE ZMN GTCEWN CNM DOKTORA AYNIYIZ HEMEN HEMENBende merak ediyorum ya pazartesi nasipse 11+3 oluyoruz belli olur mu ki
AMİNN HEPİMİZE İNŞALLAHGenelde doktorlar 11. haftada cinsiyeti görür fakat emin olunamayacak bir hafta aralığında olduğu için söylemezler, çok tecrübeli doktorlar söyler sadece.
Ben 11. haftada öğrenmiştim, cinsiyetinde bir yanlışlık yok henüz.
16. haftada kesinleşir ve net olarak cinsiyetini söylerler.
Az kalmış öğrenmenize, biraz daha dişinizi sıkın derim.
Rabbim hayırlı evlat versin inşallah.
Bugün Can'ım inşlhNE ZMN GTCEWN CNM DOKTORA AYNIYIZ HEMEN HEMEN
DEVLET Mİ ÖZELMİ CANM BENDE YARIN GİDECEĞİMBugün Can'ım inşlh
Özel Can'ımDEVLET Mİ ÖZELMİ CANM BENDE YARIN GİDECEĞİM
Cİddi misin kesin olarak mı söyledi ?11. hafta öğrendim.
Evet.hiç beklemiyorduk sormamıştık zaten.kemik yapısından anlıyormuş onlar.Ben tabi inanmadım 15. hafta gittiğimde yine aynısını söyledi.ve değişmedi.Ya doktorum çok iyi, ya çocuğum çok göstermeye meraklı bilemiyorum :)Cİddi misin kesin olarak mı söyledi ?
Benimde göstersin inşlhEvet.hiç beklemiyorduk sormamıştık zaten.kemik yapısından anlıyormuş onlar.Ben tabi inanmadım 15. hafta gittiğimde yine aynısını söyledi.ve değişmedi.Ya doktorum çok iyi, ya çocuğum çok göstermeye meraklı bilemiyorum :)
GİTTNMİ CANM NAPTINÖzel Can'ım
Gittim bu haftada çok erken dedi dr 13 te gel dediGİTTNMİ CANM NAPTIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?