Canım ben 11.haftada erkek olduğunu gördüm. Doktor değişebilir dedi. 13.haftada kesin olarak erkek olduğunu öğrendik.SELAM KIZLAR 11 HAFTALIK HAMİLEYİM CİNSİYETİ ÇOK MERAK EDİYORUM NE ZAMAN ÖĞRENDİNİZ ACABA
Hic deme kizim dicem ya erkekse bi dur diyorum degisenler de oluyomus yani nu kontroldede kiz derse tamamdir insallah:))))Bende senin gibiyim valla degismese bile kendiki kesinlesmeden kaptirmiyorum daha karnimi oglusum die sevemedim korkudan degisirse kiza ayip olmasin
Evet canim oyleymis biz 20ye gircez 21. Haftada randevumuz degisir mi bakalim :) merakla bekliyoruzBizimkinde doktor ben geçen kontrol size ne demiştim dedi, bende erkeğe benziyor demiştiniz dedim, sonra baktı baktı yok ben bacak arasında birşey görmüyorum kıza benziyor ama 20.hafta gibi tam belli olur dedi, birde burdaki forumları okuyunca bence bir ay daha kesin konusmayalim
Ben doktoruma cok güveniyorum bana cok güven veriyor cok ilgili 27. de üclü test icin gidicem kesin soler zaten 16 haftada belli olur demisti 13.haftadayken artik kesinlessinde isim düşünelim ya dimi :)Hic deme kizim dicem ya erkekse bi dur diyorum degisenler de oluyomus yani nu kontroldede kiz derse tamamdir insallah:))))
Hic anlamiyorum cnm ama bebegin saglikla gelsin insallah banada kimisi kiza kimisi erkege benzio dedi yani doktor gordugu halde ben emin olamiyorum kesinlessin die gercekten bilen anlayan arkdslar varsa yorumlasinlar cnmKızlar biliyorum daha erken ama merak işte şuan 10+5 olduk ama ultrason kağıdı 10+3 te verilmişti sizce bi tahmin yapılabilir mi lütfen ?
Evet öyle yaa biliyorum erken ama insanın içi içini kemiriyo işte inşallah bilgisi olan arkadaşlar yorumlar saol canım cevapladığın içinHic anlamiyorum cnm ama bebegin saglikla gelsin insallah banada kimisi kiza kimisi erkege benzio dedi yani doktor gordugu halde ben emin olamiyorum kesinlessin die gercekten bilen anlayan arkdslar varsa yorumlasinlar cnm
Rica ederim cnm hepimizin amaci birbirimizin bilgilerinden faydalanmak cok güzel bisi seni cok iyi anliyorum insallah anlayanlar yorumlarHic anlamiyorum cnm ama bebegin saglikla gelsin insallah banada kimisi kiza kimisi erkege benzio dedi yani doktor gordugu halde ben emin olamiyorum kesinlessin die gercekten bilen anlayan arkdslar varsa yorumlasinlar cnm
İnşallah canımRica ederim cnm hepimizin amaci birbirimizin bilgilerinden faydalanmak cok güzel bisi seni cok iyi anliyorum insallah anlayanlar yorumlar
Neden o kadar geç oldu ki göstermedi mii33. haftamda öğrendim ? Öğrenmesem'de olurdu gerçi? Sürpriz olurdu :)
Yok doktor her seferinde "Karnında Işık yok" deyip başından savdı?? Başka bi doktor'a bunun anlamını sordum "Doktor kafayı mı yemiş?" dedi. "Bu zamana kadar "kız" olsa bile bilinir" dedi :)Neden o kadar geç oldu ki göstermedi mii
Aynen benim doktorum da kesin dedi ama niye hala icimde kesin degil gbi bi duygu var anlamadm:))Ben doktoruma cok güveniyorum bana cok güven veriyor cok ilgili 27. de üclü test icin gidicem kesin soler zaten 16 haftada belli olur demisti 13.haftadayken artik kesinlessinde isim düşünelim ya dimi :)
Oluyo hamileyken insana hersey hep endişe süphe gidiyoz sona dogru :) cok takiyoz kafamiza ondanda kaynaklaniyor bide ben kiza hamileyken allahmi soletiyodu bilmiyom oglan hissediyodum ama hep karnimi severken agzimdan kiz cikiyodu allahin vesilesi diorm buna ben :)Aynen benim doktorum da kesin dedi ama niye hala icimde kesin degil gbi bi duygu var anlamadm:))
Bozulan şeylere para sıkışması gibi bişey olabilir mi doktor cinsiyet için para istemiş olmasınYok doktor her seferinde "Karnında Işık yok" deyip başından savdı?? Başka bi doktor'a bunun anlamını sordum "Doktor kafayı mı yemiş?" dedi. "Bu zamana kadar "kız" olsa bile bilinir" dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?