Hemen gidesim geldi klinik çok yakin :)13+6 da öğrendim kızım oluyor
Hayirli olsun canim saglikla dogsunlar :)Ben ikiz gebeyim :) 10 +1de biri kesin erkek dedi.. 13. Haftamda tekrar kontrolum vardi ; bi kiz bi erkek dedi ama belli olmaz 16da kesin soylerim dedim. 16.haftamda kesinleşti elhamdullilah :))..
Canım ben de 12. Haftada 2li test için gittiğimde kıza benziyor demişti doktorum. 16. Haftada kesin kız dedi. Hepimiz için hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim önemli olan bu tabi :)Güzel Anneler cok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini tabi oncelik saglikli ve hayirli olmasi ama insan oğlum mu olacak kızım mı diye merak ediyor? Ikili test yaptirmayacam en son iki hafta önce 10+4 de gittim kontrole ne zaman gitsem belli olur acaba siz ne zaman ogrendiniz?
Git ne duruyorsunHemen gidesim geldi klinik çok yakin :)
10+6 da öğrendim benGüzel Anneler cok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini tabi oncelik saglikli ve hayirli olmasi ama insan oğlum mu olacak kızım mı diye merak ediyor? Ikili test yaptirmayacam en son iki hafta önce 10+4 de gittim kontrole ne zaman gitsem belli olur acaba siz ne zaman ogrendiniz?
Yok sabredecem gitmeyecem haftaya kalsin daha belli olur o zaman :)Git ne duruyorsun
13+3 te öğrendim üstelik devlet hastanesi cihazından :)Daha erken öğrenen var mıdır acaba :)
13+2 de öğrendim. Ama her doktor aynı zamanda söylemiyor kuzum.Güzel Anneler cok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini tabi oncelik saglikli ve hayirli olmasi ama insan oğlum mu olacak kızım mı diye merak ediyor? Ikili test yaptirmayacam en son iki hafta önce 10+4 de gittim kontrole ne zaman gitsem belli olur acaba siz ne zaman ogrendiniz?
Özelde söylerler diye düşünüyorum 14. Haftada gitmeye karar verdim13+2 de öğrendim. Ama her doktor aynı zamanda söylemiyor kuzum.
Hiç belli olmuyor. Kendi doktorum özeldeydi 18. Haftaya kadar kesin kız demedi. Sen gitmeden iyice araştır doktoru. Veznedekilere fln sor. Cinsiyet söyleme karşıtı birine denk gelmeÖzelde söylerler diye düşünüyorum 14. Haftada gitmeye karar verdim
13.haftada erkeğe benzetti ama 15.haftada kız olduğunu kesinleştirdik.Güzel Anneler cok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini tabi oncelik saglikli ve hayirli olmasi ama insan oğlum mu olacak kızım mı diye merak ediyor? Ikili test yaptirmayacam en son iki hafta önce 10+4 de gittim kontrole ne zaman gitsem belli olur acaba siz ne zaman ogrendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?