Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz ????

Aynen öyle bir an önce bir şeyler almak istiyorum :)

Ben ikiz gebeyim :) 10 +1de biri kesin erkek dedi.. 13. Haftamda tekrar kontrolum vardi ; bi kiz bi erkek dedi ama belli olmaz 16da kesin soylerim dedim. 16.haftamda kesinleşti elhamdullilah :))..

Ben ikiz gebeyim :) 10 +1de biri kesin erkek dedi.. 13. Haftamda tekrar kontrolum vardi ; bi kiz bi erkek dedi ama belli olmaz 16da kesin soylerim dedim. 16.haftamda kesinleşti elhamdullilah :))..
Hayirli olsun canim saglikla dogsunlar :)

Canım ben de 12. Haftada 2li test için gittiğimde kıza benziyor demişti doktorum. 16. Haftada kesin kız dedi. Hepimiz için hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim önemli olan bu tabi :)

10+6 da öğrendim ben

13+2 de öğrendim. Ama her doktor aynı zamanda söylemiyor kuzum.

Benimde 9+1 gunluk cok merak ediyorumesim kiz olucak diyor, bnde erkek olur diyorumbakalim ne olucaksaglikli olsun tabi ama insan merak ediyor

Özelde söylerler diye düşünüyorum 14. Haftada gitmeye karar verdim
Hiç belli olmuyor. Kendi doktorum özeldeydi 18. Haftaya kadar kesin kız demedi. Sen gitmeden iyice araştır doktoru. Veznedekilere fln sor. Cinsiyet söyleme karşıtı birine denk gelme

12+1 de ikili test günümde doktorum erkek büyük ihtimal dedi. Sonuç erkek. :

Doktorla alakalı ben de özele gidiyorum 12. haftada gördüğü halde söylemedi :) 16. hafta yüzde yüz kız dedi. Doktora, cihaza ve bebeğin pozisyonuna bağlı tahmin zamanı.

13.haftada gitmiştim cokugrastı doktor ama göremedi yanılmıyorsam poposundan sırtına kadar bir çap ölçümü varmıs onu yaptı 34 cıktı genelde erkeklerde 34 cıkar ama kesın bır sey dıyemem dedı su an 15+5 im ama bır daha kı kontrolum de 17. hafta da meraktan catlamak uzereyımama beklıyorumsabırla

13.haftada erkeğe benzetti ama 15.haftada kız olduğunu kesinleştirdik.
Erken tahminin yanlış olma ihtimali yüksek. İnsan merak ediyor tabi ama acele etme az kalmış zaten :)

Ben 11.ci haftada ogrenmistim oğlumu. Doktor 11+4 de zikili test için gittiğimde doktor tahminde bulunmuştu erkek demişti cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…