- 21 Ocak 2016
- 405
- 314
- 103
- 46
Beninde kizim çok küçüktü hala şimdiki ultroson ile karsilastiriyorum suan önden gidiyoruz erkekBende annenin babanın genetigiyle alakalı olduğunu hiç zannetmiyorum kusura bakma. O zaman bütün hamileliklerim onden yada geriden gitmeliydi. Kızım başlarda hep geriden geldi. Şuan ki bebeğim 4 gün önde gidiyo Dr.â sordum neden diye Oda 4 gün erken yumurtlamissin dedi. Ama genellikle erkek bebeklerin önden gittiği dogru bi tespit bence ama %100 değil
Şuan hamileyim ve hcg çok yüksek olduğu halde kese gozukmedi ve 6+4 de de iki gün gerideydi.....inşallah kizdirMerhaba arkadaşlar bebeğinizin haftasına göre uyumlumu ? öndenmi gidiyor yoksa geridenmi geliyor?
Duyduğuma göre erkek bebekler önden gidiyormuş, kız bebekler geriden geliyormuş haftasına göre, bende çok merak ediyorum cinsiyetini bebeğimin
Özellikle ilk 5.6. 7. haftalarda doktor hesapladığında nasıldı ?
Cinsiyetiniz belli oldumu cnmŞuan hamileyim ve hcg çok yüksek olduğu halde kese gozukmedi ve 6+4 de de iki gün gerideydi.....inşallah kizdir
Bilimsel açıklaması şöyle var çocuk boy kilo çizelgesine bakın aynı yaşta olupta kız erkek boy kilo farklı yazılmış eger fizikleri aynı olsaydı kız erkek diye ayrı ayrı yazılmazdıKız bebek önden gidiyor bunların bilimsel hiçbir gerçekliği yok tek tutan cinsiyette nub teorisi çünkü doktorlarda 12. Haftada ona bakarak cinsiyet tahmini yapıyorlar
Seninki nasıldı ve cinsiyeti ne çıktı merak ettimayy çok seviniyorum herkesde tutuyor demek :)) maşallahh paşana
kesin erkek mi canım senin ? senin durum gerçekten ilginç, bakalım başkaları neler yazacak, allah sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin inşallahh
evet özellikle ilk 3-4 ay önden giderse erkek geriden giderse kız diyorlar
Cinsi
Cinsiyetiniz belli oldumu cnm
Evet canim ogullarima bi oğul daha katıyorumCinsi
Cinsiyetiniz belli oldumu cnm
Yok cnm 13 haftayı doldurduk dün ama burda 16 dan önce cinsiyete bakmıyolar Türkiyede baktırcamEvet canim ogullarima bi oğul daha katıyorumhayırlısıyla....senin
Hayırlısıyla gönlündeki olur insallah canımYok cnm 13 haftayı doldurduk dün ama burda 16 dan önce cinsiyete bakmıyolar Türkiyede baktırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?