Hic soylemeyenleri de anlamiyorum :) sanki bi tek o hamileymis gibi hepimiz cocuguna nazar degdirmek icin bekliyormusuz gibi. Benimde var cevremde oyle insanlar :)
Hic soylemeyenleri de anlamiyorum :) sanki bi tek o hamileymis gibi hepimiz cocuguna nazar degdirmek icin bekliyormusuz gibi. Benimde var cevremde oyle insanlar :)
Sadece nazar değmesin diye olmayabilir. Ben 16 hafta olana kadar aileden kimseye söylemedim, eski iş arkadaşlarıma da (6-7haftalıkken iş yerimi değiştirdim) ama bunun nedeni nazar vs vs diye değildi. Düşük yapınca her sorana bir de onu söylemek açıklama yapmak kolay bir şey değil... Hele bir de cahil cahil konuşup da güle güle ayy üzülme bi daha yaparsın diyenler yok mu! Boğası geliyor insanın.
Oda farkli bi bakis acisi ama yukarida arkadasin bahsettigi baya 8 aylik hamilelik :) ilk haftalarda bizde sadece ailelerle paylastik.
Benim ilk gebeligim kimyasaldi ama herkes duymustu dusuk yaptim aylar gecti bi cenazemiz oldu orada hic tanimadigim biri hamilelik nasil gidiyor dedi bana tabi oradaki halimi siz dusunun. Ufak capli bi krizdi.
Ben varım canım:) oda falan yapmıcam kıyafette yeni doğan unisex alıcam tamam bitti:)) 7.aydaym süpriz olcakKızlar ben meraktan çatlıyorum açıkçası, 9 ay hayatta bekleyemem ama merak ettim..Varmı hamileliği boyunca cinsiyetini hiç öğrenmeden o siprizi yaşayabilenler?
Masallah ne kadar sabırlısınBen varım canım:) oda falan yapmıcam kıyafette yeni doğan unisex alıcam tamam bitti:)) 7.aydaym süpriz olcak
Aslında normlde hiç sabırlı biri değilim. Bebeğim gelsin istiyorum tabi en hayrlı zmanda:) ama cinsiyti merk etmiyrm. Hangisi olursa olsun. Hazrlkta çok yapmayacğm için sıkıntı yok:)Masallah ne kadar sabırlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?