Cinsiyeti süpriz olsun deyip öğrenmeyen var mı?

Alsef

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
808
471
303
45
Kızlar ben meraktan çatlıyorum açıkçası, 9 ay hayatta bekleyemem ama merak ettim..Varmı hamileliği boyunca cinsiyetini hiç öğrenmeden o siprizi yaşayabilenler?

ben de sanmıyorum da merak işte :)
muhabbet olsun..

Benim cok samimi bi arkadasim vardi hamile oldugunu 8.ci ayda ogrenmiştim, hep bol elbiseler giyiyor anlasilmiyodu. Bi gün dikkatli bakinca anladim hamile oldugunu :) cinsiyetini de dogunca ögrendi. Hep erkek hissediyodu ama kızı oldu :)

Banada ilginc geldi :) öyle daha hayirli bir evlat oluyormus heralde.. Ben bi hamile kalsam dayanamam ya hemen soylerim sagir sultan bile duyar

bebege alisveris,orgu falan yapiliyor ya
cinsiyeti ogrenmek en.iyisi canim.

Benım cınsıyetımıde annem ben dogunca ogrenmıs hep cınsıyeyımı saklamısım annemde 8. Ayda sonra bıkmış artık. Dogumdan sonra ogrenmış. Ama kardesım 4. Ayda göstermiiş cinsiyetinş :)

Hic soylemeyenleri de anlamiyorum :) sanki bi tek o hamileymis gibi hepimiz cocuguna nazar degdirmek icin bekliyormusuz gibi. Benimde var cevremde oyle insanlar :)

Herkes der supriz olsun ama hamile kalınca aman ogrenseydim der benm gbi :))) bnde supriz olsn herşeyin sarı yeşil alırım diyordum ama öğrenmek daha iyi suan merklaniyorum yarn öğrenirm inslh

Hic soylemeyenleri de anlamiyorum :) sanki bi tek o hamileymis gibi hepimiz cocuguna nazar degdirmek icin bekliyormusuz gibi. Benimde var cevremde oyle insanlar :)

Sadece nazar değmesin diye olmayabilir. Ben 16 hafta olana kadar aileden kimseye söylemedim, eski iş arkadaşlarıma da (6-7haftalıkken iş yerimi değiştirdim) ama bunun nedeni nazar vs vs diye değildi. Düşük yapınca her sorana bir de onu söylemek açıklama yapmak kolay bir şey değil... Hele bir de cahil cahil konuşup da güle güle ayy üzülme bi daha yaparsın diyenler yok mu! Boğası geliyor insanın.

Oda farkli bi bakis acisi ama yukarida arkadasin bahsettigi baya 8 aylik hamilelik :) ilk haftalarda bizde sadece ailelerle paylastik.

Benim ilk gebeligim kimyasaldi ama herkes duymustu dusuk yaptim aylar gecti bi cenazemiz oldu orada hic tanimadigim biri hamilelik nasil gidiyor dedi bana tabi oradaki halimi siz dusunun. Ufak capli bi krizdi.

Benim annem öğrenmemiş nasıl bir sabırsa :)
Ama öğrenmeden alışveriş bile yapamazsın ki.
Her ne kadar bu pembe maviyi saçma bulsam da cinsiyetini öğrenmeden bir tane bile bir şey alamadım her şey pembe ve mavi olarak ayrılmıştı sırf bunun için bile öğrenilir hazırlıklar çok zor.

Benim kızım Doğumda belli oldu 9 ay boyunca git gel git gel öğrenemedim doktorda göstermedi koca karı inananlarına göre testler yaptım hep koz çıkmıştı bende herşeyi pembe aldım eğer oğlan gelirse napim yeniden alırım Doğumdan sonra dedim sonra bebeğim doğdu ben doktora seslendim kızmı kızmı diye kız diye getirdi verdi oda elime

Öyle tabii de belki de onun farklı bi sıkıntısı vardır? Geçenler de (Rabbim hepimizi korusun, göstermesin bize o günleri) hastanenin yenidoğan yoğun bakımında kadın 3. ex bebeğini doğurmuş... Doğuma kadar her şey normal ama doğumdan sonra... Yani belki bi sıkıntısı vardır, brlki de cidden nazar değmesin diyedir. :)) ama 8 aylık göbek de nasıl saklanabilir ki? Zayıf bi insanım o yüzden mi bana garip geliyor bilmiyorum ama :) prenses eten falan giymezsem saklanmaz benimkisi

Kızlar ben meraktan çatlıyorum açıkçası, 9 ay hayatta bekleyemem ama merak ettim..Varmı hamileliği boyunca cinsiyetini hiç öğrenmeden o siprizi yaşayabilenler?
Ben varım canım:) oda falan yapmıcam kıyafette yeni doğan unisex alıcam tamam bitti:)) 7.aydaym süpriz olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…