Cinsiyetimiz değişti :))

Nrmsnmz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
604
229
23
43
Kızlar 13 haftalık iken %90 san kız demişlerdi. 16 haftalık olduk %100 erkek olduğu anlaşıldı. Pipimizin resmi bile var.İlk söylediğinde ufak bir şok atlattım ama çok şükür şimdi alıştım.Hcg teorisi bizde tutmadı Hcg 108 di

Kızlar 13 haftalık iken %90 san kız demişlerdi. 16 haftalık olduk %100 erkek olduğu anlaşıldı. Pipimizin resmi bile var.İlk söylediğinde ufak bir şok atlattım ama çok şükür şimdi alıştım.Hcg teorisi bizde tutmadı Hcg 108 di
Canım peki birşey soracam sana.hani kız olursa solda erkek olursa sağda olur falan derler.agri falan olurmuş.sende oldu mu hiç? Hissettin mi ? Bu arada allah sağlıklı doğurmadı nasip.etsin canım.

Bebeğimin cinsiyeti erkek. Soldan yumrtlamışım. Hala da hareket ettikçe sol tarafım acıyor. Resmen koca bebek sola yerleşti sağa geçmez hiç. Kafa aşağıda karın bacaklar solda:))

İşte korktuğum şey bu :) 14. Haftada kız dedi herkese de duyurdum şimdi acaba emin miydi doktor diye korkuyorum :)) direk kız bu bebek dedi devlet hastanesinde

Hayırlısı ile doğsun oğluşun.. :) bana tahminde bulunmadı zaten göstermiyor da :D Ayrıntılı da görmek umuduyla yarını iple çekiyorum :D

İşte korktuğum şey bu :) 14. Haftada kız dedi herkese de duyurdum şimdi acaba emin miydi doktor diye korkuyorum :)) direk kız bu bebek dedi devlet hastanesinde
Ayyy hiç sorma herkes e kız dedik örgülere başlandı:)))hepsi şok

İnşallah gösterir canım benim ki açık seçik gösterdi valla resmi bile var

Oğlumda 13 haftalıktı açık açık gördüm ama yok bu inat belli :D inşallah görürüm bakalım.. Bir şeyler almak istiyorum rengindee.. :)

Canım peki birşey soracam sana.hani kız olursa solda erkek olursa sağda olur falan derler.agri falan olurmuş.sende oldu mu hiç? Hissettin mi ? Bu arada allah sağlıklı doğurmadı nasip.etsin canım.
Canım benim solumda bebiş. Ağrı derken baş ağrısı dışında hamd olsun bi ağrım olmadı sadece karnım sivri olarak büyüyo

Ya sana neye göre kız demiş Dr şok oldum okuyunca :-) hayırlı olsun oğluş :-)

Ya sana neye göre kız demiş Dr şok oldum okuyunca :-) hayırlı olsun oğluş :-)
Valla bilmiyorum ki. Baktı emin bir şekilde kız dedi %90 dedi bacak arası baktı hemde bugün başka Dr erkek dedi bak sana resmini atıyım erkek dediğini DSC_0023.webp

Pipinin resmini atsana canım ya çok merak ediyorum valla bizimkininde cinsiyetini :)

Back
X