merhabalar Gulyhas
yumurtlama günü nasıl hesaplanır biliyomusun??benim son adet tarihim 18 ağustos desek mesela yumurtlama günüm nezamana ndenk gelir??lütfen
selam gulyhas.siteyi gezerken ilgimi çekti çoook merak ettim bende.lüüüütfeeen banada bakarmısın zahmet olmazsa 8 haftalık hamileyim.eşim.16.01.1972 ben 29.08.1980 .lütfen.şimdiden teşekkür ederim
bende merak ediyorum
ben ocak-1982 eşim aralık.1983
teşekkürler
Merhabalar GULYHAS
şu tarihlerede bakarmısın.
bayan: 02-12-1980
erkek:05-07-1980
2015 yılına kadar varsa bakabilirmisin??kız ve erkek ayları hangisi??2015 ten daha yukarısına d bakablirisen sevinirim.
teşekkürler
gulyhas sagol canım ben hamileydim 1 ay önce bebegimi kaybettim erken dogum yaptım kızdı bebegim...
canım çok ilgi cekisi bir şey bende bakmanı istiyorum
mart 1980(ben) ağustos 1962 (eşim)
şimdiden tesekkürler
bu aylar kaldıgımız aylar dimi dogum yapacagımız ay olarak hesaplamıyacagız dimi..
rica etsem benim içinde bakarmısın gulyhas eşim:02.07.1981 ben:08.01.1982 şimdiden teşekkürler canım
cnm banada bakarmısın temmuzu da al ama
benim 31.12.1985
eşim 09.05.1984
teşekürler şimdiden
selam gulyhas.siteyi gezerken ilgimi çekti çoook merak ettim bende.lüüüütfeeen banada bakarmısın zahmet olmazsa 8 haftalık hamileyim.eşim.16.01.1972 ben 29.08.1980 .lütfen.şimdiden teşekkür ederim
Bu tablo Çinli bilginler tarafından 700 yıl önce bulunmuştur. Kız veya erkek çocuk sahibi olmak için bu tabloyu kullanabilirsiniz.
Kadının yaşı tabloda 18-40 arası yatay olarak hamile kalınan ay da dikey olarak belirtilmiştir. X Erkek çocuğu 0 Kız çocuğunu göstermektedir.
Örnek olarak kadın 27 yaşındaysa ve Ocak ayında hamile kalmışsa bebek kız olacaktır. Bu tablonun doğruluğu binlerce kişi üzerinde denenmiş ve %99 doğrulukla doğrulanmıştır. Siz de çocuğunuzun ve kendinizin doğumuyla ispatlayabilirsiniz.
bende bunu bilyodum uygulayanlar dogru diyolar ama bilemiyorumgercı kızım ıcın yaptım dogru cıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?