Doğuma Hazırlık Cinsiyetini belirleyip hamile kalmak isteyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhabalar Gulyhas
yumurtlama günü nasıl hesaplanır biliyomusun??benim son adet tarihim 18 ağustos desek mesela yumurtlama günüm nezamana ndenk gelir??lütfen

ben biraz int. ten araştırmıştım sanırım adetin ilk günü saymaya başlıyosun 14. günü yumurtlama oluyo bunu ecz.den alacağın testlerle saptayabiliyomuşsun birde yumurtlama olduğu gün ateşin daha yüksek oluyormuş, derece ile günlük kontrol yapabilirsin..

gulyhas sagol canım ben hamileydim 1 ay önce bebegimi kaybettim erken dogum yaptım kızdı bebegim...

canım çok ilgi cekisi bir şey bende bakmanı istiyorum
mart 1980(ben) ağustos 1962 (eşim)
şimdiden tesekkürler

Merhabalar GULYHAS
şu tarihlerede bakarmısın.
bayan: 02-12-1980
erkek:05-07-1980

2015 yılına kadar varsa bakabilirmisin??kız ve erkek ayları hangisi??2015 ten daha yukarısına d bakablirisen sevinirim.
teşekkürler

selam gulyhas.siteyi gezerken ilgimi çekti çoook merak ettim bende.lüüüütfeeen banada bakarmısın zahmet olmazsa 8 haftalık hamileyim.eşim.16.01.1972 ben 29.08.1980 .lütfen.şimdiden teşekkür ederim

Slm papatya bu şekild ebakamıyorum yani malesef eskiye dönüp bakamıyorum ,ama başka bir yöntem deneyecğim bakalım tutacakmı hemde senin 1 ayın kalmış cinsiyetini öğrenmek için inşallah tuttururuz.

Mayıs 2009 da hamile kaldın sanırım o zaman erkek görünüyor:)

bende merak ediyorum
ben ocak-1982 eşim aralık.1983
teşekkürler

slm güleç maşallah kız bebek ağırlıkta senin bu yıl ve önümüzdeki yıllar boyunca

temmuz-aralık 2009 kız
2010 kız
2011 kız
ocak-nisan 2012 kız
mayıs-temmmuz 2012 erkek
ağustos-aralık 2012 kız

slm nescafe;
temmuz-aralık 2009 erkek
2010 erkek
ocak-haziran 2011 erkek
temmuz-aralık 2011 kız
ocak-kasım 2012 kız
aralık 2012 erkek
ocak-temmuz 2013 erkek

Malesef bundan sonrasını vermiyor

canım çok ilgi cekisi bir şey bende bakmanı istiyorum
mart 1980(ben) ağustos 1962 (eşim)
şimdiden tesekkürler

slm sunehri

Maşallah senind ehep erkek çıkıyor
temmuz-aralık 2009 erkek
ocak-eylül 2010 erkek
ekim-aralık 2010 kız
2011 erkek
2012 erkek
ocak-temmuz 2013 erkek

bu aylar kaldıgımız aylar dimi dogum yapacagımız ay olarak hesaplamıyacagız dimi..

Evet canım bunlar hamile kalındığı ayları veriyor, bakalım bende merak ediyorum ne kadar doğru yada yanlış.Allah herkese sağlıklı evlatlar versin öncelikle birde gönlündekini versin tabiiki.

rica etsem benim içinde bakarmısın gulyhas eşim:02.07.1981 ben:08.01.1982 şimdiden teşekkürler canım

Slm elasu,
Ağustos -kasım 2009 kız
aralık 2009 erkek
2010 erkek
2011 erkek
ocak-temmuz 2012 erkek
ağustos-aralık 2012 kız
ocak-temmuz 2013 kız

cnm banada bakarmısın temmuzu da al ama
benim 31.12.1985
eşim 09.05.1984

teşekürler şimdiden

Slm emilya

malesef temmuz çıkmıyor ağustosdan başlatıyorum ama başka yöntemle temmuza bakarım

temmuz 2009 erkek veriyor başka sistemde,
ağustos-aralık 2009 erkek
ocak-haziran 2010 erkek
temmuz-aralık 2010 kız
2011 kız
ocak-eylül 2012 kız
ekim-aralık 2012 erkek
ocak-haziran 2013 erkek
temmuz 2013 kız

selam gulyhas.siteyi gezerken ilgimi çekti çoook merak ettim bende.lüüüütfeeen banada bakarmısın zahmet olmazsa 8 haftalık hamileyim.eşim.16.01.1972 ben 29.08.1980 .lütfen.şimdiden teşekkür ederim

Erkek gösteriyor takvimde bakalım tutacakmı papatya, sağlıklıca kucağına alırsın inşallah bebeğinide hayırlı olsun.

Bu tablo Çinli bilginler tarafından 700 yıl önce bulunmuştur. Kız veya erkek çocuk sahibi olmak için bu tabloyu kullanabilirsiniz.

Kadının yaşı tabloda 18-40 arası yatay olarak hamile kalınan ay da dikey olarak belirtilmiştir. X Erkek çocuğu 0 Kız çocuğunu göstermektedir.

Örnek olarak kadın 27 yaşındaysa ve Ocak ayında hamile kalmışsa bebek kız olacaktır. Bu tablonun doğruluğu binlerce kişi üzerinde denenmiş ve %99 doğrulukla doğrulanmıştır. Siz de çocuğunuzun ve kendinizin doğumuyla ispatlayabilirsiniz.

bende bunu bilyodum uygulayanlar dogru diyolar ama bilemiyorumgercı kızım ıcın yaptım dogru cıktı...

evet bunuda denedik bir çok kişide ama bazılarında tuttu bazılarında tutmadı.Genelde tutuyorsa eğer doğruluk payı yüksektir tabii. buradan herkes bakıp yazabilirmi acab tutor yada tutmuyor diye?

Kızlar ben az önce tanıdıklarımdan 9 kişiye baktım 8 kişi tuttu 1 kişi tutmadı, Bence bu takvim doğruuuuuuu haberiniz olsun

başta tutmayanlar oldu ama sonra yaşını doldurmadığı için mesela şubat doğumlu ama temmuzda hamile kalmış diyelim 77 doğumlu;yaşıı doldurmadan hamile kaldığı için 32 yaş değilde 31 yaş olarak baktım o zaman baktığım yanlış dediğimde düzeldi ve sadece 1 tanesi tutmamış oldu.

gulyhascım öncelikle cok teşekkürler cevabın için ben bir şey sormak istiyorum sende bu takvime göremi bakıyorsun eger öyleyse ben 27 yasındayım ve agustosta erkek cıkıyor ama oğlumu dünyaya getirdiğim dönem tutuyor tekrar cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…