Cinsiyetini ne Zaman öğrendiniz...

Venusbenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
462
92
28
40
Mrb arkadaşlar 11 haftalık hamileyim 12. Haftamda ikili tarama testim var ama artık bazı doktorlar sadece üçlü tarama testi yapıyormuş bu konuda bilginiz var mı ve cinsiyetlerini ne Zaman öğrendiniz

ikili testı bnde o haftalarda yaptırdım..11 di sanırım..

üçlü yapmadık..

cinsiyetıde daha geç öğrendim..

ama bı tahmın yöntemı var belki tutar senınde :) ben ve bırkaç arkadaşta tuttu..

ikili test sonucunda hcg ile ilgili olan değer 50 üstü ise bebek kız imiş :)

Mrb Canm kaç haftalık hamilesin onu bende duydum sende tuttu mu peki

Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allah cinsiyeti ne bu sene erkek senesiymiş :)

Hayırlısı ben erkek istiyorum çok merak ediyorum önümüzdeki hafta gidicem inşallah test sonuçları iyi çıkar önce sağlıklı sonra erkek olsun diyorum :)

Çin takvimi bende de yalan oldu 16.haftada öğrendim cinsiyetini. Bir de hangi tarafta hissettiğinin de bence önemi çok... Sol taraf kız oluyormuş genel manada.

Mrb Canm hayırlı olsun cinsiyeti ne bebeğinin ben şuan hissetmiyorum ki ilk başlarda iki taraftada ağrım olmuştu hissetmeye başladın mı sen

Hayırlı olsun bebeğin :) ne güzel erkenden öğrenmişsin özelemi gidiyorsun bende inşallah öğrenirim çok merak ediyorum ikili tarama testi yaptırdın mı

merhaba kızlAr ... adet gününe göre ultrason da önde giden var mı ? benim 1 hafta 3 gün öndeymiş endişelendim bende bilemedim .

Mrb Canm bu kötü birsey değil ki endişelenme ablamında öyle doktoruda çok iyi bebeğinin sağlıklı olduğunu gösteriyor maşallah :) hayırlı olsun kaç haftalık

benim doktorum sag ya da solun cinsiyet gostergesi olmadigini soyledi, benim gonlumden gecen de erkek hatta bir de ikiz istiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…