- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
Yani sag tarafta erkek.solda kiz derler ama bunlar hep ihtimal. Dogrusunu allah biliyo o ne isterse o oluyoSoldaysa erkek diyorlar zaten ,kafam karıştı.
Hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına al inşallah.
Be kesedeki yerini diyorum ama :) kesede bebek soldaysa erkek sağdaysa kız mış :) Tabii ki allah ne yazdıysa o durYani sag tarafta erkek.solda kiz derler ama bunlar hep ihtimal. Dogrusunu allah biliyo o ne isterse o oluyo
13 haftalik canim. Zaten bnde bu gibi seylere inanmam saaddce bskiyoruz iste tutacakmi diyeAynı soruyu ablamda sormuş doktora bize öyle birsey öğretmediler demiş doktor :)) yanı onunla alakalı değilmiş Allah gönlüne göre versin kaç haftalık hamilesin
Usg resmine gorede sagdaydi canim:) kesede sagdaydi yaniBe kesedeki yerini diyorum ama :) kesede bebek soldaysa erkek sağdaysa kız mış :) Tabii ki allah ne yazdıysa o dur
Ben 11+3 te doktora gttigimde cinsiyeti erkek dedi. Erkenden ogrendim yani. Bebegim soldaydi kiz olur diye umuyodum ama erkek oldu
Usg resmine gorede sagdaydi canim:) kesede sagdaydi yani
Ilk hcg mi canim. Adetime 2 gun vardi 597 di. 4 gun gecincede 7997 di canim. Hizli.yukseldi benimcnm bat zamanı hcg değerin kaçtı senin
O zaman sen tüm tabuları kırmışsınUsg resmine gorede sagdaydi canim:) kesede sagdaydi yani
Bu tutmuş işte. Erkek bebeklerde hızlı yükseliyor hcgIlk hcg mi canim. Adetime 2 gun vardi 597 di. 4 gun gecincede 7997 di canim. Hizli.yukseldi benim
Aynen yaa tum.tabulari yiktm resmen bosa umutlandim. Cin takvimi ilkinde kiz gosteriyordu bundada kiz gosteriyor ama ikiside erkek. Oda olmuyo yaniO zaman sen tüm tabuları kırmışsınÇin takviminde ne çıkmıştı?
Bu tutmuş işte. Erkek bebeklerde hızlı yükseliyor hcg
Hayırlı olsun canm bende erkek istiyorum ama bakalım hayırlısı bu hafta inşallah bende öğrenirim ağrın oluyor mu nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?