Cinsiyetti kesin belli olur demi???

13-06-1994
sat 23 ağustos bide sen bakar mısın canım

ağustosta yada eylülda hamile kalmışsındır, ikiside büyük ihtimal kız ama tabiki bu bir tahmin bakalım doktor ne diyecek
bu arada maşallah erken anne olacaksın Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğine

Kaza diyelim:))ama allah nasip etti çok şükür hayırlısı isteyen herkese inşşallah

ağustosta yada eylülda hamile kalmışsındır, ikiside büyük ihtimal kız ama tabiki bu bir tahmin bakalım doktor ne diyecek
bu arada maşallah erken anne olacaksın Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğine

Canım ya ben yeni hamişim :)
03.02.1995 yaşım
hamile kaldığım ay 19-20 kasım arası çünkü yumurtlama testi ile biliyorum :)

senin erkek görünüyo canım
kızlar öğrenince bana bildirmeyi unutmayın
Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Amin birtanem olsun kız erkek farketmez ama ögrenince hemen yazıcam sana gerçi daha var ama şimdiden elim ayağım birbirine dolaştı heyecandan

amin canım tşkler dönünce hemen yazarım:)))
merakla bekliyorum :)
Amin birtanem olsun kız erkek farketmez ama ögrenince hemen yazıcam sana gerçi daha var ama şimdiden elim ayağım birbirine dolaştı heyecandan
insan merak ediyor canım bilmez miyim ben de çok merak etmiştim zaten önemli olan kız yada erkek olması değil tabiki ama insan öğrenince ona göre hayaller kurmak hazırlıklar yapmak istiyor.

merakla bekliyorum :)

insan merak ediyor canım bilmez miyim ben de çok merak etmiştim zaten önemli olan kız yada erkek olması değil tabiki ama insan öğrenince ona göre hayaller kurmak hazırlıklar yapmak istiyor.

evet bebeğim allahım banada o günleri görmeyi nasip ettt :)

Benim 14.haftasında belli olmuştu erkek dedi doktorum erkek çıktı tabi ben tam emin olmak için ondan sonraki kontrölleri de bekledim

aydaki ayrıntılı ultrasondan sonra aldım kıyafetlerini eşyalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…