- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 38
- 33
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
-
Cinsiyeti belli olur muayeneden bir saat once tatli bisiler yersen hareketli olur.. Kesin belli olur ya..:)
çin takvimine göre bakarken çin yaşınızı hesaplayın normal yaşa göre olmuyor
bu arada tabiki bu bi tahmin yine Allah bilir en doğrusunu
ben o aralar doktor arayışı içindeydim 4 doktor da erkek dedi oğlum oldu
ağustosta yada eylülda hamile kalmışsındır, ikiside büyük ihtimal kız ama tabiki bu bir tahmin bakalım doktor ne diyecek13-06-1994
sat 23 ağustos bide sen bakar mısın canım
16 haftamızdayız bugün doktora gidecez kesin netleşmiş midir çok heyacanlıyım yaaaa:)))))
ağustosta yada eylülda hamile kalmışsındır, ikiside büyük ihtimal kız ama tabiki bu bir tahmin bakalım doktor ne diyecek
bu arada maşallah erken anne olacaksın Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğine
ağustosta yada eylülda hamile kalmışsındır, ikiside büyük ihtimal kız ama tabiki bu bir tahmin bakalım doktor ne diyecek
bu arada maşallah erken anne olacaksın Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğine
senin erkek görünüyo canımCanım ya ben yeni hamişim :)
03.02.1995 yaşım
hamile kaldığım ay 19-20 kasım arası çünkü yumurtlama testi ile biliyorum :)
senin erkek görünüyo canım
kızlar öğrenince bana bildirmeyi unutmayın
Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
senin erkek görünüyo canım
kızlar öğrenince bana bildirmeyi unutmayın
Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
merakla bekliyorum :)amin canım tşkler dönünce hemen yazarım:)))
insan merak ediyor canım bilmez miyim ben de çok merak etmiştim zaten önemli olan kız yada erkek olması değil tabiki ama insan öğrenince ona göre hayaller kurmak hazırlıklar yapmak istiyor.Amin birtanem olsun kız erkek farketmez ama ögrenince hemen yazıcam sana gerçi daha var amaşimdiden elim ayağım birbirine dolaştı heyecandan
merakla bekliyorum :)
insan merak ediyor canım bilmez miyim ben de çok merak etmiştim zaten önemli olan kız yada erkek olması değil tabiki ama insan öğrenince ona göre hayaller kurmak hazırlıklar yapmak istiyor.
merakla bekliyorum :)
insan merak ediyor canım bilmez miyim ben de çok merak etmiştim zaten önemli olan kız yada erkek olması değil tabiki ama insan öğrenince ona göre hayaller kurmak hazırlıklar yapmak istiyor.
Benim 14 haftada kız dedi doktor şimdi kucağımda prensesim allah sağlıklallaa kucağına almayi nasip etsin inşallah16 haftamızdayız bugün doktora gidecez kesin netleşmiş midir çok heyacanlıyım yaaaa:)))))
16 haftamızdayız bugün doktora gidecez kesin netleşmiş midir çok heyacanlıyım yaaaa:)))))
ya ben sorcam ama kesin söylemicek :)) olsun yine de şansımı denicem 1 hafta sonra falan giderim sanırım :)Söylemedi bizde heyacandan soramadık halbu ki pozisyonu da iyidi o zaman:
Gosterirse tabikide belli olur tatlim icimden kiz gecti... bizede haber ver olurmu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?