Cinsiyetti kesin belli olur demi???

bnmde çin takviminde erkek çıkıyodu ve doğru tahmin cnm

az önce de doktordan geldik fakat cinsiyetini öğrenemedik 22.haftadan önce bişey söyleyemem dedi doktor söylemedi yani ((((
Kizim 16. Haftada gösterdi. Bu hamileligimde 20. Haftaya kadar göstermedi. Daha doğrusu doktor 20. Haftaya kadar belli olmaz dedi ayrıntılı usg de baska dr söyledi. Benimkine klsa yine soylemezdi :)

Hayırlısı olsun. Sağlıkla kucagimiza alalim inşallah

Yurtdışında mı yaşıyorsunuz siz? normalde 12.haftadan itibaren cinsiyet söylüyorlar çoğunlukla.

yurtdisindaki doktorlarin bazisi öyle bir inatki 16 ile 20 hafta arasi söylüyorlar
benim arkadasiminki 7 aya kadar söylemediler,emin olmadan birsey demiyorlar

Yaa 22 cok geec.biz heyecanla 16.haftayi bekliyoruz amaa:)12.hafta kontrolde cinsiyet icin diger kontrolde dedi bize.allah herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin..totolarini donup gostermemezlik yapmasinlar:)

Biz iyiyiz elh suanlik rahatsız :) seninki nasıl oldu peki ? Doğal yolla mi oldu ? Anlatsana

doğal oldu canım ya 12.ayımızda sürpriz yaptı bize şükürler olsun yumurtlama testi kullandım oda vesile oldu :)
perşembe keseyi görmeye gidicez inşallah görürüz :)
aa neyiniz var?

doğal oldu canım ya 12.ayımızda sürpriz yaptı bize şükürler olsun yumurtlama testi kullandım oda vesile oldu :)
perşembe keseyi görmeye gidicez inşallah görürüz :)
aa neyiniz var?
Maşallah :) büyük bi süpriz olmuş desene :) hadi bakalım cnm güzel haberlerini bekliyoruz Ins :) ay pardon rahatiz demek istemiştim :) yani mide bulantım felan olmuyo halsizligimi ve uykusuzlugumu saymazsak hersey süper gidiyo elh

:) canım ultrasonda kesemizi gördük şükürler olsun :)
bnmde bulantım yok halsizlik başdönmesi oluyor doktor 4.5-5 haftalık dedi :)

Eklentiler

• 20141211_103858.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…