- 2 Mayıs 2011
- 1.075
- 481
- 198
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
-
senin erkek görünüyo canım
kızlar öğrenince bana bildirmeyi unutmayın
Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Sırf yanılmamak için yapmıştır az daha sabret annesiaz önce de doktordan geldik fakat cinsiyetini öğrenemedik 22.haftadan önce bişey söyleyemem dedi doktor.Sinir oldum
Netleşirde yinede emin olma olur mu? Bu denli hatalar çok yapılıyor
Sırf yanılmamak için yapmıştır az daha sabret annesi
bazen belli olmuyor ama ben hamileliğimde trafik kazası geçirmiştim ozaman doktor kızımın bacaklarını aralamış resmini çekip eminiz artık diyip espiri yapmıştı tabi 26 haftalıktık ama ben 18. haftada öğrendim hep saklıyordu kızım.allah hayırlı doğum nasip etsin sağlık sıhatle.
22. hafta çok geç benim 13. haftada belli olmuştuaz önce de doktordan geldik fakat cinsiyetini öğrenemedik 22.haftadan önce bişey söyleyemem dedi doktor söylemedi yani((((
22. hafta çok geç benim 13. haftada belli olmuştu
bebeğin fotoğrafını çektimi? nubuna bakarak yorum yapabiliriz
ama hiçbir doktorun 22. haftaya kadar beklediğini görmedim açıkcası gittiğim tüm doktorlar en geç 14. haftada belli olduğunu söyledi
Göremediyseniz canım %90 kızdır. Hayırlı olsun.az önce de doktordan geldik fakat cinsiyetini öğrenemedik 22.haftadan önce bişey söyleyemem dedi doktor söylemedi yani((((
Katiliyorum benim drum ikili testte bile belli olur demisti22. hafta çok geç benim 13. haftada belli olmuştu
bebeğin fotoğrafını çektimi? nubuna bakarak yorum yapabiliriz
ama hiçbir doktorun 22. haftaya kadar beklediğini görmedim açıkcası gittiğim tüm doktorlar en geç 14. haftada belli olduğunu söyledi
Benim doktorum 2 çocuğumuda 12. Haftada söyledi. Hatta aile doktorumuz sayılır. Ailedeki bütün hamilelerin cinsiyetini 12. Haftada öğrendik. Başka bir doktora daha görün bence. Belki o an bebeğin pozisyonundan dolayı görememiştir.[/QUOT
pozisyonu iyiydi ama söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?