Cinsiyetti kesin belli olur demi???

bazen belli olmuyor ama ben hamileliğimde trafik kazası geçirmiştim ozaman doktor kızımın bacaklarını aralamış resmini çekip eminiz artık diyip espiri yapmıştı tabi 26 haftalıktık ama ben 18. haftada öğrendim hep saklıyordu kızım.allah hayırlı doğum nasip etsin sağlık sıhatle.

Çok sağol amin cümlemize

az önce de doktordan geldik fakat cinsiyetini öğrenemedik 22.haftadan önce bişey söyleyemem dedi doktor söylemedi yani ((((
22. hafta çok geç benim 13. haftada belli olmuştu
bebeğin fotoğrafını çektimi? nubuna bakarak yorum yapabiliriz
ama hiçbir doktorun 22. haftaya kadar beklediğini görmedim açıkcası gittiğim tüm doktorlar en geç 14. haftada belli olduğunu söyledi

hatta şaşırdım 2 defa üst üste sordum 22.haftada belli olur dedi yarın başka bir doktora gidicem 3lü tarama testi için bakalım o ne diyecek

Benim doktorum 2 çocuğumuda 12. Haftada söyledi. Hatta aile doktorumuz sayılır. Ailedeki bütün hamilelerin cinsiyetini 12. Haftada öğrendik. Başka bir doktora daha görün bence. Belki o an bebeğin pozisyonundan dolayı görememiştir.

Katiliyorum benim drum ikili testte bile belli olur demisti

eğer öğrenmek istiyorsan başka bir doktora gidebilirsin cinsiyet öğrenmek amaçlı 16. haftada cinsiyeti kesin olarak söylüyorlar bence hatta pozisyonu iyiyse bebeğin siz bile anlayabilirsiniz yani

Bana da 16. haftamda söylemişti doktor. 22. hafta çok geç ya. Kız ya da erkek farketmez gerçi ama yine de insan merak ediyor işte :)

Bende 16. Haftada öğrenmiştim doktorum kesin kız demişti, öylede oldu belki daha önce sorsaydık söylerdi ama biz sormadık nedense belli olmaz diye, bu biraz doktorun tecrübesiylede alakalı. Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah

14. Haftamda doktor cinsiyeti söyledi biz kimseye dememiştik yanlış olursa diye sonraki kontrole bekledik aynıydi..ama Kimi doktorlar işi sağlama alip 18de söylüyor. .bu arada Bebeğiniz hayırlı olsun

Cin takvimi nedir dalga mi geciyorsunuz ya?? Bebegin cinsiyeti babadan gelen cinsiyet kromozomlarindan (X ya da Y) hangisinin geldigine bagli olarak belli oluyor. Yani bebegin cinsiyeti tamamen babadan gelen kromozoma bagli, bunun annenin dogum tarihiyle hamile kalma tarihiyle ne alakasi var? Baska yerde soylemeyin boyle seyleri cahil derler..

Benimde 15 haftalikken belli oldu. Kizim olacak ins.
allah hayirli saglikli kaderi guzel evlatlar versin ins.
bence baska bi dra git 22 hafta cok gec..
insan merak ediyo...

valla doğana kadar erkek diye bilinip kız doğanı bilirim
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin de cinsiyet fark etmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…