- 19 Kasım 2015
- 237
- 69
- 98
- 33
- Konu Sahibi gonulturqut
-
Aramızda 4 gün var11.hafta da gitmiştim bi cıkıntı var ama bu hafta da kızda da erkekte de eşit olur bu demişti. Bi daha ki kontrolum 16.haftadaydi ve Allahım in izniyle kızım geliyor :)
Gelicek hafta doktor randevum var.normal ultrasonla 13c0 haftada belli olmazmı?Kızlarım da 15.hafta ve sonrası öğrendim oğlum da 13.hafta da öğrendim nuba göre bakıldığında da doğru çıkıyor birde benim Çin takvimim tuttu 3.dede
Bi ihtimal tahminde bulunur doktorun ama kesin olmaz değişebilir.Gelicek hafta doktor randevum var.normal ultrasonla 13c0 haftada belli olmazmı?
Bi ihtimal tahminde bulunur doktorun ama kesin olmaz değişebilir.
Öyyrenmek istiyorsan 4-5 boyutluya girersen bebeğin pozisyonu da idealse öĞrenebilirsinYa ama çok öyrenmek istiyoruum
Aaa hakkaten öyleymis :) o zaman seninkide belli olmuştur :)Aramızda 4 gün var
Evet kız :)Aaa hakkaten öyleymis :) o zaman seninkide belli olmuştur :)
Hayırlı olsun kizlarimiz cnim hayırlı bi şekilde dogsunlar inşallah :) bu sene kız senesi sanırım herkesinki kız :)Evet kız :)
Canım karnın belirginleşdimi?bende hiss etmiyorum büyüdüyünü bazen korkuyorum acaba bişeymi olduEvet kız :)
Evet hafiften çıktı karnımın alt tarafı :)Canım karnın belirginleşdimi?bende hiss etmiyorum büyüdüyünü bazen korkuyorum acaba bişeymi oldu
Sen benden 5 hafta öndesin o zaman çıkar o zamanEvet hafiften çıktı karnımın alt tarafı :)
Biraz da bünyeyle alakalı kimisinin hemen çıkıyor. Benim arkadaşım 21 haftalık hamile hiç karnı yok.Sen benden 5 hafta öndesin o zaman çıkar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?