• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıplak Adam

Gece denk geldim konuya, yatağın içinde yorumlara gülmekten uyuyamadım ☺️ Hayır o değil konu zaten farklı, birde yorumlar komik olunca 😂

Benim eşim sanırım asla ciplak dolanmazdi. Canına çok düşkün. Açıkta olan bir yerlerine birşey olacak diye aklı cikardi 🤣

Bu konu bir dönem misafirliğe gidince koltuğa otururken tereddüt yasamama sebep olmuştu :KK53: gittiğim evde koltukta donsuz bir erkek oturma ihtimali yoksa içim rahat ediyordu :KK53: yalnız şimdi bir daha okudum da konu bariz fake
Aahhahshs bende evlenmeden evde donsuz gezmeme sözü alacağım sanırım düşündükçe fenalaşıyorum 😂😂 Adam boxerla gezse bile koltuklara otursun istemem valla

konu açıldığı gibi ekşiye düşmüş, sonra da moderasyon yargı dağıtmış. bu demek oluyo ki konu komple fake ve ekşici fantazisi. dağılalım hanımlar :KK14:

Ee koltuklara falan bu şekilde mi oturuyor?
Ben rahatsız olurum ya misafir geliyor bebek geliyor onlarda oturuyor koltuğa falan, yatak odası olsa hadi neyse.
Bir anda böylesine değişim tuhaf tabiki.
Kendimi buldum falan, vücudunu yeni yeni keşfediyor sanırım :KK64:
Ayyy aynı şeyi ilk bende düşündüm.. Koltuğa o şekil oturması beni çok rahatsız ederdi hatta koltuğu çöpe bile atardım

Back
X