• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıplak Adam

Ay ben düşünemiyorum hiç öyle ne olursa olsun saygı diye birşey var yani herşeyin yeri zamanı var öyle oturulur mu normal birşeymiş gibi. Bir de sizin de soyunuk olmanızı istiyor hiç olur mu öyle şey yani. Ben eşimin banyodan çıktığı gibii giyinmesini isterim bazen atlet boxer oturur apartman olduğu için yönetici kapıcı falan gelir diye giyinmesini isterim sizim kapınıza kimse gelmiyor mu müstakil de olsa.

neyseki havalar serinlemeye başladı yakında üşümeye başlar. Bu defa da doğalgazı fulleyip alışkanlık haline getirmesin canım? şöyle bi artisler gibi vucut olsa bak dur dicem de:D bizim türk erkekleri malum :D bence sen ona söyle vucut yapsın ağdaya gitsin bari gözün gönlün açılır =) benim aklıma bu geldi:D

Misafirliğe gidilen ev için de acaba şurada çıplak mı bulundular, acaba şuraya kıçı mı değdi falan diye de ciddi ciddi düşünülmez, o kadar da değil yani ama adamın evde anadan üryan gezmesini de bunun arkasına saklayıp normalleştirmeyin. Medeniyet niye var o zaman? Sokağa da çıplak çık o zaman bu kadar normal bişeyse bu. Misafirliğe gittiğin evde de kim bilir nereye neleri değdi diyerek bunu savunmak neyin nesi? Adam tuvaletten çıkıp salondaki kanepeye oturuyor ya da uzanıyor saatlerce. Her gün, her akşam... Sürekli yapıyor bunu. Öyle düşün. Kimsenin hoşuna gitmez. Misafirlik dediğin şey geçici bir süre yani iki saat oturacağın koltuk için acaba şeyi mi değdi diye düşünsen ne olur? Ayrıca evinizde temizlik de mi yapmıyorsunuz, koltukları silmiyor musunuz ya da yıkatmıyor musunuz, o kadar da pasaklı değilsinizdir herhalde. Çıplak gezmeyiz ama eşyaların üzerinde çıplak bulunduk diyenler, o eşyaları hiç mi silmiyorsunuz temizlik yaparken? Toz almaktan falan da mı haberiniz yok ben anlamıyorum. :KK70: Aynı şey mi? İkisini kıyaslamak nasıl bir saçmalıktır...

ama bakın o kıyası şunun için yaptık arkadaşlar sadece konu sahibinin eşinin çıplak gezmesi nedeni ile çıplak vücudunun kanepeye değdiğini düşündüler

ben de dedim ki bizim evdeki koltuğa da çıplak vücudumuz değdi; bu kadar sorun ise her evde bu tarz sorun olabilir

koltukları silmiyor musunuz sorusuna da evet silmiyorum; zira üzerine bir şey dökülen yerleri dışındaki silmelerin sadece yıpratmaya yaradığı düşüncesindeyim; yardımcım halen neden sildirmediğimi çözemedi ama

adam hep çıplak; son bir kaç haftadır diyelim; biz de arada bir çıplak son bir kaç yıldır; ben kıyaslamada bir gariplik görmedim; ay iğrenç nidalarına dair bir kıyas zira bu

ama bakın o kıyası şunun için yaptık arkadaşlar sadece konu sahibinin eşinin çıplak gezmesi nedeni ile çıplak vücudunun kanepeye değdiğini düşündüler

ben de dedim ki bizim evdeki koltuğa da çıplak vücudumuz değdi; bu kadar sorun ise her evde bu tarz sorun olabilir

koltukları silmiyor musunuz sorusuna da evet silmiyorum; zira üzerine bir şey dökülen yerleri dışındaki silmelerin sadece yıpratmaya yaradığı düşüncesindeyim; yardımcım halen neden sildirmediğimi çözemedi ama

adam hep çıplak; son bir kaç haftadır diyelim; biz de arada bir çıplak son bir kaç yıldır; ben kıyaslamada bir gariplik görmedim; ay iğrenç nidalarına dair bir kıyas zira bu
iğrenç tabi, g.......nün ....ku her yerde:KK62:

Arada bir çıplak olmakla her zaman çıplak olmak aynı şey değil ki. Bana da iğrenç geliyor. Ama dışarıdan gelip o giysilerle de o koltuklara yayılmak, o da iğrenç geliyor. Tabi misafirliğe gittiğim evde bunu düşünecek kadar üşütmedim ama konu sahibi açısından bakınca insanın sürekli yaşadığı evde eşinin sürekli çıplak olması bence de hoş değil. Neticede ortada istenmeyen bir durum var. Sizin anlattığınız şey biraz da göz görmeyince gönül katlanır mevzusu gibi. Benim aklıma dahi gelmez misafirlikte bunu düşünmek ama psikologluk kadar olmasa da adamın sürekli çıplak olmak istemesi ve karısının da bunu yapmasını istemesi absürd.

Koltuk silme olayına gelince, herkesin temizlik anlayışı farklı, eşyadır illa ki yıpranacak yani 10 sene boyunca aynı kalacak değil. Yıpranmasın diye kirli tutacak değilim. Siz gerekli görmezsiniz bir başkası görür. Ben onların da temizlenmesi gerektiğinden yanayım, üstünde çıplak oturmaya gerek bile yok bunun gerekmesi için "bence".

çıplaklar kampı var kıyafet giymek istemiyorlar
yurt dışında belgesel gibi izlemiştim
bir site var burda çıplak geziyorlar herkes bahçesini temizlerken köpeklerini temizlerken
çıplak böyle seviyor kendini keşfetmiş
Hahahahahha onu bende izledim o ney ya oyle.

Yalnız herkes mesela aniden deprem olursa falan diye örnek vermiş ama deprem buldu mu yakalar, biliyorsunuz. Tabi insanoğlu önlemini almak zorunda ama mesela banyodayken ya da tuvaletteyken olursa seni uygunsuz durumda olmadık işler bulacaksa her türlü bulur. Tuvaletteyken deprem olursa ne olacak, ya içeride kalıp tamamlayacaksın, yarım bırakmayacaksın ya da yılanın ucu dışarıdayken kaçacaksın. :D Kader. :D

Selam Kızlar,

Sizlere hergün başınıza gelmeyecek, garip bir derdimden bahsetmek istiyorum. Eşimle yaklaşık 4 yıldır evliyiz. Ben akademisyenim. Eşim de ticaret erbabıdır. Sevgiye dayalı, düzgün bir ilişkimiz var. Eşim bana düşkündür.

Son zamanlarda eşime bir takım haller olmaya başladı. Biliyorsunuz bu yaz baya sıcak geçiyor. Önce geceleri çıplak uyumayla başladı. Bu durum bana çok da garip gelmedi, neticede hava çok sıcak ve biz uyurken klima kullanmayı sevmiyoruz. Yanlız son zamanlarda evde sadece ben varsam ya da yanlızsa çıplak dolanmaya başladı. Mesela evde TV izliyor, ben markete gidiyorum. 1 saat sonra dönüyorum, adam aynı koltukta çıplak şekilde TV izliyor. Ya da mesela normal evde otururken tuvalete giriyor üzerinde şort ve atletle, bir çıkıyor ki çıplak. Yani ev içerisindeki hayatına mümkün olduğu kadar çıplak şekilde devam edyor.
Sorunca da ben böyle kendimi buldum, çok rahat mis gibi, çok doğal falan diyor. Hatta bana sen de soyunsana öyle kıyafetlerle ne yapıyorsun bak oooh mis gibi efil efil diyor. Ben rahatsız oluyorum, giyinir misin lütfen dediğimde ise burası benim de evim, çıplak dolaşmak istiyorum, hem ben de senin kıyafetli dolanmandan rahatsız oluyorum ama birşey söylemiyorum diyor. Evimiz müstakil ve dışarıdan gözükmüyor. Cinsel hayatımızda da bir problem yok.

Ben bu işi anlamadım. Bir akıl verin kızlar.
donuyla otursa havalar aşırı sıcaktı adam rahatlamak istemiştir diyeceğimde anadan üryan... midem bulandı.Umarım kendine gelir eşiniz

Ne yalan söyleyeyim bir güldüm öncelikle.
Kendi eşimi düşündüm de komik ama bir noktadan sonra çok can sıkıcı olur.
Bir kere hijyen açısından bana ters bir durum.
En azından bir şort bile bu kadar mı batıyor ki hiç bir şey giymiyor?
Anlam veremedim.:confused:

Çıplak adamdan niye rahatsız oluyorsun ayol, kocan değil mi. Benim beyim de pek sever, gözlerim bayram ediyor valla :KK8:

Back
X