• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıplak Adam

Memleketin halini estetik buluyornusun tatlım ?
Biricisi tatlın değilim.
Ikincisi sen benim ne halde olduğumu, memleketin halini nasıl gördüğümü,ne kadar yandığımı biliyor musun?

Ne zannediyorsun kendini?

Memleketimizin haline tepki vermiş bir kadın konu açmış da ne olmuş onu gördün mü hanımefendi? ? Konuşmayı bile beceremeyen kadınlar o konuyu da kapattırmış.

Ahkam kesme oturduğun yerden.ne işin var o zaman kk da? Girme.yazma..okuma..sanane.
Bana hiç dert değil, kafa dağıtmaya girdim laf olsun diye yazdım çıktım. .ama sen belli ki çatacak yer aramaya çıkmışsın iş güç yok demekki..hadi hadi bulaşma bana

İç çamaşırlı gezmek normal de bu durum tuhaf... Yani ben de iç çamaşırımla dolaşıyorum üstümde tshirt altımda slip de bu durum ilginç.

Etek al eşine en azından koltuklarda etekle oturur böyle basma etek diz boyu rahat püfür püfür öyle gezsin madem

Beni cok rahatsiz ederdi böyle bir sey, esler arasinda da bazi seyler özel olmali diye düsünüyorum. Sonucta sort ve atlet giyince daha sicak olmuyor ciplak halinden

Back
X