Çıplak Adam

Bunlar mağara dönemi yaşıyorlar ya arada; donus yapmış özüne. ...korkmayın geri gelir...öyle derin psikolojileri de yok gayet yüzeysel yani hayata bakışları. ...her şeyde bir alt tabaka, zemin arayan biziz bence...Erkekler Marstan Kadınlar Venüs'ten nihayet :)

Bence gayet normal Biz de eşimle genelde iç çamaşırlı yada çıplak kalırız evde. Eve adım atan soyunmaya başlar zaten. Rahatlık varken insan kendi evinde niye onca şeyi üstüne giysin ki??? Kıyafetle doğmadık ya, nasıl rahatsak öyle :)

Hem hijyen açısından hemde acil durum açısından hiç sağlıklı değil ya.
Benim eşim kilo aldığı için iç çamaşırları rahatsız ediyor evde dolaşırken giysin diye bol bir şort aldım sadece onu giyiyor belki sizde de böyle bir durum vardır. Yoksa benimki de anadan uryan dolaşacaktı evde aldım önlemimi

Bir haber okumuştum. Bir hollywood aktristi bir tarikat inanışına göre kıyafet yasakmış evde çıplak dolaşmak gerekiyormuş. Belki eşin de onları benimsemiştir.

Sıcak olması bu durumu normalleştirmiyor ki. Ayrıca hava 9 derece düştü. Gayette 'efil efil' hava.

Çıplakken nasıl rahat ediyoesunuz? Ciddiyim.

Hani don sütyen versiyon neyse de tamamen çıplakken ne biliym. Ay estetik de değil hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…