Çıplak Adam

Valla okuyorum kızlar, bazı yorumlara da gülüyorum ama bu kadar dalga geçilmesi de üzdü beni açıkçası

Valla okuyorum kızlar, bazı yorumlara da gülüyorum ama bu kadar dalga geçilmesi de üzdü beni açıkçası
konu çabuk ilerlermis geriyi okumadim ama ben ilk okudugumda iç çamasiri olamdiigni anlamadim o hali ahayal edemedim herhalde
çok agrip bi durum, ben olsa bi uzmana sormazsam çatlardim
ama dur az kaldi havalar soguyunca napicak kocan merak ettim

Ya akil var mantik var ben trde izine gelince sicak ildugu halde uzun giyip yazarim cünki 99 depremini yasadim her an hersey olabilir. Ciril ciplaktaneymis oyle bir boxerde mi ginemiyor cok sacma ins cocuugunuz yoktur ozamandami ciplak dolacamis

İyi de normal değil ki. Acaba eve birilerini mi çağırsan sürekli misafir. Böylece sürekli apar tppar giyinmek zorunda kalır tarzan enişte. Bi süre sonra da külfet olmasın diye sabahtan akşama giyinik kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…