- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Zeyna_Stone
-
hmm tamam yani olabilecek şeylerOyhahahahahahahah
Kumandaya orasını burasını kaşıyıp dokunuyosa ya da ne bilitm burnunu karışrırıyosa diye
ben bu seyleri goremiyorum.ayar mi yapmam lazimOff 39 kullanıcı 42 ziyaretçi,
pro uye olmak lazimben bu seyleri goremiyorum.ayar mi yapmam lazim
Ahahhaahahhahhahwhah bu ne yaaaKuran çarpsın bayılıcam gülmekten
Evlenmiym bari
aaaaa niye ya! msj sayimizimi artiricaz yanipro uye olmak lazim
bende goremiyorum
hayiraaaaa niye ya! msj sayimizimi artiricaz yani
konu çabuk ilerlermis geriyi okumadim ama ben ilk okudugumda iç çamasiri olamdiigni anlamadim o hali ahayal edemedim herhaldeValla okuyorum kızlar, bazı yorumlara da gülüyorum ama bu kadar dalga geçilmesi de üzdü beni açıkçası
Sus kızEvlen evlen...kendi ellerinle foşur foşur yıkarsın aşkitonu
tesekkurler bilgilendirme icinhayir
pro uyelik parali
yada yarismalr oluyor onlardan birini kazanican :)
Kızlar az kaldı atıvericem nişanı şimdi haEvlen evlen...kendi ellerinle foşur foşur yıkarsın aşkitonu
İyi de normal değil ki. Acaba eve birilerini mi çağırsan sürekli misafir. Böylece sürekli apar tppar giyinmek zorunda kalır tarzan enişte. Bi süre sonra da külfet olmasın diye sabahtan akşama giyinik kalır.Valla okuyorum kızlar, bazı yorumlara da gülüyorum ama bu kadar dalga geçilmesi de üzdü beni açıkçası
Zeyna kendi fotonu profil fotosu yapmışsın ya tanıyan çıkarsa ya ay zeynanin kocasi cibil cibil dolaşıyormus derlerseValla okuyorum kızlar, bazı yorumlara da gülüyorum ama bu kadar dalga geçilmesi de üzdü beni açıkçası
Anadan çıplak doğduğumuz için haklı olduğunu düşünüyormuş konu sahibi :)konu cok ilginc
ben olsam;"ya evi terket yada adam ol adam!"derdim.
eger konun gercekse sende ciddi uyarini yap hatta uyarma direk donu al giydir kocisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?