- 20 Ocak 2010
- 48.248
- 184.102
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Zeyna_Stone
Yoo aslaaKabul edelim herkes kendi esinin evde ayni sekilde dolastigi hayal edip midesi kalkti dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo aslaaKabul edelim herkes kendi esinin evde ayni sekilde dolastigi hayal edip midesi kalkti dimi
Hemen unut bence o anlari hic yasanmamis sayBen bi hayal ettim de nişanı atıyordum ne diyorsun![]()
Valla türbanlı bir tanıdığımızın başına geldi.Eşinle konuşup en azından bir iç çamaşırı giymesine vesile olmalısın, bu işin depremi var türlü acil durumu var...
Bir de böyle mahrem bir konu açıp profil fotoğrafı koyman enteresan geldi.
Tanıyan çıkmasından pek çekinmiyorsun sanırım.
Konu bir kere dine bağlanmasa şaşarım zaten.Gerçekten çok merak ettim nerden biliyorsunuz melek girip girmeyeceğini? Öte ki alemle bağlantınız mı var?Eve melekler girmez yahu. O ne öyleBir don giymek de mi bunaltıyor
Kötü durum :) 99 depreminde ben de böyle manzaraları çevremden görüştüm de tuhaf bir görüntü...Valla türbanlı bir tanıdığımızın başına geldi.
Kadın çıplak uyuyormuş, 99 depremi sırasında hem de üstüne sadece yatağın çarşafını sarıp inmiş aşağı.
Binalarındaki adamsa öyle anadan üryan inivermiş.
Bence de bir bayılıp kalsa, acil durum olsa nolacak kimbilir.
Belki üst komşusu melekleri kast etmiştir.Konu bir kere dine bağlanmasa şaşarım zaten.Gerçekten çok merak ettim nerden biliyorsunuz melek girip girmeyeceğini? Öte ki alemle bağlantınız mı var?
Sapiklikla ne alaka :)Başımıza taş yağacak sapıklıkta sınır tanımayanlar.
Benim de gözüm hep oraya kayarnasıl oturup karşılıklı ciddi konuşuyorsunuz
ben olsam gülmekten konuşamam![]()
Sapiklikla ne alaka :)
Elaleme gostermiyor esine gosteriyoreşi görmemişmi daha önce
![]()
Bence de cok igrenc, hijyenik bile degil. Esi olsa bile insan surekli oyle oturulan bir kanepeye oturmak, uzanmak istemez.Ee koltuklara falan bu şekilde mi oturuyor?
Ben rahatsız olurum ya misafir geliyor bebek geliyor onlarda oturuyor koltuğa falan, yatak odası olsa hadi neyse.
Bir anda böylesine değişim tuhaf tabiki.
Kendimi buldum falan, vücudunu yeni yeni keşfediyor sanırım![]()
Gormus de ne bilim...Hiçmi görmemiş eşi daha ön