Çıplak Adam

Eşinle konuşup en azından bir iç çamaşırı giymesine vesile olmalısın, bu işin depremi var türlü acil durumu var...
Bir de böyle mahrem bir konu açıp profil fotoğrafı koyman enteresan geldi.
Tanıyan çıkmasından pek çekinmiyorsun sanırım.
Valla türbanlı bir tanıdığımızın başına geldi.
Kadın çıplak uyuyormuş, 99 depremi sırasında hem de üstüne sadece yatağın çarşafını sarıp inmiş aşağı.
Binalarındaki adamsa öyle anadan üryan inivermiş.
Bence de bir bayılıp kalsa, acil durum olsa nolacak kimbilir.
 
Ay hakikaten oturmuş gazetesini okuyor,siyasi yorum yapıyor falan. Ama bi yandan kavga etmezsiniz. İnsan ciddiye alamaz ki. Bari iyi mi vücudu. Kıllı ve göbekliyse daha fena. Libido öldürücü ya. Adamı hep çıplak görmekten arzulamazsın bile. Tüyü dökülür falan demişler bi de haha evin maskotu haline geldi bi anda.
 
Valla türbanlı bir tanıdığımızın başına geldi.
Kadın çıplak uyuyormuş, 99 depremi sırasında hem de üstüne sadece yatağın çarşafını sarıp inmiş aşağı.
Binalarındaki adamsa öyle anadan üryan inivermiş.
Bence de bir bayılıp kalsa, acil durum olsa nolacak kimbilir.
Kötü durum :) 99 depreminde ben de böyle manzaraları çevremden görüştüm de tuhaf bir görüntü...
Herşeyi düşünmeli insan.
 
Melekleri şeytanları dini geçtim sonuçta herkes müslüman değil dini inanışı farklı olabilir de yav hijyenik değil.bunun akıntısı var döküntüsü var vs...var da var.bu açıdan tiksindirici.
 
Ee koltuklara falan bu şekilde mi oturuyor?
Ben rahatsız olurum ya misafir geliyor bebek geliyor onlarda oturuyor koltuğa falan, yatak odası olsa hadi neyse.
Bir anda böylesine değişim tuhaf tabiki.
Kendimi buldum falan, vücudunu yeni yeni keşfediyor sanırım :KK64:
Bence de cok igrenc, hijyenik bile degil. Esi olsa bile insan surekli oyle oturulan bir kanepeye oturmak, uzanmak istemez.
Boyle nudist insanlar var ama pek bizim kulturumuzde olmuyor. Yakinda ciplaklar plajina gidelim derse hic sasma.:KK64:
 
donsuz koltuklara oturmakta bir sakınca görmüyor yani :-s çok da normal değil tabi
 
Back
X