Çıplak Adam

Ay ben tiksinirdim öyle. Her bi yani koltuğa kanepeye değiyor falan :110: artik kimsenin evine gönül rahatligiyla gidemem bu konuyu gördüm ya. Çıplak gezip oturdularsa yattilarsa yüz üstü falan iyy:KK57: pinkstrap pinkstrap bi daha gelmem evinize:eek::KK70:
Bizim evde çıplak gezen benim:KK22:
İçini rahatlatacaksa sen o koltuğa oturdun zaten:p
3 tam 1 robot 3 tam 1 robot geçti artık :))

Bununla ilgili Beckham ailesinin röportajını okumuştum. Adam o çıplak haliyle evde cocuklarla koşturuyormuş. bildigin yakalamaca oynuyorlarmış. En son cocuklar büyüdü diye çıplak gezmediginden bahsetmişlerdi.

yine o adam bi derece çekilir şahin k tipli herifler denemesin ama bence :KK70:

Son düzenleme:
Boxeri varsa altında gayet normal.Neden psikolojik olsunki ne alaka yani? Evler çook sıcak.Benim erkek arkadaşımda gece sadece boxerla yatar ev müsaitse üstsüz başsız gezer falan.Baska türlü rahat edemiyormus.Altındaki donuda çıkarıp göt baş meydanda gezmiyorsa gayet normal.

Siz melek uzmanı mısınız? Meleklerin hangi insanın hangi durumunda yanında olup olmayacağı hakkında görüş beyan etmek size mi kaldı? Ayıp ayıp.

dogru çıplak olan eve melek girmez
yalnız da olsanız evde bir edep hali olmalıdır melaikeler var yalnız değiliz
çıplak insanamusallat olabilir bazı varlıklar
banyoda bile peştamal şort giyilir edeb için diz kapağı göbek arası açık olmaz
Edep konusu eşe karşıda olmalı o ayrı mevzu...
Tabıı ki tercih sizin lakin hijen konusu da var
Eşim bu durumda olsa sağlığından endişe ederim
teşhircilik gibi bir rahatsızlık başlamış olabilir normal değil
Allah yardımcınız olsun islah etsin
Yorumumu yanlış anlamazsınız umarım konu açmışınz fikir almak için yazayım dedim
Modern birisiniz ki acık olmalısınız her fikre diye düşünüyorum

Anaaam ben askılıyla fln yatarken deprem olursa falan yada yangın böyle korkunç olurdu die korkuyorum vallaa .. çok tuhaff

Boxeri varsa altında gayet normal.Neden psikolojik olsunki ne alaka yani? Evler çook sıcak.Benim erkek arkadaşımda gece sadece boxerla yatar ev müsaitse üstsüz başsız gezer falan.Baska türlü rahat edemiyormus.Altındaki donuda çıkarıp göt baş meydanda gezmiyorsa gayet normal.
Boxer falan yokmus baya ciplak geziyomus :D :D

Sadece boxer olsa belki diyecegim de cirilciplak cok rahatsiz edici ve hijyenik degil

Simdii olayin detayina iniyorum
Erkek ne kadar güzel olabilir ki poposuu
Daha killisi daha kilsizi daha dikişi
bitti bu kadar
Sonra şey anlayin ne o bamya gibi hep ortada rezillik olsa gerek
Kadina geliyorum bir o yana bir bu yana yatan memeler
Olmadi bu

Havalar soğumaya başladı
Sabret üşür giyinir yakında:)
Valla ne denir bilemedim.
Bizim için komik ama senin için zor olmalı.
Bikere hiç bi sexyligi kalmaz yani sürekli görüyosun özlemessin:)))

Boxer falan yokmus baya ciplak geziyomus :KK70: :KK70:
Deme be :D :D anam yanlışlıkla evin kapısına düşer adres sorarız filan.Kaçııııııııııııııııııııııııın! :D o zaman sıkıntı var bilemedim valla.Yokmu ayol bu sitede bir psikolog hanım.

Back
X