• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıplak Adam

oha yorumlara şöyle bi baktım da kendinizden bu kadar mı hoşlanmıyosunuz ya? psikologluk demişsiniz çıplaklıktan hoşlananlara :D
ben çok severim kendimi de eşimi de çıplak görmeyi
evimde de oturamıycaksam nerde oturabilirim?
valla çıplaklıktan bu kadar ürkenleri psikologluk buldum ben de
:)

niye arkadaşların altıma örtü koyacam falan dediklerini anlamadım. adam çıplak oturuyomuş dışardan hijyenik olmayan kıyafetlerle gelen sizsiniz. siz de mi bu eve gidince çıplak oturacaksınız?adam buna rağmen buralarda oturuyosa mikrop kapabilir. ama arkadaşların bu kadar abartı yazmaları ilginç. neyse isteyen istediği gibi oturur. konu sahibi de eşini ikna ederse daha iyi olur

amma büyütmüşünüz yauuvvvv boxer sınırını çizen kim ? adam istediği gibi oturur evinde kime ne psikoloğa götürün diyenler olmuş ya toplumsal kurallar gereği herkes bi giyim tarzını benimsemeli fakat kime göre neye göre çıplak ?
adam atletsiz gezince cicişleri gözükünce normal boxer sız dolanıncamı anormal ???

Bununla ilgili Beckham ailesinin röportajını okumuştum. Adam o çıplak haliyle evde cocuklarla koşturuyormuş. bildigin yakalamaca oynuyorlarmış. En son cocuklar büyüdü artık diye çıplak gezmediginden bahsetmişlerdi.
[/QUOTE]

bir de kızı olmuş galiba da ondan sonra don giymeye başlamışlarrr

Adamı vazgeçirmek için güzel bir planı hayata geçirmelisin önce hayatım ben dışarı çıkıcam de çık evden sonra evin etrafından uzaklaşma kayınvalideni yada pederini sakın seninkilerden birini arama yüzyılın patlaması olur yoksa :KK70:neyse kayınvalideni birşey bahane et çağır eve yaklaştığı sırada eşini telden ara canım anahtarlarımı unıtmuşum kapıyı açarmısın deyip açtır donsuz haliyle anasını karşısında görünce bir daha yapmaz sanırsam:KK66:

insan vücudu yahut insan vücudundan çıkan sıvılar neden bu kadar korkutucu oldu

biz çıplak doğuyoruz; eğer gerekli olsa idi giysili doğardık ya da hayvanlar gibi kıllı olurduk

evde çıplak gezmiyorum; eşim de gezmez hatta o çıplak nasıl yatıyorlar rahat değil felsefesine sahip ama evdeki koltukta, kanepede, bilgisayar sandalyesinde ve şimdi aklıma gelmeyen bir çok yerde çıplak bulunduk

yani bence kimsenin evine gitmeyin eğer kişilerin çıplak olarak değdikleri yerlere oturmaktan iğreniyorsanız

konu sahibine gelince de senini giyinik olmanda rahatsızım falan biraz felsefik takılmış o hava sıcak; serinleyince giyinir sanki; bir de yukarıda da yazmıştım; giysileri sıkabilir ya da çok terliyor ise değiştirmeye üşeniyor da olabilirrr

Konunun değişikliği bir yana dursun, sırf konu yorumları için hepsini tek tek okudum J
Her yorumda bir kahkaha daha attım..:KK70:
İnsan evinde özgürdür ama öyle her daim üryan olduğunu düşünmek insanı güldürüyor :D
Hayal ettikçe hunharca gülmekten alıkoyamadım kendimi.:rolleyes:
Sabah sabah iyi geldi diyelim.:KK71:

Bence kendi çıplaklığından ziyade senin giyinikliğinden rahatsızlık duyması bir sorun. Bunun için psikoloğa gidebilirsiniz.. Onun dışında sanırım herkes yatakta hallediyor işini. Koltukta masada çeşitli beyaz eşyaların üzerinde vs hiç aklınıza gelmiyor yani.. ilginç.

çıplaklar kampı var kıyafet giymek istemiyorlar
yurt dışında belgesel gibi izlemiştim
bir site var burda çıplak geziyorlar herkes bahçesini temizlerken köpeklerini temizlerken
çıplak böyle seviyor kendini keşfetmiş

offf bu ne ya, şimdi kimin evine gitsem acaba çıplak oturdular mı buraya diyicem:mad::mad:

ablamın arkadaşının kızı öyleydi çocuk çamaşır giymiyordu wc den çıkıyordu annesi giydiremiyordu iğrenç her yere poposu bilmem neresi değiyordu...

insan vücudu yahut insan vücudundan çıkan sıvılar neden bu kadar korkutucu oldu

biz çıplak doğuyoruz; eğer gerekli olsa idi giysili doğardık ya da hayvanlar gibi kıllı olurduk

evde çıplak gezmiyorum; eşim de gezmez hatta o çıplak nasıl yatıyorlar rahat değil felsefesine sahip ama evdeki koltukta, kanepede, bilgisayar sandalyesinde ve şimdi aklıma gelmeyen bir çok yerde çıplak bulunduk

yani bence kimsenin evine gitmeyin eğer kişilerin çıplak olarak değdikleri yerlere oturmaktan iğreniyorsanız

konu sahibine gelince de senini giyinik olmanda rahatsızım falan biraz felsefik takılmış o hava sıcak; serinleyince giyinir sanki; bir de yukarıda da yazmıştım; giysileri sıkabilir ya da çok terliyor ise değiştirmeye üşeniyor da olabilirrr
Gereksiz diye üstümüzden başımızdan giysilerimizi çıkarıp atalım mı yani...
İnsanoğlu medeniyet kurdu. Medeniyet çıplaklıksa hayvanlar bizden medeniler desenize.
Yamyam kabileler bile yaprakla bir şeyle örtüyorlar her yerlerini.
Ayrıca erkeklerimizin %99'u hala kıllı. :KK12:

oha yorumlara şöyle bi baktım da kendinizden bu kadar mı hoşlanmıyosunuz ya? psikologluk demişsiniz çıplaklıktan hoşlananlara :KK70:
ben çok severim kendimi de eşimi de çıplak görmeyi
evimde de oturamıycaksam nerde oturabilirim?
valla çıplaklıktan bu kadar ürkenleri psikologluk buldum ben de
:)
Ya şimdi çıplaklıktan hoşlanırız canım karıştırma orasını heheh :KK53:
Ama tv izlerken koltukta sere serpe de görmek hoş mu ben gülerim ya tövbe. :KK70:

Misafirliğe gidilen ev için de acaba şurada çıplak mı bulundular, acaba şuraya kıçı mı değdi falan diye de ciddi ciddi düşünülmez, o kadar da değil yani ama adamın evde anadan üryan gezmesini de bunun arkasına saklayıp normalleştirmeyin. Medeniyet niye var o zaman? Sokağa da çıplak çık o zaman bu kadar normal bişeyse bu. Misafirliğe gittiğin evde de kim bilir nereye neleri değdi diyerek bunu savunmak neyin nesi? Adam tuvaletten çıkıp salondaki kanepeye oturuyor ya da uzanıyor saatlerce. Her gün, her akşam... Sürekli yapıyor bunu. Öyle düşün. Kimsenin hoşuna gitmez. Misafirlik dediğin şey geçici bir süre yani iki saat oturacağın koltuk için acaba şeyi mi değdi diye düşünsen ne olur? Ayrıca evinizde temizlik de mi yapmıyorsunuz, koltukları silmiyor musunuz ya da yıkatmıyor musunuz, o kadar da pasaklı değilsinizdir herhalde. Çıplak gezmeyiz ama eşyaların üzerinde çıplak bulunduk diyenler, o eşyaları hiç mi silmiyorsunuz temizlik yaparken? Toz almaktan falan da mı haberiniz yok ben anlamıyorum. :D Aynı şey mi? İkisini kıyaslamak nasıl bir saçmalıktır...

Back
X